ekaiomen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας . Θέλω να χρησιμοποιήσω το search κάποιων βάσεων μέσα απο μία δικιά μου σελίδα.. Για να γίνουμε πιο σαφής έστω το search engine του google , πώς θα τοποθετήσω ένα κουτάκι μέσα στην σελίδα μου που να ψάχνει ότι γράψω στο google; Βασικά λόγο του ότι δεν έχω καλές γνώσεις html έχω πειραματιστεί να δημιουργήσω μια σελίδα μέσω του sites.google.com αλλά και μέσω mambo (csm) αφού πρώτα εγκατέστησα το xampp
mummy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εννοείς κάτι τέτοιο http://www.askdavetaylor.com/how_can_i_add_a_google_search_box_to_my_web_site.html ?
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης το ad sense του google έχει google search bar, βγάζοντας πρώτες τις διαφημιζόμενες στο google εταιρίες αλλά πληρώνεσαι για κάθε search
ekaiomen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν... Για να μην μπλέξω με πολλά δημιουργησα ένα site μέσω του sites.google.com . Μέσα από αυτό είχε να φτιάξεις ένα search engine που να ψάχνει όπου εσύ του πείς , κάτι που με καλύπτει .. Το πρόβλημα τώρα όμως είναι ότι για αυτό το search engine που έφτιαξα για να το βάλω στην σελιδα μου μου δίνει ένα κομμάτι κώδικα να το "πετάξω" μέσα στον δικό μου html κώδικα αλλά εγώ που έφτιαξα την σελίδα στο sites.google.com δεν βλέπω να μπορώ να έχω πρόσβαση σε κώδικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.