Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων μια βοηθεια!!

antonis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα να παρω μια καρτα γραφικων 50-60 ευρω για να μπορω να παιξω τα παιχνιδια που θα βγουν το 2009!

εχω επεξεργαστη intel pentiun 3GHZ

μνημη 2GB DDR2

και η παλια καρτα που εχω τωρα ειναι ATI RX1650 PRO 256Mb PCI!

Μπορειτε να μου προτεινετε μια καρτα σε αυτα τα λεφτα?

και κατι αλλο πρεπει η μνημη που εχει η καρτα γραφικων να ειναι και αυτη ddr2 η δεν εχει σχεση?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με το συστημα που εχεις πολυ απλα και 150ευρω να εδινες για καρτα δεν θα μπορεσεις να παιξεις τα παιχνιδια του 2009. Εκτος αν θελεις να τα παιξεις σε low resolution που και παλι με αυτο το συστημα και καρτα 50-60ευρω λιγο δυσκολο.

Δημοσ.

Για να ξεκινήσω απ τα εύκολα, ο τύπος μνήμης της κάρτας γραφικών δεν έχει καμία σχέση με τη μνήμη του συστήματος.

Καταλαβαίνεις πως, ανεξαρτήτως budget, δε μπορείς να προτείνεις μια κάρτα γραφικών που θα παίζει σίγουρα παιχνίδια που δεν έχουν βγει ακόμα ειδικά αν δεν ξέρεις τις απαιτήσεις του χρήστη.

Όπως είπε ο HellasVagabond, το σύστημά σου (ο επεξεργαστής βασικά) είναι λίγο γερασμένο για σύγχρονα παιχνίδια. Οπότε σε σχέση με τα χρήματα που μπορείς να δώσεις, ίσως μπορείς να βολευτείς και για φέτος με μια 4670 @ ~75€ εφόσον κάνεις κάποιους συμβιβασμούς σε ανάλυση και λεπτομέρειες στα γραφικά, αναλόγως το παιχνίδι. Για πιο χαμηλά, δε θα πρότεινα κάτι.

Δημοσ.

Και με 4670, 2GB, 3GHz Pentium ( αραγε πιο μοντελο λες ? ) θα παιζει παιχνιδια του 2009 ????

Εγω θα ελεγα να μην χαλασει φραγκο και να μαζεψει για να αγορασει καποια στιγμη νεο μηχανημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

με μειωμένα details ναι θα παίζει κάτα πάσα πιθανότητα...

δεν νομίζω να βγει πιο απαιτητικό game από το Crysis μέσα στο 2009

Δημοσ.

υπάρχει η 4670,4650 και ποιο η ποιο ακριβή 4830 δες εδώ πέρα :http://www.pixmania.com/gr/gr/772/xx/50-100/103/9/criteresn_BA00001772-BV00123308.html

Δημοσ.
Φιλε μου μια 3850 256μβ με 60 ευρω ειναι οτι καλυτερο με αυτα τα λεφτα.Θα δεις τεραστια διαφορα με αυτη που εχεις(εγω παλia ειχα μια 2600χτ και η 3850 επιανε τα διπλασια frames...

μακριά από την σειρά 3 με 250μβ, η σειρά 4 είναι ποιο φτηνή !!! :-)

Δημοσ.
το μοντελο ειναι intel pentium 4 3ghz L2 cache 1024kb αν βοηθαει...δηλαδη πρεπει να αλλαξω επεξεργαστη και καρτα γραφικων...:shock:

Επεξεργαστης μπορει να ανεβει @ 3.4-3.8GHz,

αναλογως με τη μητρικη σου, μνημες, κ.λπ. :-)

Δημοσ.

το crysis παντως με τη παλια καρτα γραφικων μου το επαιζε μια χαρα...

θελω και παραπανω ram αυτο το ξεχασα...:shock::shock:

πως μπορω να τον ανεβασω σε 3.4ghz!overclocking?πωσ γινεται?

η μητρικη μου ειναι gigabyte και το μοντελο 81945GZME-RH

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...