AKISHELLAS1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα κ παλι ,εχω ενα ρουτερ απο connx κ ενα απο on telecom κα τα δυο ειναι απο pstn γραμμη ,το ενα ειναι στην μανα (pirelli) μου κ το αλλο σε εμενα (tohomson απο οτι θυμαμαι) . Το ερωτημα μου ειναι το εξης μπορω να κανω την τραμπα ? Μηπως ειναι κλειδωμενα κ δεν μπορω ? Θελω να κανω την τραμπα διοτι το pirelli εχει wifi κ περισσοτερες θυρες ethernet ενω το thomson εχει μια μονο.
tasmak Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δυστηχώς...το Pirelli είναι κλειδωμένο και παίζει μόνο σε ON. Δεν σε αφήνει να μπείς σε menu για να βάλεις τα user & pass του internet provider. Πραγματικά, αν μπορέσεις και βγάλεις άκρη, στείλε και σε μένα μήνυμα να μου πείς πως το έκανες. Έχω και γω ενα Pirelli και κάθεται και μαραζώνει.
nick#18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 εχω 2 pirelli το ενα δουλεβει και σε forthnet το αλλο ομως ....locked..
AKISHELLAS1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 καλα θα δοκιμασω εγω την τραμπα κ βλεπουμε .
mariosCS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μα... νόμιζα πως η ΟΝ σου ζητάει πίσω το Pirelli όταν διακόψεις... όχι ??
nick#18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 αφου τους σκας κατι 50ρες για να στο δοσουν μου φαινετε....
AKISHELLAS1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εχει περασει ο χρονος απο την On οποτε... Ασε που πληρωσα στην αρχη κ την εγκατασταση,μπορει να ηταν κ ο εξοπλισμος μεσα.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 για μενα παντως ειναι η μεγαλυτερη βλακεια να αλλαξει καποιος το speedtouch που ειναι κορυφη και την βλακεια το pirelli.στην χειροτερη απλα θα εκανα το pirelli access point.κλεινεις dhcp και ειναι ready να γινει ενα switch και ενα access point μαζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.