Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=292796 μερικά topics πιο κάτω...
Freakster Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Η boston globe πάντως έχει μονίμως άψογο φωτορεπορταζ.
rikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Το παρακάτω video δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του thread και όπως καταλαβαίνετε είναι για γερά στομάχια... http://http://www.liveleak.com/view?i=678_1230613629
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Πως λένε το φαινόμενο σε εκείνον με την σφαίρα στο κεφάλι κάπου στην μέση του βίντεο που παρότι είναι νεκρός αλλά σφαδάζει,κινείται και βγάζει και ένα συριγμό;
frenzy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Πως λένε το φαινόμενο σε εκείνον με την σφαίρα στο κεφάλι κάπου στην μέση του βίντεο που παρότι είναι νεκρός αλλά σφαδάζει,κινείται και βγάζει και ένα συριγμό; καούρες ?
DrLo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Η κατάσταση στη Γάζα με κάνει να ξανασκεφτώ την έννοια της συλλογικής ευθύνης, με την οποία βασικά είμαι αντίθετος - και εξηγούμαι. Η Χαμάς κάνει στους Ισραηλινούς ούτε λίγο ούτε πολύ (μάλλον πιο πολύ) ότι έκανε κάποτε ο IRA στους Βρετανούς. Αν οι Ιρλανδοί ψήφιζαν το IRA να κυβερνήσει τότε προσωπικά δε θα μπορούσα να τους θεωρήσω "αθώες περιστερές" ή άμαχο πληθυσμό. Θα μου πεις δεν είναι λίγο "δυσανάλογη" που είπανε και η Αμερικάνοι η αντίδραση του Ισραήλ ? Ναι, ίσως, αλλά σε ένα πόλεμο συνήθως κάποιος χάνει περισσότερους, και πως να το κάνουμε όταν ψηφίζεις κάποιον που σκοπός του δεν είναι η διοίκηση του κράτους/περιοχής σου αλλά η εξαφάνιση ενός άλλου κράτους πας γυρεύοντας.
zazik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ακούσατε τι είπε ο Θεος ο Ρέμος? Στο κέντρο που τραγουδάει γύρισε και είπε ¨Θα γίνει απόψε της Γάζας"
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ακούσατε τι είπε ο Θεος ο Ρέμος?Στο κέντρο που τραγουδάει γύρισε και είπε ¨Θα γίνει απόψε της Γάζας" Απόξειξη πως ή είναι τελείως ηλίθιος ο τύπος ή δεν έχει καμμία επαφή με την πραγματικότητα. ή και τα δύο μαζί, που είναι μάλλον και το πιθανότερο σενάριο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ακούσατε τι είπε ο Θεος ο Ρέμος?Στο κέντρο που τραγουδάει γύρισε και είπε ¨Θα γίνει απόψε της Γάζας" Αν ημουν εκει θα ειχα τρομαξει παρα πολυ.
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αν ημουν εκει θα ειχα τρομαξει παρα πολυ. Εγώ αν ήμουν εκεί, (που δεν θα ήμουν υπό καμμία συνθήκη), μάλλον αυτός θα τρόμαζε από ιπτάμενη καρέκλα προς το μέρος του...
afentiko7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Η κατάσταση στη Γάζα με κάνει να ξανασκεφτώ την έννοια της συλλογικής ευθύνης, με την οποία βασικά είμαι αντίθετος - και εξηγούμαι. Η Χαμάς κάνει στους Ισραηλινούς ούτε λίγο ούτε πολύ (μάλλον πιο πολύ) ότι έκανε κάποτε ο IRA στους Βρετανούς. Αν οι Ιρλανδοί ψήφιζαν το IRA να κυβερνήσει τότε προσωπικά δε θα μπορούσα να τους θεωρήσω "αθώες περιστερές" ή άμαχο πληθυσμό. Θα μου πεις δεν είναι λίγο "δυσανάλογη" που είπανε και η Αμερικάνοι η αντίδραση του Ισραήλ ? Ναι, ίσως, αλλά σε ένα πόλεμο συνήθως κάποιος χάνει περισσότερους, και πως να το κάνουμε όταν ψηφίζεις κάποιον που σκοπός του δεν είναι η διοίκηση του κράτους/περιοχής σου αλλά η εξαφάνιση ενός άλλου κράτους πας γυρεύοντας. Και ότι έκανες εσύ στους Τούρκους στους απελευθερωτικούς αγώνες που διεξηγαγες. φαντάζομαι να μην είσαι της άποψης πως όσοι τούρκοι ζούσαν στον ελλαδικό χώρο (πελοπόννησο και στερεά) ξαφνικά εξατμίστηκαν. Γι' αυτό πάντα είμαστε με τα απελευθερωτικά κινήματα, διότι το υπέρτατο αγαθό είναι η ελευθερία. Και η ελευθερία χωρίς αίμα πουθενά στην ευρώπη δεν κατακτήθηκε. Και επειδή εσύ ίσως δεν γνωρίζεις και πολλά ας πούμε δυο λόγια για τη γάζα. το 2005 οι ισραηλινοί αποσύρθηκαν από μια περιοχή στην οποία έχουν στοιβάξει 1,5 εκ ανθρώπους. 10 φορές η πυκνότητα της κυψέλης αν θες να μάθεις. Τώρα κάθε φορά που η χαμάς ψέλλιζε κάτι οι Εβραίοι ανά 4-5 μήνες μπαίνανε μέσα και φονεύανε 200 παλαιστίνιους, τόσο πάει η ταρίφα. Εκτός από αυτό οι ΗΠΑ, ΕΕ αρνήθηκαν να δώσουν βοήθεια σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση επειδή την έχουν χαρακτηρισει "τρομοκρατική". Επιπλέον δεν μπορεί κάποιος εγώ και συ να πάμε στη γάζα ως ιδιώτες. Μας το απαγορεύει το ισραήλ. Επιπλέον απαγορεύει και στους παλαιστίνιους να φύγουνε. εδωσε λέει πράσινη κάρτα σε 400. Οι υπόλοιποι, είναι κατώτερης ράτσας και πρέπει να εξοντωθούνε. Τώρα αν εσένα η εε σου κοβε τα κονδύλια τι θα κανες? Επιπλέον σε ενημερώνω πως πριν το 21 έγιναν και άλλες εξεγέρσεις (κλαδάς κα) και οι τούρκοι σφάζανε αβέρτα ως αντίποινα. Μα και στα καλάβρυτα και στο δίστομο καλά κάναν οι γερμανοί (σύμφωνα με σένα) γιατί κάποιοι δεν κάθονταν ήσυχοι. Αρα όπως καταλαβαίνεις ο συλλογισμός σου είναι άστοχος και σένα και του μπους γιατί το 1770 δε νομίζω να προμηθεύονταν όπλα μέσω νόμιμης οδού. Α να μην ξεχάσω, το ισραήλ έχει χτίσει και τείχος, για να μην μολυνθούν οι καθάριοι εβραίοι ενώ επιπλέον αυτό αποφασίζει αν θα χει ρεύμα, νερό , φάρμακα η γάζα, όχι ο πληθυσμός της. Ειναι και αυτό δημοκρατία.
cosmosfera Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ο "περιουσιος λαος απο τη μια" και οι "πιστοι του αλλαχ" απο την αλλη. Αυτα κανουν οι θρησκειες στους ανθρωπους τους κανουν ηλιθιους φανατικους χωρις κριση,προβατα για σφαγη στο τραπεζι των μεγαλων συμφεροντων. Η μονη διαφορα των ισραηλινων με τους παλαιστινιους ειναι η δυναμη που εχουν.Κατα τα αλλα ειναι εξισου ζωα. Οσον αφορα οτι οι ισραηλινοι κανουν κουμαντο στο κοσμο κτλ δε τα πολυπιστευω.Σιγουρα ειναι ενα φασιστικο κωλοκρατος αλλα βαρανε προσοχες και αυτοι στο θειο σαμ. Οσο και οι δυο πλευρες εχουν σκ@τ@ στο κεφαλι τους ο φαυλος κυκλος θα συνεχιζεται. Δε τους λυπαμαι καθολου.Ειναι αξιοι της καταστασης που εχουν περιελθει. Συναισθηματικα ειμαι με τους παλαιστινιους γιατι ειναι τα θυματα της υποθεσης λογω της αδυναμιας τους να αμυνθουν.Απο την αλλη ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι στη θεση του ισχυρου τα ιδια θα εκαναν.
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Η κατάσταση στη Γάζα με κάνει να ξανασκεφτώ την έννοια της συλλογικής ευθύνης, με την οποία βασικά είμαι αντίθετος - και εξηγούμαι. Η Χαμάς κάνει στους Ισραηλινούς ούτε λίγο ούτε πολύ (μάλλον πιο πολύ) ότι έκανε κάποτε ο IRA στους Βρετανούς. Αν οι Ιρλανδοί ψήφιζαν το IRA να κυβερνήσει τότε προσωπικά δε θα μπορούσα να τους θεωρήσω "αθώες περιστερές" ή άμαχο πληθυσμό. Θα μου πεις δεν είναι λίγο "δυσανάλογη" που είπανε και η Αμερικάνοι η αντίδραση του Ισραήλ ? Ναι, ίσως, αλλά σε ένα πόλεμο συνήθως κάποιος χάνει περισσότερους, και πως να το κάνουμε όταν ψηφίζεις κάποιον που σκοπός του δεν είναι η διοίκηση του κράτους/περιοχής σου αλλά η εξαφάνιση ενός άλλου κράτους πας γυρεύοντας. Κατ' αρχάς για 'σένα, για να υποστηρίξεις έναν αγώνα ως δίκαιο, πρέπει ο άλλος να πέφτει γυμνός πάνω στα τανκς, και γενικώς να πεθαίνει gracefully ξεβράκωτος ; Ένοχες περιστερές οι IRAκινοί λοιπόν...τσ τσ Όσο για τα "κόκκινα", συγνώμμη, είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι έχεις το ΣΩΣΤΟ κράτος στο μυαλό σου ; Αλλά είναι ωραία από την πολυθρόνα να παίζει κανείς τον Πόντιο Πιλάτο...το ξανάπαμε... απρόβλεπτε7,,,θα μας τρελλάνεις. Ώρες-ώρες τα λες (μα ΟΛΑ μαζί ; !) ΤΟΣΟ καλά... ...ενώ ώρες-ώρες λες και τα λες μέσα από μπυραρία σε happy hour... Btw, έχω χρόνια τώρα μια ιντερνετική επαφή με άτομο Παλαιστινιακής καταγωγής που ζει στο Ισραήλ αναμπάμ-μπαμπαντάμ (όπως Τούρκοι στη Θράκη), ως φιλήσυχος Ισραηλινός πολίτης, και όταν τυχαία ανέφερα "ξέρεις, σ' ένα φόρουμ συζητάω περί Γάζας και περί Μεσανατολικού", και είπα περί απόψεων "α μα φταίνε ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ", έμεινε λίγο με το στόμα ανοιχτό, και το μόνο που ψέλλισε ήταν "ε τί να πεις, αν ο άλλος είναι μακρυά, δεν τον αφορά...δεν ξέρουν, και δεν μπορούν να καταλάβουν...". Σημειωτέον ότι μιλάμε για δασκάλα, άτομο στα 30, φιλειρηνικότατο, και που μάλιστα απεχθανόταν πάντα "τέτοιες πολιτικές συζητήσεις", και με το ζόρι άνοιγα καμμία εγώ... Το λέω ΜΠΑΣ και οσφρανθεί τίποτε κανείς από αυτό. Εγώ πάλι που "καταλαβαίνω", αναρωτιέμαι τί διάλο, και να πεις ότι έχω ζήσει εκεί ; Όσο συνεχίζει του ΙΣΡΑΗΛ η τρομοκρατία (επ' άπειρον δηλαδή), τόσο θα "δικαιώνεται" "η τρέλλα και ο φανατισμός" των Παλαιστινίων (και θα την πληρώνουν "άμαχοι Ισραηλινοί πολίτες στα καφέ"...οι οποίοι παρεπιμπτώντως ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τις κυβερνήσεις τους...ε. Μη ξεχνιόμαστε. Μην ανοίξω βέβαια κουβέντα για το πόσο μπορεί στην πράξη ο λαός να αλλάξει μια τέτοια κυβέρνηση και κατάσταση ΕΚΕΙ ειδικά...αλλά μια φορά συνυπεύθυνοι ΕΙΝΑΙ. ) Άει μην πω τίποτα παραπάνω...
gf030 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Η σφαγη συνεχιζεται... μολις ακουσα οτι βομβαρδιζουν στρατοπεδο προσφυγων με ολες τους τις δυναμεις. Μια χουφτα μπασταρδοι τολμαν και γραφουν στα π@π@ρια τους ολη την υφηλιο. Κι εμεις? η Ελλαδα? α ναι, ισως αυριο στειλουμε κανα αεροπλανο με κονσερβες αρακα.:mad:
SCORPIO777 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Κι εμεις? η Ελλαδα? α ναι, ισως αυριο στειλουμε κανα αεροπλανο με κονσερβες αρακα.:mad: και τι θα ηθελες να κανουμε δηλαδη.να στειλουμε μια μοιρα F-16.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.