Προς το περιεχόμενο

Ερχεται το τέλος των «λευκών Χριστουγέννων»

aspasia_mar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να το πω; Άντε, θα το πω.

Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα κυρίως στη Ρόδο. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου χιόνι από κοντά.

Άρα και να πάψει ποτέ να χιονίζει... Watashi no tama ni...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλα ο φιλος ποθ εκανε το post 8ελει να πει οτι ολα(γη)καταστρεφοντε σιγα σιγα.Οτι δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα.Εδω σε λιγο δεν θα εχουμε 4 εποχες.θα εχουμε 2.Χειμωνα και καλοκαιρι..

Δημοσ.

Nα σου στείλω φωτογραφίες με χιόνι :P εχω δει μπολικο ;)

Gyrteroth ήδη εχουμε 2 εποχες. Υβριδιο χειμώνα με Φθινόπωρο και πολυ δυνατό καλοκαίρι.

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε πως η θερμοκρασία θα ανεβένει ολο ένα και περισότερο, χωρίς χιόνια κτλ θα μείνει μόνο το καλοκαίρι :P

Δημοσ.
μ'αρεσει που νομιζουμε οτι ειμαστε θεοι και θα σωσουμε τον πλανητη γη...

ο πλανητης δεν μας εχει αναγκη, η ζωη υπηρχε πριν απο μας και θα συνεχισει να υπαρχει μετα απο μας...

Μεγαλο λαθος!

Οταν λεμε να σωσουμε τον πλανητη γη, δεν εννοουμε να σωσουμε τους βραχους της γης, το χωμα, τα πετρωματα, τον φλοιο ή τον πυρηνα της. Αυτα θα υπαρχουν θελει δεν θελει ο ανθρωπος.

Αλλά εννοουμε να σωσουμε την "φυση" στη γη, τους ζωντανους οργανισμους δηλαδη που αναπτυχθηκαν σε αυτην, και ενας μονο ζωντανος οργανισμος καταφερνει να απειλει με αφανισμο χιλιαδες ειδη απο αυτους τους ζωντανους οργανισμους λογω των δραστηριοτητων του. Ο οργανισμος αυτος ειναι ο αθρωπος.

Και οι δραστηριοτητες του εχουν πολλαπλες και τεραστιες συνεπειες σε διαφορους τομεις, πχ καταστροφη του οζοντος, υπερθερμανση του πλανητη, που μπορει να οδηγησει σε ψυξη του πλανητη μετα απο ενα κρισιμο σημειο, μολυνση της ατμοσφαιρας, καταστροφη του δασους του αμαζονιου(αποτελει ξεχωριστο τεραστιο κεφαλαιο), κλπ, κλπ,κλπ...........θα μπορουσε κανεις να μιλαει για ωρες, και ολα αυτα εχουν ως αποτελεσμα να αφανιστουν και να αφανιζονται, να εξαφανιζονται σιγα σιγα χιλιαδες ειδη ζωης πανω στη γη.

Και η βλακεια ειναι οτι με αυτα που κανει ο ανθρωπος, απειλει και την ιδια του την υπαρξη.:-(

Δημοσ.
Black Tiger!

δεν εξαφανίζει την πυτιρίδα, την κάνει μαύρη!

Ήταν black panther αν θυμάμαι καλά.Σε οικονομική συσκευασία των 2 τόνων! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...