BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 1:30 onwards. το we can't even save ourselves το ειπα πριν τον Carlin....:devil: By the way... R.I.P
little loulou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 We can't even save ourselves....:cry: no,no!we can do it!!!all together!!!yeah!!! μου φαινεται πως δεν επιτρεπεται να γραφουμε αγγλικα ομως..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μου αρεσει που απαντας σε αυτες τις επιστημονικες προβλεψεις κανοντας δικες σου.... Σσσσς!! Αυτα αποτελουν έγκριτες απορρητες πηγες και μου ξεφευγουν που και που (ειδικα αν εχεις πιει και κανα σφηνακι )
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Τι μου εκανες ρε apke.... Παλι θα καθομαι με τις ωρες βλεποντας τον Carlin στο youtube little loulou πρεπει να καταλαβεις οτι ο κοσμος που ζουμε δεν ειναι μια χαρουμενη οικογενεια.... Και οτι ακομα και στο Save the planet thing παιζονται big interests... Φτανει με τα αγγλικα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 @aspasia_mar παμε για ποτακι να ζεσταθουμε οσο ακομα κανει κρυο? godlike i rofled hard
little loulou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Τι μου εκανες ρε apke....Παλι θα καθομαι με τις ωρες βλεποντας τον Carlin στο youtube little loulou πρεπει να καταλαβεις οτι ο κοσμος που ζουμε δεν ειναι μια χαρουμενη οικογενεια.... Και οτι ακομα και στο Save the planet thing παιζονται big interests... Φτανει με τα αγγλικα.... bals πρεπει να καταλαβεις πως ξερω σε τι κοσμο ζω..δεν ειναι ο κοσμος μια χαρουμενη οικογενεια.. εγω προσπαθω να τον κανω και το σειβ δι ερθ δεν το ειπα για πλακα
biscoto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μ'αρεσει που νομιζουμε οτι ειμαστε θεοι και θα σωσουμε τον πλανητη γη... ο πλανητης δεν μας εχει αναγκη, η ζωη υπηρχε πριν απο μας και θα συνεχισει να υπαρχει μετα απο μας...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 bals πρεπει να καταλαβεις πως ξερω σε τι κοσμο ζω..δεν ειναι ο κοσμος μια χαρουμενη οικογενεια.. εγω προσπαθω να τον κανω και το σειβ δι ερθ δεν το ειπα για πλακα ποιος ειπε οτι το ειπες για πλακα?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μ'αρεσει που νομιζουμε οτι ειμαστε θεοι και θα σωσουμε τον πλανητη γη... ο πλανητης δεν μας εχει αναγκη, η ζωη υπηρχε πριν απο μας και θα συνεχισει να υπαρχει μετα απο μας... ειδες το βιντεακι με τον Carlin εεε....?
jimarass Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως μέχρι τώρα άλλα βλέπουμε, και δεν θα είναι η πρώτη φορά που το global warming θα αποτελέσει έναυσμα για περίοδο παγετώνων....
Gyrteroth Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ουτε ο καιρος δεν την παλευει πια.. Ολα εχουν ξεφυγει τελειως.. Και για ολα φταιει φυσικα ο ανθροπως. -----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 04 : 36 : 14----- ανθρωπος******
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.