Προς το περιεχόμενο

Κομιξ,περιοδικα..

Θου-Βου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωs πιτσιρικαs διαβαζα πολλα περιοδικα οπωs Τρουενο,αγορι,βαβουρα,Μικροs Ιπποτηs, περιπετεια,Τιραμολα,Γκολ,ροντεο κ.α. τι διαβαζατε εσειs :-)

Δημοσ.

αστεριξ.... τα εχω διαβασει ολα και τωρα που εμαθα και γαλλικα τα διαβαζω και στα γαλλικα και λυνομαι 2 φορες στο γελιο παραπανω

Δημοσ.

μικυ μάους, τιραμόλα, ποπάυ, βαβούρα. Δεν άντεχα με τίποτα Μπλεκ, τρουένο κλπ. Από 10 και μετά Μad, Bαβέλ και ότι έπεφτε στα χέρια μου από Marvel. Ειδική μνεία στο Σεραφίνο, τον μόνο αναρχικό, αλήτη, φίλο των παιδιών.

Δημοσ.

Διάβαζω και συλλέγω ακόμη όλα τα κομιξ που κυκλοφορούν με τα παπιά, τον ποντικό και τους παρεμφερείς ήρωες. Από τα ελληνικά περιοδικά ευτυχώς δε μου λείπει κανένα πλέον. :P Τώρα στράφηκα προς Marvel στην Αμερική και ακυκλοφόρητες ακόμα στην Ελλάδα ιστορίες από περιοδικά (paperino, topolino, κτλπ.) στην Ιταλία.

Δημοσ.

O,TI έχει ήδη αναφερθεί, και σιγά μη μπορέσω να θυμηθώ όλους τους "τίτλους" που ποτέ διάβασα, αλλά ας πούμε ΚΑΙ αυτά : Λούκυ Λουκ, Ιζνογκούντ, Αντιρίξ & Συμφωνίξ, Aχιλλέας Ταλόν, Λεονάρντο, ο βραχύβιος Σκορπιός (30 15νθήμερα)(= η πρώτη, ίσως, εισαγωγή "λίγο πιο σοβαρών κόμιξ" στον κόσμο των γυμνασιόπαιδων που ακόμα δεν ξέρανε τί εστί Βαβέλ, Παρά Πέντε κτλ), ότι έβγαλε και δεν έβγαλε ποτέ του ο Αρκάς, κόμικ strips albums όπως Χάγκαρ, Τhe Wizzard of Id , Mπρουμχίλντα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...