DrLo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να κάνω το επόμενο διάστημα μια αίτηση για MBA σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Έτσι έχω να κάνω τα εξής έξοδα / πληρωμές : - Application fees - εξέτατρα GMAT - εξέταστρα TOEFL Για τα application fees το site του πανεπιστημίου λέει ότι δέχεται VISA, MasterCard, American Express & Discover. Έχοντας λογαριασμό στην Alpha Bank θα πάω τη Δευτέρα να ζητήσω να μου ενεργοποιήσουν το Web-banking. 1. Μπορώ να κάνω τις παραπάνω πληρωμές μέσω του Web-banking της Alpha ? 2. Από ότι ξέρω υτό γίνεται μέσω μιας πιστοτικής VISA που σου βγάζουν για το web-banking. Άλλη χρήση για πιστοτική δεν έχω. Μπορώ να απκλείσω αυτή τη πιστωτική από άλλες αγορές εκτός web-banking ? 3. μπορώ μέσω αυτού του webbanking να πληρώνω ΦΠΑ ? 4. Password κλπ σου δίνουν την ίδια μέρα ? Υπάρχει και η λύση της Attica Gift Card. Αυτή κάνει για τις περιπτώσεις αυτές ? (πχ στο site του πανεπιστημίου σου ζητά το όνομα του κατόχου της κάρτας - η Gift Card από ότι ξέρω δεν φέει όνομα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.