Προς το περιεχόμενο

Πως θα αποκτήσω αθόρυβο σκληρό???

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χώρο να έχεις και όλα γίνονται. Στο tj-09, μπορώ να χωρέσω 4 σκληρούς έτσι, και μάλιστα με direct airflow σε όλους. Σε άλλα κουτιά, ο σκληρός παίρνει μια θέση 5,25, άρα και πάλι έχεις επιλογές.

Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά εδώ και περισσότερα...^^

HDD Elastic Suspension... Show your pics!

HDD vibration & noise reducing methods - ranked

Δημοσ.

εγω εχω μικρο κουτι γι'αυτο το ειπα..κ συντομα θα βαλω κ 3ο σκληρο ..

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 06 : 58 : 02-----

καλες οι ιδεες στα λινκ που εδωσες..φαντασια να εχει κ λιγο χωρο παραπανω κ ολα γινονται..

Δημοσ.

Δεν είναι πρόγραμμα. Το έχουν μερικοί σκληροί και το Hard Disk Sentinel για παράδειγμα, μπορεί να σε ενημερώσει αν το έχει και ο δικός σου (στην καρτέλα Information ψάξε).

(Ο Seagate μου δεν το έχει, ο WD μου το έχει αλλά δεν το ενεργοποιώ, αφού δεν θέλω να χάσω performance και δεν με ενοχλεί ο ήχος του λόγο καλού κουτιού και απόστασης)

Δημοσ.
...που ειναι αυτο?...

@Hard Disk Sentinel

Πάντως αυτό που θες (να κατεβάζει τον θόρυβο το βράδυ) δεν γίνεται και ακόμα και αν γινόταν δεν θα κέρδιζες κάτι. Το ΑΑΜ δεν κατεβάζει τις στροφές αλλά μειώνει τον θόρυβο κατά το seek (το κρου κρου). Το βράδυ δεν seekάρει και πολύ ο δίσκος με τα down/up loadings...

Για να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή (εφόσον ο δίσκος σου την υποστηρίζει) θα χρειαστείς κάποιο tool (ένα της Hitachi έκανε την δουλεία μου, όταν είχα πειραματιστεί) που δεν θυμάμαι το όνομα του. Google it :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...