Προς το περιεχόμενο

Πως θα αποκτήσω αθόρυβο σκληρό???

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορω να κανω για να μην ακούγεται (η να μειωσω το θορυβο) ο σκληρός?

Εχω σκεφτεί να τον βάλω σε ενα external case ηχομονοτικό (υπάρχουν?)

Επίσης εχω σκεφτει να σω αποκλειστικά εξωτερικό e-sata σκληρό. Στον MyBook που εχω το ΚΡΡ..ΚΡΡ!!ΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ( :mad: ) ειναι πολυ πιο απαλό

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγώ πάλι θα πρότεινα να πάρεις ένα κουτί με ηχομόνωση(πχ το COSMOS της Coolermaster), ώστε να έχεις ένα πιο αθόρυβο pc εν γένει...

Δημοσ.

Και γιατι να μην αγορασει ηχομονωτικο υλικο που θα του παει καμια 30ευρω και να το βαλει στο υπαρχον κουτι του ? Πιο καλη δουλεια θα κανει απο οτι αυτο που εχει το COSMOS.

Δημοσ.

Εαν θες να το φτασεις στα ακρα παντως υπαρχουν αοτοι

Solid-Stated Drives που χουν την τεχνολογια απ τα γνωστα φλασακια

μονο που ο 80GB Intel X25-M Mainstream SATA 80GB 2.5-Inch Solid State Drive στο amazon κανει 355ευρο και στο e-shop 700

ενδιαφερουσα προταση το ηχομονοτικο κουτι σαν επισπροσθετο silentιρι, Ποσο ηχομονοτικο να ναι ομως ρε παιδια? Τρυπι ειναι απο πισω οπως ολα τα κουτια και ετσι πρεπει να ναι. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

δεν ξερω τωρα ο σκληρος ASUS που λες αν ειναι οντος τοσο αθορυβος

Δημοσ.

Φυσικα, δεν ειπα οτι συμφερει η αγορα τους αλλα αν ο φιλος ζηταει 0db θορυβο νομιζω οτι επρεπε να το ξερει αυτο για τους SSD.

Δημοσ.

υπάρχουν 5.25'' θήκες για σκληρούς, εσωτερικές, που είναι για το θόρυβο και κάνουν δουλειά αλλά προσωπικά πιστεύω πως δεν κάνουν για καλοκαίρι, ανεβαίνουν πολύ οι θερμοκρασίες

Δημοσ.

Υπάρχουν ηχομονοτικες?! :-) Μια χαρα μου κάνουν!

Ξερεις καμια?

Σιγα μωρε μην νταντευω και τη θερμοκρασια του σκληρου. δεν παθαινουν τιποτα αυτοι (τωρα αν εισαι σε private tracker και το χεις αναμενο για 24h/24h επι 3 μηνες οπως ενας φιλος μου δεν ξερω...)

We LOVE Vaggeis νομιζω βρηκα μια εταιρια που απευθυνεται σε επαγγλεματικες λυσεις και εχει σε ολα τα μεγεθη αλλα εκτος οτι πρεπει να τηλεποικηνωνησεις μαζι τους, ποιος ξερει ποσο θα κανουν αμα ενα 80αρις κανει 600€..

Δημοσ.

Το ηχομονωτικο κουτι ομως δεν συμφωνειτε οτι δεν αποτελει λυση αλλα προκειτε για δουλεμα της coolermaster?

Υ.Γ.

Μην ξεχασετε να προτεινετε καμια ηχομονοτικη θηκη αν γνωριζετε...

Δημοσ.
υπάρχουν 5.25'' θήκες για σκληρούς, εσωτερικές, που είναι για το θόρυβο και κάνουν δουλειά αλλά προσωπικά πιστεύω πως δεν κάνουν για καλοκαίρι, ανεβαίνουν πολύ οι θερμοκρασίες

Ο θορυβος του δισκου ερχεται απο κραδασμους .Το λαστιχο εξαλειφει τους κραδασμους και κατα συνεπεια τον θορυβο

το e-shop εχει μια πατεντα για ηχομονωση που δεν ειναι θηκη ,απλα δυο λαμακια και 4 λαστιχακια που βαζεις το δισκο σε θεση 5,25 και ειναι και πολυ φτηνα (5-6 ευρω νομιζω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...