Προς το περιεχόμενο

SyncMaster Τ200HD,Αξιζει πραγματικα?

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,απο καιρο αποφασιζα να παρω μια νεα οθονη για το δωματιο μου,πριν λιγο καιρο πετυχα την παραπανω και μου φανηκε πολυ καλη,10000:1 αντιθεση,5ms αποκριση,HD με HDMI και αλλα πολλα,το κυριο που ειδα ηταν η ενσωματωμενη τηλεοραση που ειχε και θα με γλητωνε τρελα απο το να αγορασω μια νεα που ηθελα...Εγω δεν ειμαι πολυ πορωμενος με τα παιχνιδια αν και παιζω κανα pes,call of duty και gta....Στο insomnia ειδα και καλα και ασχημα σχολια για την οθονη και πριν την αγορασω θα ηθελα μερικες ακομα γνωμες...Την οθονη σκοπευω να την κρατησω χρονια οποτε ειπα να το ψαξω λιγο καλυτερα...Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν την εχω δουλεψει την εχω δει απλα σε καταστηματα. Την θεωρω εξαιρετικη,και ο λογος που δεν την πηρα οταν αγορασα οθονη ηταν καθαρα το οικονομικο. Νομιζω οτι συντομα ολες οι οθονες θα τις μοιαζουν σε χαρακτηριστικα

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι όμως αν τη χρησιμοποιείς ως τηλεόραση και δεν κάθεσαι στην ίδια ευθεία με την οθόνη δεν "χάνει" κάπως ?

Δημοσ.
Γεια σας,απο καιρο αποφασιζα να παρω μια νεα οθονη για το δωματιο μου,πριν λιγο καιρο πετυχα την παραπανω και μου φανηκε πολυ καλη,10000:1 αντιθεση,5ms αποκριση,HD με HDMI και αλλα πολλα,το κυριο που ειδα ηταν η ενσωματωμενη τηλεοραση που ειχε και θα με γλητωνε τρελα απο το να αγορασω μια νεα που ηθελα...Εγω δεν ειμαι πολυ πορωμενος με τα παιχνιδια αν και παιζω κανα pes,call of duty και gta....Στο insomnia ειδα και καλα και ασχημα σχολια για την οθονη και πριν την αγορασω θα ηθελα μερικες ακομα γνωμες...Την οθονη σκοπευω να την κρατησω χρονια οποτε ειπα να το ψαξω λιγο καλυτερα...Ευχαριστω

Έχω την Τ220HD και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Συνδέεται με αντάπτορα DVI to HDMI απο κάρτα γραφικών σε HDMI στην οθόνη και δουλεύει άψογα.

Αν το σηκώνει η τσέπη σου πάρε την 24 που βγάζει πεντακάθαρο Full HD.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που μετάνιωσα που πήρα την 22.

Επίσης όταν αλλάζεις κανάλι στην τηλεόραση βγάζει μαύρη οθόνη για δέκατα δευτερολέπτου. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου.

Αναρωτιεμαι όμως αν τη χρησιμοποιείς ως τηλεόραση και δεν κάθεσαι στην ίδια ευθεία με την οθόνη δεν "χάνει" κάπως ?

Είναι ελάχιστα πιο σκοτεινά τα χρώματα αλλά σε όποια τηλεόραση και αν είσαι μπροστά αν αλλάξει η γωνία θέασης αλλάζει και η φωτεινότητα της οθόνης στα μάτια σου. Αυτό συμβαίνει ακόμα και μπροστά σε crt οθόνη.

Δημοσ.

ΟΚ παιδια την αγορασα σε 20" και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,εχει τρομερη αντιθεση και χρωματα και εξυπνες λειτουργειες...Και η τηλεοραση με εσωσε!!! Την συνιστω σε ολους σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...