washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάλι washcloud χαίρομαι γιατί έστω και με αυτό τον τρόπο κατάλαβαίνεις και μόνος σου τον τόνο αλλά και τον σκοπό που πρέπει να έχει μια τέτοια συζήτηση. Ο τόνος μου με 'σένα δεν έχει να κάνει με τη συζήτηση. Με το τί καταλαβαίνεις εσύ έχει να κάνει. Και συνεχίζει να είναι στα τέτοια μου. un-banned7, να μου επιτρέψεις μια επισήμανση : αδικείται ο snoob άμα του βγάλεις ένα ο. Δεν τον είδα ποτέ να τους χλευάζει τους Άραβες, κι ούτε και στο κάτω-κάτω κάποιον από εμάς εδώ. Το κάναν άλλοι, όχι όμως αυτός. Το να λέει, να παραθέτει, να ερμηνεύει και να τονίζει "τις ευθύνες των Αράβων", δε σημαίνει ότι απαξιώνει και κάτι. Και προσωπικά, δε θα ήθελα να απαξιώσω ούτε την οπτική του, ούτε την συγκεκριμένη διπλωματική του τακτική ως ανθρώπου. Αυτό που εγώ προσπαθούσα να περάσω στην "αντιπαράθεση" μαζί του, είναι το πόσο φάουλ είναι για 'μένα να μένει μια αίσθηση "πρέπει να το κόψουν κι οι δυο", ως άποψη. Γιατί οι απόψεις είναι σαν τα μικρόβια : κυκλοφοράνε, μολύνουν, πολλαπλασιάζονται, μεταδίδονται, επαναμολύνουν. Αν είναι για 'μενα κάτι που πρέπει να μένει, είναι το "οι Παλαιστίνιοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους" (σαν τελικό πόρισμα), γιατί αλλιώς ούτε να το βρουν πρόκειται, ούτε να προκόψουν. Σαφώς όχι βέβαια με την εξής προσθήκη : "...κι αυτοί οι σιχαμένοι Εβραίοι πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου Γης". ΕΔΩ, δεν κολλάει το "άσπρο-μαύρο". Δεν λέει κανείς ότι οφείλουν να αφήσουν το Ισραήλ και να γυρίσουν απ' όπου ήρθανε. Οφείλουν όμως το ξεβράκωμα. Και κανείς γύρω δε νομίζω να είναι τόσο αλλού, ώστε αν ξεβρακωθούν κανονικά, να πει "ωραία, θα πηδήξουμε τώρα". Ότι το Iσραήλ είναι Status Quo, είναι δεδομένο πια. Ήδη με τα χρόνια σύναψε "ειρήνη" με γειτονικούς εχθρούς, άρα το "αναγνωρίζουν" ήδη. Κι οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι, ΠΑΝΕ σε διαπραγματεύσεις. Αν ήταν η ολοκληρωτική Παλαιστινιακή γραμμή "βρε αν δεν τους ξερριζώσουμε, δε θα ησυχάσουμε", δε θα είχαν πάει ποτέ σε καμμία. Λοιπόν. Ένα ξεβράκωμα , παίζοντας μια φορά τη θέση του "μή-ισχυρού", νομίζω ότι μια χαρά θα έβαζε τα πράγματα σε καλό δρόμο (και ξεβράκωμα σημαίνει "τέρμα οι ανταπαντήσεις με πυραύλους γαμόμαχωκ και λοιπές χαριτωμενιές, μπαμ και κάτω δώσιμο εδαφών, συνδρομή ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΙΑ του μέσου ξυπόλυτου Παλαιστίνιου. Κάτι σαν να μπει σε probation ο μπάτσος, κι όχι το τζάνκι). Το θέμα είναι όμως να σταματήσει να είναι αχόρταγο, και κυρίως απάνθρωπο. Γιατί όταν αυτό είναι απάνθρωπο ως ΚΡΑΤΟΣ, ενώ οι άλλοι είναι "βάρβαροι" απλώς ως ξυπόλυτοι, ε (ωχ μην αρχίσω μόνο ν' ακούω το πόσο στηρίζουν τις χαμασοφαταχοπιελοτικές τους ομάδες οι γύρω...Ο λαός, ξυπόλυτος συνεχίζει να ψοφάει. Σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς πολίτες). ...Το είπα και μόνος μου εδώ και κάμποσες σελίδες, πως "και μετά θα ξυπνήσω" - και βρήκε ευκαιρία κι άλλος, να κοροϊδέψει κι όλας...τί ικανότητα, Θεέ... Το όπερ και σημαίνει ότι ΔΕΝ πιστεύω ότι αυτό θα γίνει (...) - πόσο μάλλον που παίζουν και τα γνωστά-άγνωστα δυτικά συμφέροντα από πίσω... Θα έπρεπε όμως να είναι ο στόχος. Για να μπορούνε τα κυκλοφορόντα μικρόβια μια μέρα ίσως είτε να το πιέσουν, ακόμη κι εκ των έσω, αλλά σίγουρα εκ των έξω. Και ν' αρχίσουν, ίσως, ν' αλλάζουν μυαλά στους διοικούντες την Ιερουσαλήμ.
elven Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλά τα λες αλλά πχ είδα στη ΝΕΤ έναν Παλαιστίνιο που έλεγε για το ποια εδάφη θέλει η Παλαιστίνη,εεε εδώ που τα λέμε θέλουν το μισό Ισραήλ ενώ δεν δέχονται κράτος χωρίς την Ιεαρουσαλήμ,έστω τη μισή. Λίγο δύσκολο να δεχτεί αυτός που κερδίζει να κάνει τόσες παραχωρήσεις,δίκαιες ή άδικες.
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Λίγο δύσκολο να δεχτεί αυτός που κερδίζει να κάνει τόσες παραχωρήσεις,δίκαιες ή άδικες. ...και ΣΥ τα λες καλά. Άλλωστε και 'ΓΩ δεν σας τα 'χω ζαλίσει με το να λέω "δεν το βλέπω να γίνεται" ; Μολίς πριν λίγο είπα όμως αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος. Και 'γω τουλάχιστον όπου περιφέρομαι και τυχαίνει να το φέρνει η κουβέντα, δε μιλάω για τα "σιχάματα τους Εβραίους", αλλά για το δίκιο των αλλονών και για το ότι η ευθύνη στους πρώτους είναι που πέφτει. Όσο για την δήλωση του κάθε πικραμένου, το ότι έχει "σημασία", έχει, γιατί είναι δηλωτικό του τί είναι σκαλωμένο στα μυαλά και στις ψυχές τους. Δε νομίζω όμως ότι αν παίξει το "ξεβράκωμα" που λέω εγώ, θα συνεχίζουν ακόμη και οι πικραμένοι να βλέπουν τη φάση με το ίδιο μάτι. Αν πχ δεν θερίζουν τη Γάζα κάθε φορά που ένας τρελλαμένος ανατινάζεται στο "Καφέ Τελ Αβίβ", αν υπογράψουν συνθήκη πλήρους θαψίματος των τόμαχωκ του πολέμου, αν άρουν εμπάργκα και αντιθέτως στέρξουν εμπρακτότατα τους ξυπόλυτους, αν βγει ένας πρόεδρας και κάνει δηλώσεις του τύπου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να βάφουμε τα χέρια μας με το αίμα του παρόντος, και να σκουπιζόμαστε με το μίσος του παρελθόντος, γιατί θα έχουμε να κοιμηθούμε τις τύψεις του μέλλοντος, νομίζω ότι τα πάθη θ' αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Και φυσικά αυτά δε μπορούν να γίνουν ούτε από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε με μόνο αυτούς τους δύο. Αλλά να μην πάνε στράφι, όπως το σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι του " Όσλο". Δες το και μόνος σου. Πάνε να πλακωθείς μ' έναν υποδεέστερό σου, και παρ' τον μετά με το καλό. Σύντομα θ' αλλάξει αυτά που πριν έλεγε για τη μάνα σου. Αλλά όταν ο άλλος βλέπει αυτά που βλέπει, ξέρει αυτά που ξέρει, τί να πει ; Δες λίγο με "μας" και με τη FYROM : Με 200 ευρά μισθό (όταν τον βρίσκουν) τη βγάζουνε, με τιμές κοντά στο 60 τοις εκατό των δικών μας, αλλά άμα τους πεις "κάτω ρε τα χέρια απ' τη Μακεδονία", σου απαντάνε "πάμε να φτάσουμε στον Όλυμπο" . Άμα τους πάρεις με το καλό όμως, και το βρακί τους δίνουν.
johnnyestia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ο τόνος μου με 'σένα δεν έχει να κάνει με τη συζήτηση. Με το τί καταλαβαίνεις εσύ έχει να κάνει. Και συνεχίζει να είναι στα τέτοια μου. Όλο για ξεβράκωμα λές και για τέτοια. Τα δικά σου τα τέτοια τα έχεις μπροστά ή πίσω?
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ > ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ > ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
MiltoZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ...Το είπα και μόνος μου εδώ και κάμποσες σελίδες, πως "και μετά θα ξυπνήσω" - και βρήκε ευκαιρία κι άλλος, να κοροϊδέψει κι όλας...τί ικανότητα, Θεέ...Το όπερ και σημαίνει ότι ΔΕΝ πιστεύω ότι αυτό θα γίνει (...) - πόσο μάλλον που παίζουν και τα γνωστά-άγνωστα δυτικά συμφέροντα από πίσω... Θα έπρεπε όμως να είναι ο στόχος. Για να μπορούνε τα κυκλοφορόντα μικρόβια μια μέρα ίσως είτε να το πιέσουν, ακόμη κι εκ των έσω, αλλά σίγουρα εκ των έξω. Και ν' αρχίσουν, ίσως, ν' αλλάζουν μυαλά στους διοικούντες την Ιερουσαλήμ. Και μετά ξύπνησες! Ε μα αφού το ζητάει ο οργανισμός σου κι εσένα. Για την ιστορία το 1920 οι Εβραίοι ήταν περίπου το 11% του συνολικού πληθισμού της Παλαιστίνης για να φτάσουν το 1945 να έχουν το 31%, ενώ το ποσοστό τους σε ιδιοκτησία γης ήταν κατά πολύ μικρότερο. link Σήμερα? Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία απολύτως ένδειξη ότι αυτή η διαδικάσία πρόκειται να σταματήσει.
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Και μετά ξύπνησες! Ε μα αφού το ζητάει ο οργανισμός σου κι εσένα. Για την ιστορία το 1920 οι Εβραίοι ήταν περίπου το 11% του συνολικού πληθισμού της Παλαιστίνης για να φτάσουν το 1945 να έχουν το 31%, ενώ το ποσοστό τους σε ιδιοκτησία γης ήταν κατά πολύ μικρότερο. link Σήμερα? Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία απολύτως ένδειξη ότι αυτή η διαδικάσία πρόκειται να σταματήσει. Μίλτο, άμα δεν φάνε πίεση εκ των έξω κυρίως, αλλά και από τους ίδιους τους πολίτες τους, δεν πρόκειται από μόνοι τους να καθίσουν να το δούνε ουμανιστικά το θέμα. Ούτε καν για τους ίδιους τους τους πολίτες που ανατινάζονται κάθε τόσο δεν κόπτονται. Κι όλοι το ξέρουν ότι οι Παλαιστίνιοι δεν είναι απλά τρελλαμένοι. Ξέρουν πολύ καλά γιατί γίνονται καμικάζι. Δεν υπάρχει "λύση" την οποία δεν βλέπει ο κόσμος, και θα την προτείνεις εσύ και 'γω. Αυτό που υπάρχει, είναι διάφορες επιλογές που έχουν ν' ακολουθήσουν. Και αυτές που ακολουθούν μέχρι στιγμής, είναι αυτές που δεν δικαιώνουν με τίποτε τους Παλαιστινίους, αλλά συνεχίζουν να είναι στο πνεύμα του "καλά, σκάσε, κάτσε κάτω, και θα δούμε τί μπορώ να κάνω για 'σένα", από τη θέση του ισχυρού. Μόνο αν πάρουν τη θέση του ενόχου, του φέροντα την αρχική ευθύνη, θα γίνει κάτι. Και δεν εννοώ να αφήσουν τη γη που ζούνε τώρα, 8 μύρια νοματαίοι, και να γυρίσουν εκεί που ήτανε τα 4-5 μύρια πριν από έναν αιώνα. Αυτό ΚΑΙ οι Παλαιστίνιοι το ξέρουν ότι δε γίνεται. Και για μιά ακόμη φορά, συμφωνώ ότι καμμιά ένδειξη προσ το "καλό" δε φαίνεται. Αλλά θέση μου είναι να συνεχίζω να σπέρνω το δικό μου μικρόβιο/άποψη για το που πέφτει η ευθύνη.
MiltoZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 washcloud εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά από σένα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει εφικτή λύση. Το πράγμα ξεκίνησε στραβά, πολύ στραβά, και ακόμα και να ήθελε δεν μπορεί κανεις να αποκαταστήσει τόσες αδικίες και να διώξει το μίσος από τους ανθρώπους. Αντίθετα γινόμαστε όλοι καθημερινά μάρτυρες ακόμα μεγαλύτερων αδικιών. Ότι αρχίζει με αίμα τελιώνει με αίμα. Προσωπικά δεν γράφω στο συγκεκριμένο thread μήπως βάλω κι εγώ κάποιο λιθαράκι προς κάποια θετική κατεύθυνση. Απλά γράφω αυτό που πιστεύω ότι είναι ακήθεια γιατί δεν μου αρέσει το ψέμα. Τους αξίζει τουλάχιστον η αναγνώριση του δίκιου τους.
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ...συμφωνώ με την αναγνώριση ενός δικαίου. Είτε απλά για να εκφράσει κανείς τον εαυτό μου με "σκοπό" - είτε και χωρίς... Άλλωστε, και σκοπός να μην υπάρχει, μπορεί το μικρόβιο να αγγίξει κάποιον κάποια στιγμή, και να μεταδοθεί... Είναι μια φορά καλύτερο από το να βγει κανείς να πει "τί τα θέτε - τί τα γυρεύετε, φταίνε κι οι δυο, κι ας σταματήσουν να σκοτώνονται". Έστω κι αν αυτό το thread ενός φόρουμ, σταγόνα στον ωκεανό του κυβερνοχώρου, δεν πρόκειται ποτέ να διαβαστεί ξανά από κανέναν. Όσο περί εφικτών λύσεων...νομίζω πως υπάρχουν. Η καλύτερη, η αμέσως λιγότερο καλύτερη κ.ο.κ. Δεν πιστεύω δηλαδή πως "εφικτές λύσεις δεν υπάρχουν". Όπως όμως δεν πιστεύω κι ότι ΘΑ εφαρμοστούν... Παίζεις με τις λέξεις ρε, θα πεις ; Όχι. Δεν ΞΕΡΩ αν θα εφαρμοστούν, κι απλά δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ. Όχι όμως ότι δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ (..το "ξεβράκωμα" που λέγαμε...). Έχει διαφορά... Συν το ότι, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τα μέσα του 20ου αιώνα. Παγκοσμίως. Ποιός θα έβλεπε ειρήνευση με Αίγυπτο και Ιορδανία τότε ; Όπως με μας πχ και τους Τούρκους : κάποτε ζούσαμε με τον καθημερινό "φόβο" ενός τέτοιου πολέμου...Σήμερα όμως είναι "αλλιώς" τα πράγματα....Γιατί έχει αλλάξει γενικώς πολύ ο κόσμος... Οπότε δεν είναι τελείως ανέφικτο να ποντάρει κανείς στο ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να ξεχαστούν τα αίματα ΧΩΡΙΣ αίματα, κάποια στιγμή - όχι βεβαια χωρίς σχετικές κινήσεις....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εφικτές λύσεις υπάρχουν. Όσο, όμως, υπάρχουν άνθρωποι σε θέσεις καίριες που ελπίζουν σε ξεβρακώματα, τίποτε δεν πρόκειται να γίνει. Η ειρήνευση με την Αίγυπτο και την Ιορδανία υπήρξε αποτέλεσμα των συντριπτικών ηττών που υπέστησαν οι δύο αυτές χώρες στους μεγάλους πολέμους μεταξύ Ισραήλ και Αράβων τον 20ο αιώνα. Αν δεν έφταναν τα άρματα μάχης του Σαρόν 100 χιλιόμετρα έξω από το Κάιρο (οπότε επενέβησαν οι τότε Σοβιετικοί, απειλώντας με επέμβαση για να σώσουν τους -τότε υπό την προστασία τους- Αιγύπτιους) καμία ειρήνευση δε θα υπήρχε, όπως δεν υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια, όταν η Αίγυπτος είχε χάσει "μόνο" τη Λωρίδα της Γάζας. Αλλά, με τους Ισραηλινούς εγκατεστημένους δυτικά του Νείλου και το βαρύ τους πυροβολικό σε απόσταση βολής από την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, τα πράγματα άλλαξαν. Θέλω να πω με αυτό ότι σαφώς υπάρχει βελτίωση στις σχέσεις των κρατών στην περιοχή, αλλά ας μην εθελοτυφλούμε, θεωρώντας ότι αυτή η βελτίωση προήλθε από κάποια δύναμη ξέχωρη από τις στρατιωτικές ισορροπίες στην περιοχή. Η βελτίωση που παρουσιάζεται εδώ και κάποια χρόνια (αποχώρηση του Ισραήλ από το νότιο Λίβανο, αποχώρηση από τη Γάζα και εκκένωση των αποικισμών, έναρξη συζητήσεων μεταξύ Ισραήλ και Συρίας για το Γκολάν) είναι αποτέλεσμα της ρεαλιστικής (τζιζ, κακιά λέξη*) αντίληψης όλων των εμπλεκομένων ότι η κατάσταση παγιώνεται, στρατιωτικά δεν πρόκειται να μεταβληθεί και είναι προς το συμφέρον (μεσοπρόθεσμο, έστω) όλων να συνεννοηθούν. (* η Αίγυπτος πλήρωσε τίμημα για αυτή τη ρεαλιστική προσέγγιση, πριν από όλους τους υπόλοιπους. Αποβλήθηκε από τον Αραβικό Σύνδεσμο και επί χρόνια ήταν το μαύρο πρόβατο των Αράβων. Αυτήν, άλλωστε, στοχεύει κυρίως ο πρόεδρος του Ιράν, όταν καταγγέλει ότι υπάρχουν Αραβικά κράτη που δεν κάνουν όσα πρέπει για να βοηθήσουν το Ισραήλ).
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ...περί ειρήνευσης εγώ πάντως δεν εννοούσα ότι μια μέρα καταλαγιάσανε τα πάθη, και είπαν οι μεν "έλα μωρέ, δεν κάνουμε μια ειρήνη ; ...σιχτίρ πια..." . Εννοούσα ότι εφικτό, ΕΙΝΑΙ. Επειδή αναφέρθηκε ότι "με τίποτα δεν πρόκειται να ξεχαστεί το μίσος". Αν υπάρξουν τα σχετικά ξεβρακώματα (μου φαίνεται θα το βάλω στα tags του thread), και τα μίση, και το γα..., θα ξεχαστούν. ΑΝ. Γιατί αλλιώς,,,δεν. Όσο για το αν είναι σφηνωμένα τα ξεβρακώματα στα μυαλά μόνο των "αρχηγών" των Παλαιστινίων, ε , νομίζω πως είναι και στην καθημερινότητα του λαού των. Επίσης, όσο κι αν είμαι βέβαιος πως καλύτερα θα περνούσε την σήμερον αυτός ακριβώς ο λαός, αν μάζευε την ουρά κάτω απ' τα σκέλια, δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τις προθέσεις/επιδιώξεις του κράτους του Ισραήλ, τουλάχιστον όσον αφορά τον συγκεκριμένο λαό.
MiltoZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν έφηγαν τσάμπα όποτε έφηγαν από την Αίγηπτο την Ιορδανία το Λίβανο την Γάζα. Τσάμπα πήγαν μόνο. Έφηγαν έχοντας πρώτα κεφαλαιοποιήσει την ισχυρή τους θέση και έχοντας κάτι κερδίσει είτε με "νόμιμα" μέσα είτε όχι. Έφηγαν αφήνοντας πίσω τους καμένα χωριά και ανθρώπους διωγμένους από τα σπίτια τους, με τους καταδικασμένους στην συνείδηση του κόσμου χασάπιδες στρατηγούς τους να γίνονται στην συνέχεια προθυπουργοί και υπουργοί, φροντίζοντας έτσι να τελιώσουν αυτό που έχουν αρχήσει.
afentiko7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Σήμερα ο περιούσιος λαός της Π.Διαθήκης συνέχισε το θεάρεστο έργο του. Εκλεισε λέει κάτι Παλαιστίνιους σε ένα σπίτι και μετα θέρισε 30 εξ αυτών. Επίσης εξολόθρευσε μια 8μελή οικογένεια σε προσφυγικό καταυλισμό (ναι όσοι εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους μένουν εκεί, στον σκουπιδότοπο). Ετσι λένε βέβαια οι σφοδροί αντισημίτες του οηε και του ερυθρού σταυρού Βεβαια το cnn δε μας τα λέει αυτά. Γιατί άραγε? Δεν έχει καλούς δημοσιογράφους. Βέβαια μας έχει δηλώσεις ενός στρατιωτικού αναλυτή, που λέει πως είναι απόλυτα δικαιολογημένη η σφαγή, απλά αν θέλει το ισραήλ να άρει το εμπάργκο. Αν θέλει δεν είναι υποχρεωτικό, μη μας καβαλήσουν κιόλας. 3/4 παραγράφους του cnn αρχίζουν με "the idf..." και η 4η "the israeli prime minister". Επίσης οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα που το κοινοβούλιο της (το κονγκρέσσο) αποφάσισε να εκδόσει απόφαση υπέρ του ισραήλ. Και ο χασάπης ο ολμέρτ αφού λέει πως γράφει στα τέτοια του τον οηε και πως κανείς δεν μπορεί να λέει στον εκλεκτό λαό του θεού τι να κάνει. Αρα και η απόφαση των αμερικάνων πως είναι μη-ρεαλιστικό το ισραήλ να επανέλθει στα προ του 67 σύνορα δεν σημαίνει τπτ. Α οι ΗΠΑ λέει θα δώσουν στους σφαγείς της ανθρωπότητας όπλα διαμέσου της ελλάδας. Και αυτή προπαγάνδα από το αντισιωνιστικό ρόυτερς. Ευτυχώς που μας ενημερώνει η ποστ και nytimes
cosmosfera Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Το ιστορικο "πλεονεκτημα" και η συμπαθεια προς τους εβραιους λογω της σφαγης που υπεστησαν απο τους ναζι δεν υφισταται πλεον σε κανενα επιπεδο. Ο "περιουσιος λαος" οπως αυτοαποκαλουνται οι εβραιοι ειναι υπολογος ιστορικα.Για τις σφαγες και τις δολοπλοκιες του σε παγκοσμιο επιπεδο.Και πιο πολυ για το χριστιανισμο τους , αυτη τη μεσσιανικη θρησκεια-παρωδια made in israel που το μονο που προσφερε και προσφερει ειναι σκοταδι.
LL_NEO Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Και εδώ φυσικά να πω ότι χαίρομαι ότι κάποια άτομα έχουν γλυτώσει απο αυτή τη θρησκεία και έχουν απαλλαγεί απο δογματισμούς και απόλυτες απόψεις. Ε cosmosfera?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.