Προς το περιεχόμενο

mycosmos mail ερωτήσεις

slvsnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κανείς πρόβλημα όταν βλέπει το μαιλ στο mycosmos με τον firefox?

και κάτι ακόμα.

έχω παρατηρήσει πως έχει μια επιλογή για ανάκτηση μηνυμάτων που έχουν σβηστεί.υπάρχει αυτή η επιλογή σε άλλα mail?

δηλαδή ό,τι σβήνουμε, στην πράξη δεν σβήνεται αλλά κρατιούνται στον server όλα.

Δημοσ.

Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης σουμ κατέβασε ένα πρόσθετο (ΙΕ tab) κ ρύθμισε το mycosmos να τρέχει σε καρτέλα ΙΕ. Για το δεύτερο, δεν ξέρω....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μπορουμε ρε παιδια να γραψουμε κατι αλλο αντι 54000 που εμφανιζει στα sms?

Eυχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.
Μπορουμε ρε παιδια να γραψουμε κατι αλλο αντι 54000 που εμφανιζει στα sms?

Eυχαριστω εκ των προτερων!

Aπό το mycosmos όχι. Από αλλού και επι πληρωμή μπορείς να γράψεις ότι θέλεις. Για την ακρίβεια από αλλού, αγοράζεις ποσότητες (500+ sms) και έχεις και τη δυνατότητα να φαίνεται ότι αποστολέας θέλεις.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά μιας και τα 20ΜΒ που δίνει το mycosmos στις μέρες μας είναι πολύ περιοριστικά,

ξέρει κανείς πως μπορώ τα εισερχόμενα από το mycosmos να τα παίρνω μέσω του gmail που έχω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλύτερα να χρησιμοποιείς το gmail ως πρωτεύων και να προωθείς ένα αντίγραφο στο mycosmos. Επίσης στο mycosmos βάζεις διαγραφη παλαιοτέρων email όταν γεμίσει και ετσι δε θα μπουκώσει ποτε.

Δημοσ.

διαγραφές κάνω για να μην γεμίζει, αλλά δεν θέλω το mycosmos σαν πρωτεύον μιας και δεν μπορώ να έχω ειδοποίηση στο κινητό επειδή είμαι στο εξωτερικό.

Γι΄αυτό θέλω και το ανάποδο από αυτό που λες, δηλαδή προώθηση στο gmail.

Ξέρει λοιπον κανείς;

Δημοσ.
μιας και δεν μπορώ να έχω ειδοποίηση στο κινητό επειδή είμαι στο εξωτερικό...

Είσαι σίγουρος? Εγώ λαμβάνω κανονικά sms ειδοποιήσεις στο εξωτερικό.

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος? Εγώ λαμβάνω κανονικά sms ειδοποιήσεις στο εξωτερικό.

Σίγουρος. Στην Ευρώπη τα δίκτυα είναι είναι GSM 900 και GSM 1800. Εδώ που είμαι τώρα εκτός Ευρώπης, τα δίκτυα είναι GSM-850 και GSM-1900 και οπότε πρέπει να έχω κινητο quadband, που δεν έχω, και που ακόμα κι αν είχα δεν επρόκειτο να έχω ανοιχτό το ελληνικό κινητό 350 μέρες το χρόνο και να δέχομαι 20 SMS την ημέρα με roaming από την Ελλάδα σε χώρα πολύ εκτός ΕΕ...

Υπάρχουν πρακτικοί λόγοι γι'αυτό που ζητάω. Ξέρει κανείς αλλός;

Δημοσ.
Σ να δέχομαι 20 SMS την ημέρα με roaming από την Ελλάδα σε χώρα πολύ εκτός ΕΕ...

Ο παραληπτης δε χρεωνεται οταν λαμβανει sms ενω βρίσκεται σε roaming. Ο λόγος: δεν μπορεις να απορριψεις την ληψη ενος μηνυματος οπως κανεις με μια κληση.

επισης ο αποστολεας δεν χρεωνεται εξτρα. αυτο είναι μια "συμφωνια κυριων" μεταξυ ολων των εταιριων παγκοσμίως.

το πραγμα αλλάζει βεβαια οταν ο roamer στελνει sms απο το κινητο του

Δημοσ.

Στις ΗΠΑ μένω και εδώ χρεώνονται τα πάντα. Και τα εισερχόμενα μηνύματα και οι εισερχόμενες κλήσεις. Αυτά που λες Mika ισχύουν στην Ευρώπη. Ο τζάμπας έχει πεθάνει προ πολλών δεκαετιών εδώ... :rolleyes:

Δημοσ.
δεν επρόκειτο να έχω ανοιχτό το ελληνικό κινητό 350 μέρες το χρόνο και να δέχομαι 20 SMS την ημέρα με roaming από την Ελλάδα σε χώρα πολύ εκτός ΕΕ...

Τι να πω. Και εγώ εκτός ΕΕ είμαι (ΗΠΑ) και δέχομαι κανονικά μηνύματα από mycosmos χωρίς χρέωση στο ελληνικό κινητό.

• 10 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...