Προς το περιεχόμενο

Μεχρι ποσο παει?

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

1,5 real σε Core 2 65nm ειναι οκ.

Αν εχει προβλημα θερμοκρασιας (παρολο που αν βλεπει με το Coretemp 0.99.3 που του ειπα ΔΕ θα εχει προβλημα αναγνωσης θερμοκρασιας), το πολυ πολυ να κανει auto shut down το pc...

Κι εγω ειμαι της εποψης οτι απο ενα σημειο και μετα δεν αξιζει, αλλα ειμαι και της αποψης να βρεις τα ορια κ μετα κατεβαζεις αμα ειναι.

Δημοσ.

11760090yt3.th.jpg

Αυτα μου λεει και τα ιδια μου λεει και απο το coretemp 0.99.3.Εγω τον αφηνω εδω για να μην εχω κανα προβλημα.Τον εχω στα 1.3750 volt ,θα εχω προβλημα?Τον αφησα με iprep και δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα.Δεν νομιζω να εχει παθει κατι το sensor τη mobo αφου ειναι καινουργια.Παιδια οι θερμοκρασιες τελικα ειναι σωστες.Αυτη τη στιγμη δεν εχω ανοιξει τιποτα [καλοριφερ ,aircondition]και οι ερτμοκρασια του δωματιου ειναι στους 16-17 βαθμους κελισιου.Αρα πιστευω ειναι ενατξει.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Τον πηγα στα 3.00 και θα τον αφησω μαλλον εκει.Του εβαλα 1,3750V και ετρεξα prime και μου βρηκε προβλημα.Του εβαλα 1,4000V.Θα το τεσταρω τωρα.Μια ερωτηση.Για να λειτουργησει πιο γρηγορα το συστημα οι μημες θα πρεπει να εχουν καπια ταχυτητητα που να συμβαδιζει με την ταχυτητα του επεξεργαστη?Δηλαδη εγω τον εχω στα 3.00 και οι μνημες μου ειναι στα 920.Καλα δεν ειναι ή πρεπει να αλλλαξω τιποτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...