Προς το περιεχόμενο

Scooter στα 50cc

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας κ χρονια πολλα

Μετα απο 3,5 χρονια με ενα runner injection σκεφτομαι συντομα να το αλλαξω κ να παρω εκ νεου ενα καινουριο scooter στα 50cc

Ποιο θα μου προτεινατε απο τα παρακατω που εχω στην λιστα μου??με ενδιαφερουν οι επιδοσεις,η αξιοπιστια κ η εμφανιση.Χρηση για μεσα στην πολη αποκλειστικα κ για κανα ταξιδακι κοντινο σε νησι το καλοκαιρι...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

DERBI GP-1 Open 2450euro (για μενα το πιο ομορφο.Εχω διαβασει οτι ειναι κ γρηγορο.αλλα δεν ξερω τι παιζει με service/αξιοπιστια κτλ)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

GILERA RUNNER 50 RST 2280euro (κλασικη αξια)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

KYMCO AGILITY CITY 50 1615euro (εμφανιση,φτηνο σε χρηματα.απο επιδοσεις ομως??)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

KYMCO DINK 50 2150euro (Μηπως ειναι πολυ βαρυ κ χανει σε επιδοσεις?? )

PEUGEOT ELYSTAR 50 ADVANTAGE 2299euro (Μηπως ειναι πολυ βαρυ κ χανει σε επιδοσεις?? )

---------------------------------------------------------------------------------------------------

PEUGEOT JET C-TECH 2299euro (εμφανιση,επιδοσεις.Απο αξιοπιστια ομως ??)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

PEUGEOT JET FORCE 50 2199euro (εμφανιση,επιδοσεις.Απο αξιοπιστια ομως ??)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

NEW ENTRY APRILIA SPORT CITY 0NE 50 1490euro (δεν το ηξερα αυτο το scooter.ειναι το πιο φτηνο.Ειναι περιπου σαν το agility)

Να σας πω την αληθεια μου αν εχει κανεις σας το agility city (ειναι με τις 16'' μην το μπερδεψετε με το μικρο) κ μου περιγραψει λιγο τις επιδοσεις του ως 50cc τοτε παω κατευθειαν γι αυτο.

Αλλιως μετα το ψαχνω για gp1 κ runner.

(αλλα πειτε μου γνωμες κ για τα αλλα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ελεγα να ανεβαινες λιγο σε κυβικα αν μπορουσες και να προτιμουσες κατι σε japan για μενα ειναι τα καλυτερα αλλα αν δεν μπορεις τοτε μαλλον το δευτερο απο αυτα που παραθετεις.

Βρηκα αυτο το θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=192224 δεν ξερω αν το εχεις διαβασεις και επισης υπαρχει αρκετο υλικο στον ιστο για αγορα 50cc scooter. Δεν ηξερα οτι υπαρχει και αυτο http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=5&model_id=81.

Είμαι κάτοχος ενός aprilia sr και είμαι τελείως ευχαριστημένος παραθέτω φωτογραφία Sr%2050%20R%20-%20R%20Factory%20Lemon%20Yellow%20lat%20dx.jpg

Επίσης αν θες στυλάκι κοίτα και καμιά vespa (αν και θέλει λίγο προπόνηση στο να αλλάζεις τις ταχύτητες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...