LISIMAXOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 για χαρα μαγγες εχω εναν ε6600 και 4gb ddr2 800 (2gb corsair k 2gb teamxtream) μολις πριν λιγο τον εκανα 2.6 χωρις να πειραξω voltages και τις μνημες 868 οι θερμοκρασιες του cpu ειναι κατω απο 40 βαθμους στον καθε πυρηνα πιστευετε οτι θα εχω προβλημα ασταθειας αν τον αφησω ετσι και τον αφηνω ανοιχτο 15 ωρες την μερα ??? κατι ακομα η ψηκτρα ειναι η εργοστασιακη THX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κανενα προβλημα Ε6600 @ 3.6 here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LISIMAXOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ναι φιλαρακι αλλα δεν εχω ψυκτρα απανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Με stock πηγαινει @ 3.0 GHz (1333 fsb) Ο Ε6600 ειναι (σχετικα) "ψυχρη" cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LISIMAXOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μετα απο τα ποσα Mhg πρεπει να αυξησω το voltage ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Όταν θα δεις οποιαδήποτε μορφή αστάθειας στο σύστημα. Μπορεί να μην κάνει POST, ή να μη φορτώνει το λειτουργικό. Επίσης να βγάζει error στα stress utilities, όπως το prime95 και το orthos, τα οποία πρέπει να τρέχεις για να τσεκάρεις θερμοκρασίες και σταθερότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LISIMAXOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 κατι ακομα το vcore που βλεπω ολη την ωρα ποια επιλογη ειναι απο αυτες στην εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Το CPU Voltage Control. To System Memory Multiplier (SPD) γιατί το έχεις στο 3.00; Αν έχεις σκοπό να κλοκάρεις κι άλλο τον επεξεργαστή κι από τη στιγμή που οι μνήμες σου δεν είναι της ίδιας εταιρείας και μάλιστα είναι 4*1GB, βάλτο στο 2.00 για αρχή ώστε να τρέχεις 1:1 και αργότερα βλέπεις... Για να τσεκάρεις τις μνήμες τρέχεις memtest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LISIMAXOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 και το fsb voltage control ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 και το fsb voltage control ???? Ο,τι ακριβως λεει: Για το fsb Πρεπει να δωσεις + και σε αυτο [ειδικα πανω απο 1333 fsb ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 φιλε ειδα το μυνημα σου με ενα χρονο καθηστερηση Δεν ειναι με stock ψυκτρα αλλα με την nortua u12-p Στα 3.3 τον εχω για 24/7 Αν και δεν εχω μεγαλες θερμοκρασιες ποτε ποτε δεν μου κανει ποστ αλλα πολυ σπανια ισως απο καποιες ρυθμισεις που εχω στο bios και θελουν αλλαγη Εξαρταται και τι μητρικη εχεις Την asus p5n-t deluxe εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 φιλε ειδα το μυνημα σου με ενα χρονο καθηστερησηΔεν ειναι με stock ψυκτρα αλλα με την nortua u12-p Στα 3.3 τον εχω για 24/7 Αν και δεν εχω μεγαλες θερμοκρασιες ποτε ποτε δεν μου κανει ποστ αλλα πολυ σπανια ισως απο καποιες ρυθμισεις που εχω στο bios και θελουν αλλαγη Εξαρταται και τι μητρικη εχεις Την asus p5n-t deluxe εχω. Ρωτάς κάτι ή απλά έχεις λάθος ρυθμίσεις στον Πίνακα Ελέγχου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Να διευκρινισω οτι η απαντηση ηταν σε μυνημα που μου ειχε στειλη παλια ο LISIMAXOS και με παρεπεμπε εδω να του απαντησω αλλα δεν το ειχα δει ποτε δεν κοιτουσα τον πικακα ελενχου και τα μυνηματα Κατα τυχη σημερα τσεκαρα και το ειδα και απαντησα Σορρυ για το μπερδεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κανενα προβλημα Ε6600 @ 3.6 here Με τι ρευματα και θερμοκρασιες αν επιτρεπεται;Εχω κολλησει στα 3.42 και δεν παει πιο πανω με τιποτα Δεν με κοβουν οι μνημες Δεν φταινε οι θερμοκρασιες Βοηθεια:cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μπορει να επεσες σε μαπα κομματι επεξεργαστη... Οταν λες οτι εχεις κολλησει εκει εννοεις οτι ανεξαρτητα απο το ποσο παραπανω ρευμα κι αμα δωσεις δεν ειναι σταθερος ή ακομα και δεν ποσταρει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.