Προς το περιεχόμενο

Μοίρασμα Internet

Luoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον επειδη δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες, εξηγηστε μου οσο πιο απλα..

Εχω ενα λαπτοπ και ενα κανονικο pc.

εχω μια συνδεση ιντερνετ στο κανονικο pc!

πως μπορω να δωσω ιντερνετ στο λαπτοπ;

αμα ξεκλιδωνα το ιντερνετ και επερνα απο wi-fi ειναι ασφαλες;

πειτε μου μερικους και ασφαλεις τροπους...

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
όπως σύνδεσες τον υπολογιστή με το διαδίκτυο,έτσι θα συνδέσεις και τον φορητό...Τι πιο απλό; :-D

ρε φιλε με τον πονο μου παιζεις;

θελω να δωσω απο το κανονικο pc μου στο λαπτοπ, χωρις να πληρωσω για δευτερη συνδεση.

Δημοσ.

Στο κανονικό PC έχεις Internet.

Ωραίααα....

ADSL να υποθέσω έτσι; Λοιπόν τι έχεις, modem η ρούτερ; Αν έχεις router τα πιό πολλά έχουν και σύνδεση με 2ο υπολογιστή μέσω USB οπότε κάνεις ότι είπε ο giorgos147, συνδέεις το laptop μέσω usb με το router και κάνεις μιά νέα σύνδεση από το Network Connections. Αυτό εννοούσε νέα σύνδεση, όχι νέα συνδρομή σε ISP.

Αν δεν έχεις router και έχεις modem σαν τα περισσότερα που δίνουνε στα πακέτα δεν γίνεται να τα έχεις και τα δύο συνδεδεμένα στο internet ταυτόχρονα, οπότε πας και αγοράζεις ένα router με switch από πίσω και συνδέεις 2-4 pc ταυτόχρονα.

Δλδ δε σε συμφέρει να δίνεις Internet από το ένα PC στο άλλο γιατί πρέπει να είναι ανοιχτά και τα δύο.

Αυτό που θές είναι ένα router για να δίνεις ιντερνετ και στα δύο pc ανεξάρτητα.

Για PSTN μοντέλα πχ http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=DSL&category2=ROUTER&title=PSTN

Εκτός από το πρώτο στη λίστα τα υπόλοιπα παίρνουν τουλάχιστον 2 υπολογιστές επάνω.

Δημοσ.
λοιπον επειδη δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες, εξηγηστε μου οσο πιο απλα..

Εχω ενα λαπτοπ και ενα κανονικο pc.

εχω μια συνδεση ιντερνετ στο κανονικο pc!

πως μπορω να δωσω ιντερνετ στο λαπτοπ;

αμα ξεκλιδωνα το ιντερνετ και επερνα απο wi-fi ειναι ασφαλες;

πειτε μου μερικους και ασφαλεις τροπους...

ευχαριστω προκαταβολικα

1.αν εχεις μοντεμ(πχ που συνδεεται με usb η με ethernet με το pc) απλα βγαζεις το καλωδιο που συνδεει pc-modem απο το pc και το βαζεις στο λαπτοπ

2.αν θες να εχουν και τα 2 ταυτοχρονα αρκει να διαμοιρασεις το Internet

3.το καλυτερο ειναι

α)αν βρισκονται σε κοντινη αποσταση να παρεις ενα μοντεμ ρουτερ(που ναχει 2-4 θεσεις για συνδεση και αλλων υπολογιστων) και να συνδεσεις πανω και το λαπτοπ και το πισι.

β)αν βρισκονται σε αποσταση βαλε ασυρματο και κλειδωσε το για να μην μπαινει ο οποιοσδιποτε στο δικτυο σου.

Δημοσ.

Αυτες τοις μερες 8α αλλαξω εταιρια 8α βαλω on, απο εκει πιστευω να μου δωσουνε καποιο router.. τα 8ελω κοντα τα pc max 5 μετρα αποσταση.

Δημοσ.
Αυτες τοις μερες 8α αλλαξω εταιρια 8α βαλω on, απο εκει πιστευω να μου δωσουνε καποιο router.. τα 8ελω κοντα τα pc max 5 μετρα αποσταση.

ε τοτε αφου η αποσταση ειναι max 5m μην το σκεφτεσαι καθολου.βαλε μοντεμ ρουτερ.εκτος και αν σε πειραζει να εχεις ενα καλωδιο μες στη μεση οποτε γυρνα το σε ασυρματο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...