kjunior Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας και χρονια πολλα.....εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ μετα απο ενα διαστημα που κατεβαζε συνεχεια τωρα αρχιζει και μου κολαει οταν παω να κατεβασω κατι ενω δουελευει κανονικα οταν απλα μπαινω σε σελιδες...εχω το μοντεμ της siemens cl 110 τα λαμπακια και τα τρια αναβουν κανονικα εχω μιλησει και με τον παροχο μου και δεν βρισκουν αποσυνδεση μηπως τα εχει φτυσει το μοντεμ ειχε κανεις αναλογω προβλημα,θα ηταν καλυτερα να το αλλαξω?
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 γενικως τα εχουν παιξει αρκετα cl 110.αν μπορεις να κανεις δοκιμη με καποιο αλλο ρουτερ εστω και δανεικο θα ηταν μια καλη λυση.
kjunior Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 δανεικο δυσκολο να βρω οποτε μαλλον θα αγορασv καποιο, σκεφτομαι για ενα linksys.......σευχαριστω
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 αν βρεις speedtouch 585 η στο ιντερνετ η σε κανα forthnet shop τσιμπα το.οτι καλυτερο.
vrodinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 δανεικο δυσκολο να βρω οποτε μαλλον θα αγορασv καποιο, σκεφτομαι για ενα linksys.......σευχαριστω Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα,το πηγα στη καλλιθεα στη forthnet ,το τσεκαραν και μου το αντικατεστησαν αμεσως.Αυτο στο λεω αν δεν θες να πληρωσεις χρηματα για router.Αν ομως θελεις απευθειας μια καλη λυση ακου τον poulinos
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 το speedtouch ειναι οτι καλυτερο πολυ σκυλι πολυ σταθερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.