anesperos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Πήρα το wirelless Thrustmaster t-Wireless 3-in-1. To εβαλα στο Pc θυθμισα τα κουμπια επαιξα ΠΡΟ και πολλες φορες την ωρα που σουταρω δεν σουταρει παντα! Σε μια φαση σουταρει σε αλλη οχι.. Φταει το wireless η, το παιχνίδι η το χειρηστήριο? Το εχει παθεει κανεις αλλος? Ενα διαφανες σκουρο μπλε καπακι μπροστα από το usb ασυρματο πομπο πρεπει να τον βγάζω? Τέλος αν δεν το θελω μπορω να το γυρίσω στο saturn kai να πάρω κατι άλλο η ενα αλλο χειρηστηριο? Το πηρα 34.90 και εχω αποδειξη ενω το κουτι το εχω διαλυσει λιγο! Ευχαριστω!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κλασικα 'χασιματα' στο wireless σημα. Τι ειναι? Bluetooth? 2,4Ghz? Μπορει να επηρεαζεται απο αλλες ασυρματες συσκευες στο σπιτι σου. Το κανει μονο στο Pro? Αν πας πιο κοντα στο δεκτη το κανει?
anesperos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Wirelles αλλα δε λεει bluetooth.. Pro επαιξα! Δεν εχω αλλα παιχνιδια Αλλα διπλα στο πομπο να το εχω η μακρια παντα το shoot χανει η καμια φορα καποιο αλλο.. Αλλα αν σουταρεις με αλλον παικτη πχ σουταρει! Μπορω να το γυρισω? Η μπα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν εχεις διαλυσει τη συσκευασια, κι αφου δε σε ικανοποιει, καλυτερα να το γυρισεις πισω..
anesperos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 κομματια η συσκευασια! την εχω αλλα χαλια! ειναι πολυκαταστημα με τοση κινηση αν τους πω οτι ειναι προβληματικο θα κατσουν να ασχοληθουν? θα μου δωσουν το ιδιο? η τα χρηματα ως ανταλλακτικη αξια?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Χααχαχαα ωραιος! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=292868 Νταξει, σηκωνω τα χερια ψηλα!
anesperos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Eμ τι θα κατσω να σκασω. Αν δε θελουν στο Saturnh Θα τους βάλω να παιξουν ΠΡΟ.
dreaming123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 anesperos13 πρέπει να το πεις σττην αγγελία αυτο το <πρόβλημα> όμως....
giorgos147 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Eμ τι θα κατσω να σκασω. Αν δε θελουν στο Saturnh Θα τους βάλω να παιξουν ΠΡΟ. Και γιατί να σκάσουν οι άλλοι ; Ανέφερε το πρόβλημα που υπάρχει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μπορει να μην ειναι καν προβλημα... Μπορει να Interfereώνει με καποια αλλη συσκευη σπιτι του, μπορει απλα να ειναι χαζομαρα του wireless... One god knows...
anesperos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 interferewnei? εχω ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ασυρματο στο ρουτερ δεν εχεις? Ασυρματο σταθερο τηλ? Φουρνο μικροκυματων? Αλλη ασυρματη συσκευη...? Ολα μπορει να επηρεαζουν..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μπορει απο την αλλη να μη φταιει τιποτ' αλλο παρα η ''βλακιαση'' του wireless σηματος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.