aspasia_mar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2008 Ερχεται το τέλος των «λευκών Χριστουγέννων» Το χιόνι θα αποτελεί παρελθόν έως το 2100, ακόμα και σε περιοχές όπως το Οσλο. Ολοένα και πιο σπάνια θα βλέπουν... άσπρη μέρα Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο. Η κλιματική αλλαγή αφανίζει αργά αλλά... αμείλικτα το χιόνι την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με προβλέψεις κορυφαίων μετεωρολόγων και κλιματολόγων. Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο είναι τα εύκρατα μέρη του βορείου ημισφαιρίου, προειδοποιούν οι επιστήμονες, και επισημαίνουν ότι τα «λευκά Χριστούγεννα» θα αποτελούν παρελθόν έως το 2100 ακόμα και για περιοχές όπως το Οσλο της Νορβηγίας! Τα «λευκά Χριστούγεννα» θα αποτελούν παρελθόν μέχρι το 2100, σύμφωνα με τις μαύρες προβλέψεις των ειδικών για την κλιματική αλλαγή περισσότερα
De@th L0rd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Στα @@ μου,δεν υπάρχει περίπτωση να ζώ και χέστηκα για τα εγγόνια που δεν θα έχω.
aspasia_mar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Στα @@ μου,δεν υπάρχει περίπτωση να ζώ και χέστηκα για τα εγγόνια που δεν θα έχω. Αυτό θα πει να έχεις όραμα για το μέλλον. Μπράβο μεγάλε.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εγω τωρα ακουω Rammstein, ετσι δεν με νοιαζει και η προβλεψη να ηταν για του χρονου...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Γιατι θα υπαρχει ζωη το 2100? Με μεση θερμοκρασια τους ποιους? Τους 35 βαθμους και το 60% της χερσαιας εκτασης της γης να ειναι ερημος? Το τελευταιο που θα τους μαρανει τοτε ειναι αν θα εχουν χιονακι ή οχι τα χριστουγεννα..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Γιατι θα υπαρχει ζωη το 2100?Με μεση θερμοκρασια τους ποιους? Τους 35 βαθμους και το 60% της χερσαιας εκτασης της γης να ειναι ερημος? Το τελευταιο που θα τους μαρανει τοτε ειναι αν θα εχουν χιονακι ή οχι τα χριστουγεννα.. Οι επιστημονες ειπαν μεχρι το 2100... Μου αρεσει που απαντας σε αυτες τις επιστημονικες προβλεψεις κανοντας δικες σου....
aledjo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 @aspasia_mar παμε για ποτακι να ζεσταθουμε οσο ακομα κανει κρυο?
De@th L0rd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό θα πει να έχεις όραμα για το μέλλον. Μπράβο μεγάλε. Ενώ το να γράφουμε με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί 92 χρόνια μετά είναι καλύτερο.Ευχαριστώ που επικροτείς την άποψη μου μου είσαι συμπαθητική από δω και στο εξής.Μήπως θες να μου αλλάξεις το όραμα για τα εγγόνια όμως;
little loulou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Στα @@ μου,δεν υπάρχει περίπτωση να ζώ και χέστηκα για τα εγγόνια που δεν θα έχω. εεετσι!με αυτη τη λογικη περιμενουμε να παμε μπροστα!3 ζητω για τον death lord! κι επειδη υπολογιζεται για το 2100 σημαινει πως δεν μας ενδιαφερει το θεμα?ο λογος που δεν θα χιονιζει τοτε ειναι οι κλιματολογικες αλλαγες..η αυξηση της θερμοκρασιας..κ.τ.λ.κατι το οποιο μας απασχολει και σημερα.SAVE THE EARTH!
teo64x Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 SAVE THE EARTH! File > Save As > Earth.ut3 Done! @aspasia_mar παμε για ποτακι να ζεσταθουμε οσο ακομα κανει κρυο? I knew it! I f***ing knew it!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 εεετσι!με αυτη τη λογικη περιμενουμε να παμε μπροστα!3 ζητω για τον death lord! κι επειδη υπολογιζεται για το 2100 σημαινει πως δεν μας ενδιαφερει το θεμα?ο λογος που δεν θα χιονιζει τοτε ειναι οι κλιματολογικες αλλαγες..η αυξηση της θερμοκρασιας..κ.τ.λ.κατι το οποιο μας απασχολει και σημερα.SAVE THE EARTH! We can't even save ourselves....:cry:
aspasia_mar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ενώ το να γράφουμε με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί 92 χρόνια μετά είναι καλύτερο.Ευχαριστώ που επικροτείς την άποψη μου μου είσαι συμπαθητική από δω και στο εξής.Μήπως θες να μου αλλάξεις το όραμα για τα εγγόνια όμως; δεν θα μπω σε αυτη τι διαδικασια μιας και εσυ εισαι ανθρωπος της στιγμης. εγώ παλευω για να εχω, ασχετα αν αυτο δημοσιευθηκε σε μια εφημεριδα. ενημερωση κανω μπας και ξυπνησουμε μεγαλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.