mynam3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Πως θα παιξει ολα τα .avi o υπολογιστης?Αλλα παιζει με windows media αλλα με winamp. Μερικα δεν τα παιζει καν
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης KMPlayer. Όπως και το VLC έχουν Playlist και παίζουν το 99% των avi και χωρίς codecs. Καλές γιορτές.
e-tic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι δεν είναι συσχετισμένα όλα τα αρχεία ήχου ή/και video με κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα... Αν όντως αυτό εννοείς, τότε μπορείς να πάς: start -> control panel -> folder options -> file types και απο εκεί να διαχειριστείς τα προγράμματα που θα συσχετίζονται με κάθε τύπο αρχείου. Η άλλη λύση, όπως προτείνουν και παραπάνω, είναι να εγκαταστήσεις έναν παντοπαίκτη (εγώ ψηφίζω KMPlayer) και να τον ορίσεις ως default player απο τις ρυθμίσεις του ίδιου του προγράμματος. Για τον KMPlayer πάς: preferences -> association/capture -> association -> select all και τελείωσες!!!!!!!!!!!!
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ αυτό κατάλαβα. Γι' αυτό είπα για το KM, το οποίο θα πάρει μόνο του τα avi και ότι άλλο υποστηρίζει και θα παίζει και τα πάντα (όχι τα kung-fu lol)
ravend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 εγω πιστευω οτι η πιο ολοκληρωμενη λυση ειναι το k lite codec pack..γτ ερχεται με πληθωρα codec,ελαφρυ player + το vobsub για τους υποτιτλους και γενικα ειναι ενα πολυ ολοκληρωμενο πακετο.
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 εγω πιστευω οτι η πιο ολοκληρωμενη λυση ειναι το k lite codec pack..γτ ερχεται με πληθωρα codec,ελαφρυ player + το vobsub για τους υποτιτλους και γενικα ειναι ενα πολυ ολοκληρωμενο πακετο. Χμμμ, ναι το media player classic είναι ελαφρύ. Τους 10άδες codecs όμως που θα εγκατασταθούν στο σύστημα δεν τους μετράς;
ravend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 τοσο πολυ επιβαρυνουν το συστημα?εγω το προτιμω γτ στον φορητο (downgraded σε xp με δυσκολια) ο vlc εκανε κατι κολληματα και σαν να χαλαγε ο ηχος στις ταινιες.ενω με το πακετο αυτο ολα καλα..πολυ σπανια να υπαρξει προβλημα..επισης για κατι μερες δοκιμασα και εναν αγνωστο εν ονοματι gom player.
HellasVagabond Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 GOMPLAYER Απλα το καλυτερο σε εικονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.