SCORPIO777 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 τί το νοιάζει το thread που ο πατέρας σου είναι άνεργος ; ανεργος.ποιος σου ειπε τετοιο πραγμα.
teo64x Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ανεργος.ποιος σου ειπε τετοιο πραγμα. Δεν είναι άνεργος, απλά απέχει από τα καθήκοντά του. Θα ξαναγυρίσει με φωτογραφίες όμως και πάλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ανεργος.ποιος σου ειπε τετοιο πραγμα. ίσα ίσα που κρατιέμαι και δεν κάνω την επεξήγηση
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ανεργος.ποιος σου ειπε τετοιο πραγμα. Το ειπε ο Ανθιμος την Κυριακη. Λογω οικονομικης κρισης εχασε και Αυτος την δουλεια του... (ο διαβολος)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 thresh, σφίξου μετά από γαστρεντερίτιδα? είσαι τρελός?
SCORPIO777 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ελατε ρε ηρεμηστε.χιουμορ εκανα με την μελισσα.εγω ειμαι παιδι της εκκλησιας. μικρος κρατουσα και τα εξαπτερυγα.:lol:
afentiko7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ..βασικά εστίασα στο γεγονός οτι υπάρχουν θάνατοι και μεταξύ των ,της κάθε πλευράς από ομοίους. Για αυτό ανέφερα τον ράμπιν σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το ζήτημα ,και χονδρικά τις σφαγές ανάμεσα σε παλαιστίνιους από παλαιστίνιους, ...πλην των κλισέ μιας "επανάστασης" ή ενός "εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα"- ring any bells ? Δεν είναι κλισέ οι έννοιες που ανέφερες. Ειναι και οι δυο μορφές εξέγερσης ενάντια σε κάποιον δυνάστη. Γιατί αν δεν τυραννιέσαι δεν κάνεις εξέγερση. Τώρα αν εσύ ανήκεις στους καναπεδάτους και σε ενοχλούν οι λέξεις αυτές μπορείς να ενημερώνεσαι από τον ανταποκριτή της ΝΕΤ που μας λέει πόσο τρομοκρατημένοι είναι οι Ισραηλινοί. Εχει δίκιο όμως γιατί οι ρουκέτες της χαμάς είναι και αργοκίνητες. Ασε που μπορεί να στοχεύουν τη χάιφα και να πάνε στο τελ αβίβ. Ενώ ο μαχητής της χαμάς ξέρει πως αργά ή γρήγορα θα τον σκοτώσουν. Βέβαια μαζί με αυτόν πάνε και βρέφη ως μπόνους. Αλλά φταίνε και οι Παλαιστίνιοι γιατί ενώ τους έχουν δώσει μια έκταση ίση με την αυστραλία αυτοί λένε για έλλειψη χώρου. Αχαριστία μεγάλη για μένα. Για μένα δεν πρέπει να εξισώνεται ο θύτης με το θύμα, αυτός που πετάει πέτρα με μια σφεντόνα σε ένα άρμα μάχης και το άρμα μάχης να του ισοπεδώνει τη γειτονιά ολόκληρη. Τώρα δε νομίζω να ισχύει κανάς νόμος στις ΗΠΑ όπου απαγορεύει τον νέο πρόεδρο να εκφέρει τη γνώμη του. Εκτός και αν φοβάται (το Ισραήλ) ή είναι με το Ισραήλ και δε θέλει να στραβομουτσουνιάσουν οι κάθε λογής αμπάδες, χριστόφιες κοκ. Και γω σπάω το κεφάλι μου γιατί ενώ οι ΗΠΑ στηρίζουν ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα (uck) ενάντια σε μια μεγαλύτερη δύναμη (Σερβία) και μάλιστα δε διστάζουν να εισβάλλουν στη μεγαλύτερη χώρα ακολουθούν εντελώς διαφορετική στρατηγική στο παλαιστινιακό?
Undercover22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=BxMJn7-c-XU&feature=related
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Και γω σπάω το κεφάλι μου γιατί ενώ οι ΗΠΑ στηρίζουν ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα (uck) ενάντια σε μια μεγαλύτερη δύναμη (Σερβία) και μάλιστα δε διστάζουν να εισβάλλουν στη μεγαλύτερη χώρα ακολουθούν εντελώς διαφορετική στρατηγική στο παλαιστινιακό? Σιγα μην πανε κοντρα στα αφεντικα τους ρε χαζουλη...
Fidelio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 (..)Τώρα αν εσύ ανήκεις στους καναπεδάτους και σε ενοχλούν οι λέξεις αυτές μπορείς να ενημερώνεσαι από τον ανταποκριτή της ΝΕΤ που μας λέει πόσο τρομοκρατημένοι είναι οι Ισραηλινοί. (...) Δεν ξέρω από που συνάγεις ότι είμαι ας πούμε ένας πασιφιστής με παρωπίδες - ωστόσο για να φτάσω στο συμπέρασμα να πω "γαμήστε τους" θα πρέπει πρώτα από όλα να ξεφορτοθώ την υποκρισία μου , αν με εννοείς... Εμείς εδώ είμαστε παρατηρητές και τέλος πάντων μια κοινωνική ευαισθησία την εκδηλώνουμε, κάτι είναι και αυτό - Και γω σπάω το κεφάλι μου γιατί ενώ οι ΗΠΑ στηρίζουν ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα (uck) ενάντια σε μια μεγαλύτερη δύναμη (Σερβία) και μάλιστα δε διστάζουν να εισβάλλουν στη μεγαλύτερη χώρα ακολουθούν εντελώς διαφορετική στρατηγική στο παλαιστινιακό? Καταλαβαίνεις τώρα γιατί βάζω εισαγωγικά στις έννοιες;
johnnyestia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παλαιστίνιοι και Εβραίοι δρούν προς τα συμφέροντά τους. Από αυτή την σκοπιά καλά κάνουν οι μέν και διεκδικούν εδάφη, καλά κάνουν και οι άλλοι που τους χτυπάνε στο ψαχνό. Κακώς βέβαια η διεθνής διπλωματία κρατάει αυτή την γλοιώδη στάση, αλλά φυσικά και αυτή προασπίζει τα δικά της συμφέροντα. Είναι πολύ δύσκολο να βασιστούμε στην Ιστορία για να έχουμε αντικειμενική άποψη για το πώς πρέπει να δωθεί λύση στο παλαιστινιακό πρόβλημα. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να κατακρίνουμε κάθε πράξη βίας, από όποια μεριά και αν προέρχεται αυτή.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παλαιστίνιοι και Εβραίοι δρούν προς τα συμφέροντά τους. Από αυτή την σκοπιά καλά κάνουν οι μέν και διεκδικούν εδάφη, καλά κάνουν και οι άλλοι που τους χτυπάνε στο ψαχνό. Κακώς βέβαια η διεθνής διπλωματία κρατάει αυτή την γλοιώδη στάση, αλλά φυσικά και αυτή προασπίζει τα δικά της συμφέροντα. Είναι πολύ δύσκολο να βασιστούμε στην Ιστορία για να έχουμε αντικειμενική άποψη για το πώς πρέπει να δωθεί λύση στο παλαιστινιακό πρόβλημα. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να κατακρίνουμε κάθε πράξη βίας, από όποια μεριά και αν προέρχεται αυτή. Αμα οι Κυπριοι αποφασιζαν να παρουν πισω την αλλη μιση Κυπρο πια θα ηταν η θεση σου? Και δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα γιατι πες στην Κυπρο μπηκαν οι Τουρκοι, πηραν την μιση, τελειωσε. Το Ισραηλ απο το 1948 και μετα εκανε και των γνωστο πολεμο των 6 ημερων οπου κατελαβε και την μιση Ιερουσαλημ. Εχει κανει και κατα διαστημα εμπαργκο στην Παλαιστινη με το τελευταιο να διαρκει δεν ξερω ποσους μηνες. Πως να μην αντιδρασουν οι αλλοι? Και η επανασταση πραξης βιας θεωρειται, την κατακρινεις?
washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παλαιστίνιοι και Εβραίοι δρούν προς τα συμφέροντά τους. Από αυτή την σκοπιά καλά κάνουν οι μέν και διεκδικούν εδάφη, καλά κάνουν και οι άλλοι που τους χτυπάνε στο ψαχνό. Κακώς βέβαια η διεθνής διπλωματία κρατάει αυτή την γλοιώδη στάση, αλλά φυσικά και αυτή προασπίζει τα δικά της συμφέροντα. Είναι πολύ δύσκολο να βασιστούμε στην Ιστορία για να έχουμε αντικειμενική άποψη για το πώς πρέπει να δωθεί λύση στο παλαιστινιακό πρόβλημα. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να κατακρίνουμε κάθε πράξη βίας, από όποια μεριά και αν προέρχεται αυτή. ο Πόντιος Πιλάτος, μπατζανάκης σου ήτανε ; Ωραία, για να..."λήξει" : Το "δίκιο" το έχουν πρώτοι οι Παλαιστίνιοι. Εχθροπραξίες "θα έπρεπε" να σταματήσουν από αμφότερες πλευρές (μη νομίζει δλδ κανείς ότι προσωπικά δε με νοιάζει μια Ισραηλινή που κλαίει το παιδί της, τον άντρα της, τον αδερφό της κτλ κτλ). ...Χλωμό όμως να γίνει, λόγω γεω-οικονομικό-πολιτικών συμφερόντων, Ισραηλινών κατ' αρχάς, Αμερικανικών κατά δεύτερο λόγο, εμπόρων όπλων κατα τρίτο, και σιγά μη συνεχίσω μια μεγάλη λίστα. Εντύπωση μου κάνουν βέβαια οι κουφιοκέφαλοι που μιλάνε ακόμα για Κοράνια και θρησκείες καιδεσυμμαζέ. Σα να τα βάζει κανείς με την κορυφή του παγόβουνου που βούλιαξε τον Τιτανικό. Λογική δεν έχει να ζητάει κανείς απ' τους Παλαιστίνιους να λουφάξουν, διότι δεν πρόκειται να το κάνουν. Αυτό που θα ΕΠΡΕΠΕ να γίνει (πώς, έλα μου ντε), θα ήταν οι Ισραηλινοί να θάψουν το Ούζι Του Πολέμου, να "αγκαλιάσουν" τους Παλαιστίνιους (λολ) και να τα βρούνε και να ζήσουν ειρηνικά, αποποιούμενοι πολλών εδαφών και δικαιώματος να την βγάζουν έξω και να την δείχνουν, όντας πιο μακρυά. Αυτό λέμε - αυτό θα ΕΠΡΕΠΕ να λέμε, πίσω από τα μπλουτούθ πληκτρολόγιά μας. Ποιοί έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, και να την αναλάβουν. Και μετά θα ξυπνήσω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια εδω και ενας πρωην υπουργος ειναι με το μερος μας. Σε μία συμβολική κίνηση με ηχηρότατο μήνυμα και πολλές προεκτάσεις ο .:X έστειλε πίσω στον Ισραηλινό Πρέσβη στην Αθήνα τρεις φιάλες κρασί που του είχε αποστείλει με την ευκαιρία των εορτών! Η επιστροφή των κρασιών συνοδευόταν και από μία επιστολή του κ.:X, στην οποία μεταξύ των άλλων ο πρώην Υπουργός, παίρνοντας αφορμή από τον αναγραφόμενο στις φιάλες των κρασιών... τόπο παραγωγής "υψίπεδα Γκολάν", επισημαίνει ότι αυτά προέρχονται από περιοχές τις οποίες το Ισραήλ κατέχει παράνομα, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ισραήλ ότι ασκεί "πολιτική συλλογικής τιμωρίας η οποία εφαρμόστηκε από τον Χίτλερ".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.