teodgeor Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μετα απο μια απεγκατασταση του nero9 και εγκατασταση του παλι μου βγαζει αυτο το μηνυμα τωρα στην εγκατασταση και δεν συνεχιζει: Setupx.exe: critical error in instalationof nero please contact support message:Setupx.exe can't find unit setup Μπορω να κανω κατι? Ευχαριστω
Gyrteroth Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κανε παλι unstall και να κοιταξεις να εχει bγει τελειως, και απο registry.Κανε ενα καθαρισμο στη registry και ξανα περνατο! Ειχα παρομοιο προωλημα και με αυτο τον τροπο μου εφτιαξε.. -----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 03 : 28 : 30----- προβλημα ***
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε το Nero Clean Tool για να καθαρίσεις το σύστημα από υπολείμματα του nero και μετά όπως λέει και ο Gyrteroth επανεγκατάσταση.
teodgeor Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 unistall δεν βλεπει nero για να κανει.καθαρισα και registry , χρησιμοποιησα και το clean tool , τιποτα. Τα εκανα και σε safe mode. Μου βγαζει παλι το μυν. στη εγκατασταση και δεν συνεχιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.