Προς το περιεχόμενο

Επανακωδικοποίηση ενός αρχείου AVI

Wandex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μάλλον θα έχει αναφερθεί αλλά επειδή δοκίμαζα κάποια προγραμματάκια δεν έχω βρει κάποιο να με βολεύει.

Θέλω να μετατρέψω ένα avi αρχείο σε κάτι που να μπορεί να το διαβάσουν τα standalone Players όπως το PS3 που αγόρασα πρόσφατα. Χωρίς όμως να υποβιβάσω την ποιότητα της εικόνας ή του ήχου. Πχ από 5 κανάλια σε stereo. Και να παραμείνω σε avi αν γίνεται. Αλλαγή κάπως των codec δηλαδή.

Τελευταία κατέβασα το virtualdub και το super. Ποιο προτιμάτε εσείς; Κάτι άλλο;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καταρχην σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το ps3 παίζει τα avi εκτός από κάτι μικρές εξαιρέσεις. Στα 200 avi που δοκίμασα τα 5 δεν έπαιξε. Απλώς θέλω να τα κρατήσω σαν avi λόγω χώρου. Αν τα κάνω dvd πόσο χώρο θα πίασουν;

Και επίσης δεν με νοιάζει τόσο για το ps3. Μόλις μετακομίσω στο καινούργιο σπίτι θα παίζω με κάποιο τρόπο από το pc.

Δημοσ.

Αν τα κάνεις dvd θα πιάσουν όσο πιάνει ένα dvd 4,5 GB. Αν όμως είναι για 5 ταινίες και θέλεις απλώς να τα δεις με το ps3, υπάρχουν και τα επανεγγράψιμα δισκάκια.

Οπότε μετατρέπεις-γράφεις-βλέπεις-σβήνεις-ξαναγράφεις και κρατάς τα avi όπως είναι.

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «Reencode an avi» στον τρέχοντα. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς, σε σωστά Ελληνικά και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας.

Δημοσ.

Thanks micos000 το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν με βολεύει και πολύ γιατί ανα πάσα στιγμή τους κατεβαίνει και θέλει κάποιος να δεί την ταινία. Και υποτίθεται και ένα philips dec και το Ps3 που έχω παίζουν dvx και επιτέλους θέλω να γλιτώσω καλώδια με το pc και λίγο χώρο στα dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...