myst77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα... ενδιαφέρομαι να πάω σε mac και ήδη άρχισαν οι ερωτήσεις... 1) τελικά Safari ή Mozilla ; 2) iwork ή Office και σε ποιό μπορουμε να έχουμε ορθογραφικό έλεγχο για ελληνικά; 3) βολεύει να ρυθμίσουμε και δεξί click στο mouse ή θα χάσει μέρος από τη "φιλοσοφία" του το λειτουργικό;
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1. Firefox for me 2. Open Office for me 3. Βολεύει for me
xalia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1) και safari και firefox και camino, γιατί να έχεις μόνο ένα με τόσες επιλογές? 2) open office ++++++1 3) βολεύει όλο το κόσμο!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1) Firefox, αλλά κάνω προσπάθειες κατά καιρούς να πάω σε Safari γιατί έχει πολλά features που μ' αρέσουν. Δεν μπορώ όμως να ξεκολλήσω από αυτό το άτιμο το "Search for text as I start typing". 2) iWork. Και μόνο για τον τρόπο που χειρίζεται εικόνες μέσα στο κείμενο. Είναι τόσο απλός, που είναι πανεύκολο να στολίσεις. 3) Ε, βολεύει, πως να το κάνουμε.
GR1337 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1) Firefox, αλλά κάνω προσπάθειες κατά καιρούς να πάω σε Safari γιατί έχει πολλά features που μ' αρέσουν. Δεν μπορώ όμως να ξεκολλήσω από αυτό το άτιμο το "Search for text as I start typing". Και ο safari το έχει αυτό. Το find δεν εννοείς; Sorry αν κατάλαβα λάθος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Όπως απάντησαν και οι προηγούμενοι, θεωρώ ότι μερικές επιλογές είναι καθαρά προσωπικό θέμα - γούστο, βόλεμα, ανάγκη. 1. Χρησιμοποιώ κατά 99% Safari γιατί με έχει βολέψει. Eναλλακτικά, Firefox (για τα ελάχιστα sites τα οποία δεν απεικονίζονται ορθά με τον Safari). 2. Αυτή την εποχή δοκιμάζω το OpenOffice 3 στο MacBook και έχω το iWork '08 στον iMac. Το iWork είναι πολύ ωραίο πρόγραμμα, αρκεί να συνηθίσεις το λίγο διαφορετικό interface του. Το OpenOffice 3 είναι προς το παρόν μια χαρά, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο αλλά το OpenOffice 2 είχε - γιατί να μην έχει και η νέα έκδοση; Το iWork έχει ελληνική ορθογραφία μέσω του CocoAspell. 3. Θεωρώ ως παιδιάστικη την κριτική "το δεξί κλικ είναι ενάντια στη φιλοσοφία του λειτουργικού". Κατ'εμέ, η όποια επιτυχία της Apple έγκειται ακριβώς στη διευκόλυνση του χρήστη και στην απλοποίηση πολλών περίπλοκων σε άλλα συστήματα λειτουργιών. Το δεξί κλικ εντάσσεται στη γενικότερη διευκόλυνση του χρήστη και ως εκ τούτου είναι καλοδεχούμενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Και ο safari το έχει αυτό. Το find δεν εννοείς; Sorry αν κατάλαβα λάθος. E, ναι, αλλά στον Firefox το ψαχτήρι ξεκινάει με το που πληκτρολογείς. Το άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό (που τώρα που το σκέφτομαι είναι σημαντικότερο), είναι ότι στον firefox μπορώ να έχω bookmarked ιστοσελίδες στην toolbar, μόνο με τα εικονίδια τους, χωρίς καθόλου κείμενο. Απαιτείται skin βέβαια. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί στους browsers (safari και default firefox) δεν υπάρχουν εικονίδια, τη στιγμή που η φιλοσοφία του λειτουργικού έχει να κάνει πολύ με αυτά. Αν γνωρίζει κανείς τρόπο να βλέπω εικονίδια στο Safari, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να αλλάξω στρατόπεδο μόνιμα.
GR1337 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 E, ναι, αλλά στον Firefox το ψαχτήρι ξεκινάει με το που πληκτρολογείς. Μήπως το άλλαξαν τελευταία; Εγώ το βλέπω ακριβώς ίδιο με του firefox, ίσως και λίγο καλύτερο. Για ρίξε μια ματιά.
30fill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1. Firefox for ever 2. macoffice 2008 Δυστυχώς το open office 3 μου κρασάρει πολλές φορές και δεν διαβάζει xml. 3. δεξί κλίκ για να θυμόμαστε τα παιδικά μας χρόνια! -----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 12 : 42 : 22----- Λάθος ρε παιδιά! SAFARI FOR EVER!
SCORPIO777 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα... ενδιαφέρομαι να πάω σε mac και ήδη άρχισαν οι ερωτήσεις... 1) τελικά Safari ή Mozilla ; 2) iwork ή Office και σε ποιό μπορουμε να έχουμε ορθογραφικό έλεγχο για ελληνικά; 3) βολεύει να ρυθμίσουμε και δεξί click στο mouse ή θα χάσει μέρος από τη "φιλοσοφία" του το λειτουργικό; 1)Safari γιατι και με την προσθηκη του adblock,οπως προσεξα απο εμενα ειναι τουλαχιστον 30% ταχυτερος απο τον Firefox. 2)open office για εμενα. 3)απαραιτητο.
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1) Safari αποκλειστικά, αν και τελευταία μου έχει σπάσει τα νεύρα με το beach ball of death. 2) Open Office 3 και από εμένα. 3) Δεν έχω mighty mouse.
haHa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1)Firefox, γιατι η παραμετροποιηση του τον κανει πολυ πιο ευχρηστο 2)Open Office ή macoffice 3)Εννοειται χρησιμοποιουμε το δεξι κλικ, ελτος αν θελουμε να ειμαστε αντιπαραγωγικοι.
jiraya sama Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1) συμφωνο με paredwse,.. μονο σε εξαιρετικές περιπτώσεις το firefox 2)iwork 2008.....απλά τέλειο 3)απαραίτητο
djmike Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1) safari 2) iwork κορυφαίο και σπάνια office 08 3) μια χαρα ειναι το δεξι κλικ μαλιστα στο νεο macbookpro που ειδα πλεον ειναι κανονικο αν το ρυθμισεις οχι με δύο δάχτυλα!!!!
kebinB Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 safari iwork και οπως βολεψει τον καθένα =)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.