shkreliand Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και χρονιά πολλά. Πρώτων δεν ξέρω αν το έβαλα σε σωστό σημείο το ποστ μου και sοrry αν γίνομαι κουραστικός (λόγο ότι δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά για να χρησιμοποιώ την βοήθεια από το blogger. Έφτιαξα ένα blog το οποίο είναι μόνο για σχολιασμό και ανταλλαγή απόψεων ταινίας, αυτό που έχω στην υπογραφή μου. Το Blog είναι αυτό http://movie-words.blogspot.com/ Επειδή δεν ξέρω από HTML codes κτλ.. Ήθελα να ρωτήσω Πρώτων. Πως μπορώ να κάνω στην αρχική σελίδα του blog να μη βγαίνει όλο το άρθρο αλλά να ξεκινάει κάπως έτσι Τίτλοςμπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....διαβάστε περισσότερα (read more) και εκεί που λέει διαβάστε περισσότερα ή πατώντας το τίτλο, να μπαίνει και να διαβάζει αναλυτικά όλο το άρθρο. Δεύτερων. Γράφοντας στο google άπλα movie words δεν εμφανίζει στα αποτελέσματα το blog. Και από μέσα το έχω ρυθμίσει να είναι αναζητήσημο από μηχάνημα αναζητήσεις. και εδω ένα παράδειγμα (PrintScreen) Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος εγώ, τι πρέπει να κάνω.? Και πως μπορώ στην (Αρχειοθήκη ιστολογίου) να χωρίσω σε κατηγορίες τα άρθρα π.χ. (παλιές και καινούργιες ταινίες). Σας ευχαριστώ εκ'των πρότερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.