trifis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετώ. θελω να στειλω ενα mail σε πολλους παραληπτες(1800), αλλα επειδή ειναι για επαγγελματικούς σκοπούς, δεν θελω να οι βλεπουν ο ενας τον αλλον. Ετσι ζηταω ενα προγραμμα η κατι παρομοιο που να μπορει να κανει αυτη την δουλεια. Αν ξερει κανενας και μπορει να βοηθησει... ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
firewalker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει ένα πεδίο που λέγετε CC. Νομίζω ότι βάζεις τις διευθύνσεις εκεί. Κάνε μία αναζήτηση. Έχει αναφερθεί πριν λίγο καιρό.
xaniamike Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Blind carbon copy οχι το cc αλλα το BCC που λεει και ο αδμιν
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει ένα πεδίο που λέγετε CC. Νομίζω ότι βάζεις τις διευθύνσεις εκεί. Κάνε μία αναζήτηση. Έχει αναφερθεί πριν λίγο καιρό. BCC θα τον εκαιγες παραλιγο
trifis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ, καταφερα να το κανω με τον παραπάνω τροπο. υπαρχει κανενα προγραμμα που κανει αυτη την δουλεια;
nurse Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ ενδιαφέρον αυτό με το BCC. Το βρήκα στο Gmail αλλά όχι στο yahoomail. Παρεπιπτόντως είναι στα Ελληνικά και έτσι προσπαθούσα να βρώ κάτι ανάλογο με το BCC στα Αγγλικά. (Δεν εννοώ ΒΓΓ ) Ευχαριστώ, και καθόμουν Χριστουγεννιάτικα και έστελνα ένα ένα τα mail.... Εάν ξέρει κανένας που το εντοπίζουμε στο yahoomail.... To βρήκα είναι η επιλογή Ιδιαίτ. κοιν.: . μου θυμίζει αυτό με το ΧΜΙΛ.ΜΠΑΤ στο πρώτο μου κινητό...
Αδμιν Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ ενδιαφέρον αυτό με το BCC. Το βρήκα στο Gmail αλλά όχι στο yahoomail. Παρεπιπτόντως είναι στα Ελληνικά και έτσι προσπαθούσα να βρώ κάτι ανάλογο με το BCC στα Αγγλικά. (Δεν εννοώ ΒΓΓ )Ευχαριστώ, και καθόμουν Χριστουγεννιάτικα και έστελνα ένα ένα τα mail.... Εάν ξέρει κανένας που το εντοπίζουμε στο yahoomail.... θα ήμουν ευγνώμων.. To βρήκα είναι η επιλογή Ιδιαίτ. κοιν.: . οκ, ακυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.