daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Firefox διότι με addons γίνεται υπερόπλο (αν και πιο αργός από safari). Mac Office 2008 με αγορασμένο ελληνικό ορθογράφο διότι ήταν η μόνη ικανοποιητική λύση αν γράφεις κείμενα για τα οποία είσαι απαιτητικός σε ορθογραφία. Δεξί κλικ συνέχεια!
kebinB Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδία γιατι βγάζεται ολοι τον firefox πιο αργό απο τον σαφάρι? εγώ το αντιθετο θα έλεγα.. τώρα τελευταία ο σαφάρι φλερτάρει αρκετά με το wheel of death. =(
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως το άλλαξαν τελευταία;Εγώ το βλέπω ακριβώς ίδιο με του firefox, ίσως και λίγο καλύτερο. Για ρίξε μια ματιά. Κοίτα, είναι ψιλολεπτομέρεια, αλλά αυτό που εννοώ είναι ότι δε βρίσκω λόγο να πατάω Cmd+F για να αρχίσω το ψάξιμο. Με εξαίρεση τη στιγμή που γράφω σε κάποιο πεδίο (όπως πχ στον κειμενογράφο του insomnia ή εκεί που βάζουμε τους κωδικούς ή στο ψαχτήρι του google), ο Firefox ξεκινάει κατευθείαν το ψάξιμο στη σελίδα. Ναι, του Safari είναι πιο ωραίο το ψαχτήρι. Αν υπάρχει λύση και για το πρόβλημα με τα εικονίδια, τότε θα συμβιβαστώ με το να πατάω το Cmd+F (ή ίσως κάποια πιο εύκολη συντόμευση αν είναι παραμετροποιήσιμο) και θα πάω σε Safari, έστω και για δοκιμή.
mihranalthaqafi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 1)Both εξαρταται ποιο site θελω να επισκεφτω. Για παραδειγμα το Safari εχει προβλημα με το να που αποθηκευσει συγκεκριμενα password απο συγγεκριμενα sites αν και γενικα το Safari μου φαινεται πιο γρηγορο. 2)Για επαγγελματικη χρηση, Microsoft Office κυριως για λογους συμβατοτητας. 3)Δεξι κλικ εννοειται θα παω λιγο παραπερα με μερικα αλλα χρησιμα προγραμματακια για καθημερινη οικιακη χρηση Transmission για torrents (Να δουμε και το utorrent οταν βγει για Μακ..) Shakespeer για DC++ client CleanApp τρομερο uninstaller me δυνατοτητα logging ολων των τελευταιων installations που εχετε κανει Little Snitch για να αποτρεψουμε τον ...... Ε.Τ. να τηλεφωνησει σπιτι.. Paragon NTFS δυνατοτητα να γραφετε και να διαβαζετε NTFS δισκους απο το Μακ σας..Παρα πολυ χρησιμο και σταθερο BetterZip το καλυτερο unrar προγραμμα που εχω δοκιμασει σε Μακ Pixelmator σαν το Photoshop πολυ πιο ευχρηστο και ελαφρυ Vlc ο πιο ελαφρυς media player για mkv αλλα κολλαει πολυ ρε γαμωτο... Comic Life εξαιρετικο προγραμμα για να φτιαχνεις "κομικ" με καθημερινες φωτογραφιες Skype για videocalls Msn Messenger για messenger (Μακαρι να χρησιμοποιουσε ολος ο κοσμος το iChat Βαλτε και εσεις καμμια ιδεα ο,τι αλλο θυμηθω θα το γραψω..
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Vlc ο πιο ελαφρυς media player για mkv αλλα κολλαει πολυ ρε γαμωτο... Msn Messenger για messenger (Μακαρι να χρησιμοποιουσε ολος ο κοσμος το iChat Δοκίμασε τον Mplayer, θα τον βρεις ελαφρώς καλύτερο σε απόδοση από τον VLC (trust me, και μένα ο VLC είναι my favorite). Επίσης, εμένα ο VLC μου κάνει περίεργα κολλήματα όταν παίζει τανίες/videos από τον serve μου μέσω δικτύου, πράγμα που ο Mplayer δεν κάνει... Για instant messaging πρόγραμμα, έχω αντικαταστήσει τον MSN Messenger με Adium, ο οποίος αν είχε καλύτερη υποστήριξη στα emoticons θα ήταν απλά ασυναγώνιστος.
mihranalthaqafi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 To adium δεν μου αρεσε που το δοκιμασα.. μου φανηκε λιγακι...λειψο.. αν και υποστηριζει nudges..
jtheogr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Paragon vs Ntfs 3g ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο απο την εμπειρία σας έψαξα λίγο στο νετ αλλά οι απόψεις δεν οδηγούν σε ασφαλές συμπέρασμα.
WizeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Paragon vs Ntfs 3g ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο απο την εμπειρία σας έψαξα λίγο στο νετ αλλά οι απόψεις δεν οδηγούν σε ασφαλές συμπέρασμα. Paragon 10
iced Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Paragon, μαλιστα το ntfs3g μου δημιουργησε προβληματα τωρα τελευταια, δεν μπορουσε να κανει mount ta ntfs partition
daniel's_saving_grace Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα, είναι ψιλολεπτομέρεια, αλλά αυτό που εννοώ είναι ότι δε βρίσκω λόγο να πατάω Cmd+F για να αρχίσω το ψάξιμο. Με εξαίρεση τη στιγμή που γράφω σε κάποιο πεδίο (όπως πχ στον κειμενογράφο του insomnia ή εκεί που βάζουμε τους κωδικούς ή στο ψαχτήρι του google), ο Firefox ξεκινάει κατευθείαν το ψάξιμο στη σελίδα. Το αυτόματο ψάξιμο κατά την πληκτρολόγηση είναι απλά τέλειο και βολικότατο!!
GR1337 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ με δεξί κλίκ να βλέπω ιδιότητες κάποιας φωτογραφίας στο safari; Με κάποιο plugin ίσως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.