Προς το περιεχόμενο

Tι εταιρια να βαλω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μενω ενδιαμεσα πλ. αττικης και στ. λαρριση.

τι μου προτινετε βαλω;

8ελω να ειναι αρκετα γρηγορο και χωρις προβληματα.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΕ!

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 04 : 53 : 31-----

αντε ρε μαγκες.. ριχτε καμια ιδεα.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις Forthnet και εγώ δεν γουστάρω τα νταβατζιλίκια του ΟΤΕ.

Ήμουν παλιός πελάτης της Vardarfone (αν και ως provider στην Θεσσ/νίκη φαινόταν η Hellas off Line) και απολάμβανα την εκπληκτική ταχύτητα τον 400-4500 Kbps και το δούλεμα από τους "τεχνικούς" τους (μάλλον βετεράνοι των εισπρακτικών εταιριών):mad:.

Εδώ και 3 βδομάδες με δουλεύει η Tell.ass με ακόμα χαμηλότερες ταχύτητες!!! :lol:(φτιάχνουν τις γραμμές,δεν τις φτιάξανε,καταγράψαμε το πρόβλημα, κάτι άλλο υπάρχη και δεν το καταλαβαίνω,ενημέρωσαμε το τεχνικό τμήμα, θα σας πάρουμε τηλ,θα περάση ο τεχνικός από Δευτέρα και άλλα τέτοιες:X) και μια πηνική ρήτρα 154 Ευρώ που με υποχρεώνει να μείνω τουλάχιστων 6 μήνες!!

Δοκίμασε στην Forthnet, έχω αρχίση να ακούω λιγότερα παράπονα για αυτήν, ακόμα και από φιλαράκια που είχαν το γνωστό πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις.Σε 6 μήνες μάλλον θα τραβήξω για εκεί και εγώ..:-D

Ότι και να αποφασίσης η Παναγιά μαζί σου!!

Δημοσ.

Μαλλον 8α βαλω on..

εχει και ενα φιλαρακι μου που μενει κοντα σε εμενα και μου ειπε οτι στην αρχη του εκανε κατι αποσυνδεσεις.. αλλα τωρα ειναι οκ. Αυτος πιανει 11mbps στα8ερα.

πειτε μου εντυπωσεις απο αλλες εταιριες αν μενετε κοντα στο κεντρο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μαλλον 8α βαλω on..

εχει και ενα φιλαρακι μου που μενει κοντα σε εμενα και μου ειπε οτι στην αρχη του εκανε κατι αποσυνδεσεις.. αλλα τωρα ειναι οκ. Αυτος πιανει 11mbps στα8ερα.

πειτε μου εντυπωσεις απο αλλες εταιριες αν μενετε κοντα στο κεντρο..

βαλε on με κλειστά μάτια φίλε μου.Εχω και στο σπίτι μου αλλά και στο πατρικό μου και είμαστε πλήρως ευχαριστημενοι απο αυτη την προτωπόρα εταιρεία.μην διστάζεις.

ρίσκαρέτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...