Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση ΑΘΟΡΥΒΟΥ τροφοδοτικου (υπαρχει?)

george___

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μονο να απαντησω στο 6, οτι αν το δοκιμασεις και υπαρχει ροη αερα στο κουτι σου τοτε δεν ειναι επικινδυνο. Παντα για cpu μιλαμε, οχι για vga...

Εγω τρεχω ετσι εναν 62W CPU με 33° idle και 47 full load, χωρις ΚΑΝ ανεμιστηρα...

Επισης, αν αλλαξεις fan στο τροφοδοτικο βαζοντας εναν ΑΘΟΡΥΒΟ τοτε ουτε εκει θα σε ενοχλει ο θορυβος...

Δημοσ.
1. Στο πρώτο post δεν ρωτάς αν είναι αλήθεια ή παραμύθια αυτά που λένε?

Whatever, συνήθως είναι παραμύθια ή ανακρίβειες...

2. http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=30

3. Μιλάω για πολύ υψηλά wattage. Ένα mainstream Pc full load δύσκολα ξεπερνάει τα 250W. To συγκεκριμένο αρχίζει να ακούγεται μετά τα 350-400W.

1. Aκριβως. Αρα βλεπεις οτι δεν τα τρωω αυτα που λενε, αντιθετα ρωταω για εξακριβωση.

Επι του συγκεκριμενου ομως, ειναι παραμυθια οτι τα Zalman ειναι αθορυβα? Μα κι εσυ Zalman μου προτεινεις!

2. Ελληνικο site βρε συ. Τι να το κανω το ξενο?

3. H ερωτηση μου ηταν πως νοουνται τα υψηλα wattage. Tα εχουμε οταν δουλεψουν πολλες συσκευες μαζι? οταν παιξουμε 3-D? Πότε?

• Moderators
Δημοσ.

Τι να το κανεις το ξενο?

Μιλαμε για το πλεον καταξιωμενο site με reviews τροφοδοτικων... δε χρειαζεται να χεις και διδακτορικο στα αγγλικα για να το διαβασεις... REVIEWS εχει!

Δημοσ.

1. Επειδη δε μπορω να καταλαβω τη λογικη σου (σα να σου φταινε τα παντα ενα πραμα),

2. θα ειμαι απολυτος σε αυτο που θα προτεινω.

Αφου εχεις βγαλει και τη vga και εισαι με την onboard, παρε αυτο και τελος.

3. Μονο να απαντησω στο 6, οτι αν το δοκιμασεις και υπαρχει ροη αερα στο κουτι σου τοτε δεν ειναι επικινδυνο. Παντα για cpu μιλαμε, οχι για vga...

Εγω τρεχω ετσι εναν 62W CPU με 33° idle και 47 full load, χωρις ΚΑΝ ανεμιστηρα...

4. Επισης, αν αλλαξεις fan στο τροφοδοτικο βαζοντας εναν ΑΘΟΡΥΒΟ τοτε ουτε εκει θα σε ενοχλει ο θορυβος...

5. Τι να το κανεις το ξενο?

Μιλαμε για το πλεον καταξιωμενο site με reviews τροφοδοτικων... δε χρειαζεται να χεις και διδακτορικο στα αγγλικα για να το διαβασεις... REVIEWS εχει!

1. Oριστε? Ειδες να εχω καμμια παραξενη λογικη? Λεω τιποτα παραλογο?

Που ειδες οτι "μου φταινε τα παντα"?:confused:

2. 300W δεν με φτανουν.

3. Μα για να υπαρχει ροη αερα θα ενεργοποιησουμε τουλαχιστον 2 case fans.

Οπως και ναχει δε γινεται να αφησουμε γυμνο εναν επεξστη, θα καει. Για να εχεις 47 full load σημαινει οτι δεν "καις" ταινιες, δεν παιζεις 3-D κλπ. Σωστα?

4. Καλο ειναι να μην κανουμε τετοιες αλχημειες και επεμβαινουμε στα psu. Kαλυτερα να παρουμε ενα που θα το εχει ηδη το αθορυβο fan.

5. Δεν ειπα οτι δεν μπορω να διαβασω αγγλικα. Να αγορασω απ εξω δεν μπορω.

• Moderators
Δημοσ.

1) Βασικα δε σου φταινε τα παντα... απλα δε ξερεις τι σου φταιει και δε θες να μας ακουσεις..

2) Εχεις δικιο.

3) Full load εννοω για ενα 6ωρο να ειναι το γραφημα χρησης του cpu ΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ 100%! Αυτο δε το πετυχαινεις ουτε με game ουτε με encoding...

4) Πληρωσε τοτε αφου δε θες ''τετοιες αλχημειες'' για fanless psu...

Οταν αποφασισεις τελικα τι σου φταιει εδω ειμεθα. :-)

Δημοσ.

4. Καλο ειναι να μην κανουμε τετοιες αλχημειες και επεμβαινουμε στα psu. Kαλυτερα να παρουμε ενα που θα το εχει ηδη το αθορυβο fan.

@4. Κολλητήρι+καλάι+αθόρυβος ανεμιστήρας.Κόστος ~15 ευρώ // Καινούριο αθόρυβο τροφοδοτικό. Κόστος = ~50+++ ευρώ.

Σιγά την αλχημεία,ανεμιστήρα θα αλλάξεις,δέν θα κάνεις δά και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

@5. Πάρε και σύ μια προπληρωμένη κάρτα...μπορείς!(άσχετο)

• Super Moderators
Δημοσ.

το jonnyguru.com δεν είναι για να αγοράσεις αλλά για να διαβάσεις reviews τροφοδοτικών

μέχρι πόσα χρήματα δίνεις για τροφοδοτικό?

• Moderators
Δημοσ.

Α και 5 (αφου εκανες edit ξανακανω ποστ για να το δεις).

Δε σου ειπε να παρεις κανεις απο εξω... Το λινκ εκανες τον κοπο να δεις περι τινος επροκειτο?

Δημοσ.
1) Βασικα δε σου φταινε τα παντα... απλα δε ξερεις τι σου φταιει και δε θες να μας ακουσεις..

2) Εχεις δικιο.

3) Full load εννοω για ενα 6ωρο να ειναι το γραφημα χρησης του cpu ΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ 100%! Αυτο δε το πετυχαινεις ουτε με game ουτε με encoding...

4) Πληρωσε τοτε αφου δε θες ''τετοιες αλχημειες'' για fanless psu...

5. Οταν αποφασισεις τελικα τι σου φταιει εδω ειμεθα. :-)

1. Καλα, αρχισες παλι να flamάρεις και να λες ψευτιες?:mad:

Που ειδες οτι ... δεν θελω να σας ακουσω" ?!

Αντιθετα εχω ιωβεια υπομονη, γραφω με λεπτομερειες τα ζητηματα μου (και τα επαναλαμβανω συνεχεια, γιατι καποιοι τα διαβαζουν πλημμελως) και ειμαι ετοιμος να ακουσω οτιδηποτε, εξαλλου οπως βλεπεις τα σχολιαζω ΟΛΑ.

Σε παρακαλω λοιπον σοβαροτητα και οχι αλλη λασπη...

2. Δεν καταλαβα τι ειπες αλλα εγω εχω >50ο με full στροφες σε 3-D game. Πως λοιπον δεν θα το καψω χωρις καν fan... δε μπορω να καταλαβω.

4. Αυτο τωρα το ειπες για σοβαρο? Δηλαδη ή πληρωνω ή κανω αλχημειες?

5. Ελεος ρε @##$, οχι αλλο καρβουνο!! Γιατι ταλαιπωρεις τα threads μου? Σεβασου το χρονο μου!

το jonnyguru.com δεν είναι για να αγοράσεις αλλά για να διαβάσεις reviews τροφοδοτικών

μέχρι πόσα χρήματα δίνεις για τροφοδοτικό?

Οπως ειπα, δεν εχω χρονο για reviews, θελω να παρω εδω και τωρα.

Δεν ειναι τα χρηματα το ζητημα. Δινω οσα θες αρκει να μου βρεις ΑΘΟΡΥΒΟ.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη θελω να σεβαστω το δικο μου χρονο, απλα αφηνω αυτο το θεμα, οπως εκανε και το αλλο παιδι που με τοση υπομονη σου απαντουσε απ οτι βλεπω...

Βγαλε ακρη με το τι θες, γιατι εγω δεν καταφερα να βγαλω.

Αντε καληνυχτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Οπως ειπα, δεν εχω χρονο για reviews, θελω να παρω εδω και τωρα.

Δεν ειναι τα χρηματα το ζητημα. Δινω οσα θες αρκει να μου βρεις ΑΘΟΡΥΒΟ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808018

το μόνο "εδώ και τώρα" τροφοδοτικό, υπάρχουν και άλλα πολύ καλά και αθόρυβα στο Πλαίσιο αλλά δυστυχώς ΟΛΑ είναι με ένδειξη "Αναμένεται Σύντομα" (το έχουν ξεφτυλίσει στο Πλαίσιο)

Δημοσ.

@george αν δε σου αρέσει η απάντηση τον παιδιών παραπάνω πρόβλημά σου.

Να χαίρεσαι που αφιέρωσαν τον χρόνο τους και τις γνώσεις σου για να σε βοηθήσουν. Το να βρίζεις άτομα που σου πρόσφεραν δωρεάν την γνώση τους είναι αχαριστία, καραγκιοζιά (όπως είπες και εσύ).

Το αθόρυβο είναι σχετικό. Αν βγάζει 19 db για μένα θόρυβο κάνει.Πάρε fanless εφόσον θές απόλυτα αθόρυβο. Απο εκεί και πέρα μασιμένη τροφή μας τελείωσε. "Αναμένεται σύντομα" όπως λέει και το plaisio.

Καλό βράδυ.

Δημοσ.

Ρε μάγκες τι σας έπιασε;

Ψηλέ, άμα θες τη γνώμη μου πάρε ένα σαν το δικό μου με 2 κατοστάρικα από το πλαίσιο και καθάρισες.

Ούτε θόρυβο θα ακούς και μελλοντικά μπορείς να βάλεις 1000 ( ;) ) πράγματα πάνω στο μηχάνημα.

Υ.Γ. Πριν πάρω το Corsair είχα το ίδιο τροφοδοτικό με το δικό σου οπότε..

Δημοσ.

Περίμενα να χιονίσει για να αρχίσω να ρίχνω μπάλες. Τελικά δε χιόνισε γαμώτο. Σόρρυ βρήκα μόνο λάσπη... χαχαχαχα...

άμα δε σου αρέσει το καλό βράδυ. Καλημέρα τότε. Τώρα ξύπνησες; Κακόκεφός;

Είπα εγώ οτι είμαι σοβαρός; Χαχαχα γελάσαμε πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...