Προς το περιεχόμενο

Παραξενο προβλημα σε imac intel mac osx 10.5 leopard

peterhammill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εδω και καμια βδομαδα εχω το εξης προβλημα

Ειτε σε safari ειτε σε firefox δεν μπορω να συνδεθω στo google και τα παρακλαδια του(maps,docs,images,gmail κτλ) σε yahoo και στα διαφημιστικα που ενιοτε βλεπουμε ως flash περιεχομενο σε web pages.

Εχω ψαξει να βρω μια ακρη αλλα τιποτα μεχρι τωρα.

Περιληπτικα εχω καθαρισει cache memory με το onyx,εχω κανει scan με το clamxav για virus(ψιλοαπιθανο για mac

αλλα ποτε δεν ξερεις) και φυσικα εχω παιξει με το τοπικο μου δικτυο (reboot router linksys wag200g,συνδεση με καλωδιο και ασυρματα,αλλαγη dns address με open dns) και το μονο που καταφερα ηταν να μπω στο google home page αλλα ΟΧΙ στα παρακλαδια του.Επισης να σημειωσω πως και το youtube ανοιγει αλλα χωρις γραφικα.ΟΛΕΣ οι υπολοιπες ιστοσελιδες ανοιγουν κανονικα!Στο web βρηκα ατομα με παρομοιο προβλημα αλλα χωρις προτεινομενες λυσεις.Σε αλλα 2 windows based μηχανηματα που εχω δουλευουν ολα καλα!

Ελπιζω να μην κουρασα με την εκταση του θεματος αλλα χρειαζομαι βοηθεια.Τhanks in advance!

peterhammill

Δημοσ.

Αφού λες ότι δεν βλέπεις flash, τότε ίσως φταίει η έκδοση flash που (δεν) έχεις εγκατεστημένη. Άσχετα με το router, στις ρυθμίσεις δικτύου στο mac, τι DNS έχεις;

Ποιά έκδοση του Leopard έχεις; 10.5.1, 2, 3 κλπ.

Δημοσ.

Το mac το εχω εδω και κανα 6μηνο και λειτουργουσε αψογα.

Για σιγουρια παντως εγκατεστησα την τελευταια εκδοση flashplayer απο Adobe και το προβλημα εξακολουθει.

Η εκδοση ειναι η mac os x 10.5.5

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 01 : 48 : 26-----

Επισης τα DNS adresses ειναι τα 208.67.222.222 και 208.67.220.220.

Γραφω στο αρχικο μυνημα πως δοκιμασα open dns και καταφερα να ανοιξω το google home page αλλα τα ''παιδια'' του (docs,maps,images etc) παραμενουν μη προσβασιμα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα ευρέθη απο τον ιδιοκτητη αφου οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.

Το προβλημα δημιουργειτο απο το peerguardian 1.5beta for macosx το οποιο ειχα παραλληλα με το utorrent.Μολις το απενεργοποιησα ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...