imr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Για σας εχω ενα προγραμμα το οποιο για να τρεξει σωστα πρεπει να κανω δεξι κλικ και εκτελεση ως διαχειριστης Γινετε να φτιαξω συντομευση που με διπλο κλικ να τρεχει αυτματα με δικαιωματα διαχειριση? Ολα αυτα στα vista
sarakinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Kανεις την συντομευση,μετά δεξί κλικ,ιδιότητες,συμβατότητα,τσεκάρεις το εκτέλεση με δικαιώματα διαχειρηστή κάτω κάτω,πατας οκ, και το τρέχεις
imr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Kανεις την συντομευση,μετά δεξί κλικ,ιδιότητες,συμβατότητα,τσεκάρεις το εκτέλεση με δικαιώματα διαχειρηστή κάτω κάτω,πατας οκ, και το τρέχεις Ευχαριστω Ηταν αρκετα απλο τελικα και δεν το ειχα προσεξει
TirkaS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Να φανταστώ πως την επιλογή 'εκτέλεση με δικαιώματα διαχειρηστή' δεν μου τη βγάζει επειδή το κάνω από λογαριασμό διαχειριστή ή αντιμετοπίζω κάποιο πρόβλημα; windows xp pro με sp3 διαθέτω
Nik0s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 εμενα ρε παιδια τα windows 7 en eimai logged in ws admin γιατι οταν κανω δεξι κλικ σε ενα εκτελεσιμο πχ ena setup μου εχει επιλογη "Run as administrator"? Τρελλο δεν ειναι? Αφου ως admin ειμαι logged in!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.