GiorGhino Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά τρέχει τίποτα με τις μητρικές της ASUS και συγκεκριμένα την P5K?? Οταν ανοίγω τον υπολογυστη, αφου περναν τα εισαγωγικά splashes μερικές φορές εμφανίζεται αμυδρά το loading bar των windows και μενει εκει κολλημενο για 3-5 λεπτά πριν αρχίσε να φωρτόνει Πριν έλεγα ότι εφτεγαν οι 100 εγκαταστασεις των XP (παλιο το CD ηταν και γρατσουνισμένο, πειρατική έκδοση ήταν, πάει στο διάολο...) αλλα τωρα πήρα αυθεντιά Vista και πάλι τα ίδια? Είναι το bios στης ASUS μητρικές για τα μπάζα και να μην ξαναπάρω??
Finn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τι να σου πω..εγώ έκανα install τα vista (32bit & 64bit) σε 2 διαφορετικά μηχανήματα με την P5Q και ο χρόνος που χρειάζεται για boot είναι σε κανονικά επίπεδα.Σίγουρα όχι πάνω απο 40 δευτερόλεπτα
GiorGhino Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αυτο το πρόβλημα με το κολημα στην εμφανιση της Loading bar το έχεις?
torrentleech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 αν έχεις εξωτερικούς δίσκους ίσως να αργούν μέχρι να γίνει το power on και να σε καθυστερούν, καλό θα ήταν επίσης από το bios να ρυθμίσεις μόνο σαν boot device τον δίσκο και να μην ψάχνει για άλλες συσκευές.
kostasR1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Γενικώς για προβλήματα στο boot πέρα από αυτά που ανέφερες στην αρχή προέρχονται και από usb συσκευές. Σε δικό μου pc όταν έχω πανω το πολυμηχάνημα έχω 10+ sec παραπανω στο splash!
GiorGhino Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 αν έχεις εξωτερικούς δίσκους ίσως να αργούν μέχρι να γίνει το power on και να σε καθυστερούν, καλό θα ήταν επίσης από το bios να ρυθμίσεις μόνο σαν boot device τον δίσκο και να μην ψάχνει για άλλες συσκευές. :whistle: Εχω εναν εξωτερικο με firewire ομως, καθώς και εκτυπωτή, καθώς και gamepad καθώς και joystick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.