Θου-Βου Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ωs πιτσιρικαs διαβαζα πολλα περιοδικα οπωs Τρουενο,αγορι,βαβουρα,Μικροs Ιπποτηs, περιπετεια,Τιραμολα,Γκολ,ροντεο κ.α. τι διαβαζατε εσειs
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αστεριξ.... τα εχω διαβασει ολα και τωρα που εμαθα και γαλλικα τα διαβαζω και στα γαλλικα και λυνομαι 2 φορες στο γελιο παραπανω
Lighter122 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μικυ Μαους, Ποπάυ, Αλμανακο, Κλασσικα... Πλεον μαζευω Κομιξ, Ντοναλντ και προσκυνω τον Ντον Ροσα.
pixies451 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 γιατι ρωτας ''τι διαβαζατε?'' ποιος σου ειπε οτι εχουμε σταματησει?
frenzy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μικυ μάους, τιραμόλα, ποπάυ, βαβούρα. Δεν άντεχα με τίποτα Μπλεκ, τρουένο κλπ. Από 10 και μετά Μad, Bαβέλ και ότι έπεφτε στα χέρια μου από Marvel. Ειδική μνεία στο Σεραφίνο, τον μόνο αναρχικό, αλήτη, φίλο των παιδιών.
eirini119 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αστεριξ, λιγο Λουκι Λουκ και λατρευω την Μαφαλντα.!
afentiko7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κόμιξ του τερζόπουλου, έχω και τα άπαντα του παπιάνθρωπου αλλά που να βρω χρόνο να τα διαβάσω.
aLek0s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Διάβαζω και συλλέγω ακόμη όλα τα κομιξ που κυκλοφορούν με τα παπιά, τον ποντικό και τους παρεμφερείς ήρωες. Από τα ελληνικά περιοδικά ευτυχώς δε μου λείπει κανένα πλέον. Τώρα στράφηκα προς Marvel στην Αμερική και ακυκλοφόρητες ακόμα στην Ελλάδα ιστορίες από περιοδικά (paperino, topolino, κτλπ.) στην Ιταλία.
washcloud Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 O,TI έχει ήδη αναφερθεί, και σιγά μη μπορέσω να θυμηθώ όλους τους "τίτλους" που ποτέ διάβασα, αλλά ας πούμε ΚΑΙ αυτά : Λούκυ Λουκ, Ιζνογκούντ, Αντιρίξ & Συμφωνίξ, Aχιλλέας Ταλόν, Λεονάρντο, ο βραχύβιος Σκορπιός (30 15νθήμερα)(= η πρώτη, ίσως, εισαγωγή "λίγο πιο σοβαρών κόμιξ" στον κόσμο των γυμνασιόπαιδων που ακόμα δεν ξέρανε τί εστί Βαβέλ, Παρά Πέντε κτλ), ότι έβγαλε και δεν έβγαλε ποτέ του ο Αρκάς, κόμικ strips albums όπως Χάγκαρ, Τhe Wizzard of Id , Mπρουμχίλντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.