Voorhees Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και καλές γιορτές. Πείρα ένα PC για format και ενώ έγινε κανονικά η διαδικασία εγκατάστασης όταν άνοιξε το PC έκανα το γνωστό Ac******on και μετά restart και μου έβγαλε ένα μήνυμα BOOT FAILURE..... Είπα αρχικά μήπως πείγε κάτι στραβά και έκανα ξανά format αλλά και πάλι τα ίδια. Αυτό έγινε στα Vista x32 Ultimate. Στη συνέχεια είπα να δοκιμάσω με τα XP όπου στο πρώτο restart έκανε και πάλι τα ίδια. Η σειρά των μηχανημάτων είναι CD - HDD - FLOPPY αλλά και σε HDD - CD - FLOPPY πάλι τα ίδια μου κάνει. Ξέρει κανένας τι παίζει γιατί τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί....
washcloud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ...αφού ατο boot sequense όρισες τον σκληρό (ο οποίος είναι ένας, να υποθέσω), και πάλι σου βγάζει boot failure (ενώ λίγο πριν εγκαθιστούσες windows μια χαρά), δεν μπορώ να φανταστώ κάτι (ίσως ο δίσκος να έχει κα'να ζόρι, αλλά και πάλι φαίνεται να μην τον βλέπει καθόλου....Έστω ένα "ntldr is missing" θα έπρεπε να στο είχε πετάξει στα XP....ενώ έτσι που κάνει, δεν βλέπει καν, μάλλον, τον δίσκο...) Η απορία η δικιά μου όμως είναι, το activation , γιατί δεν το πληκτρολογείς ;
dkoum Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 αν το μηχανιμα εχει πολουσ δισκους αφησε μονο τoν δισκο που θεσ να κανεις φορματ και να περασεις τα windows απο κει και περα κατεβασε και φτιαξε ενα bootable cd με το προγραμμα της εταιριας και κανε ελεγχο το δισκο σου βαζω λινκ για το προγραμμα της western digital http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=611&sid=30&lang=en
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.