Tenshi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 απο περιεργεια.. πως κατεστρεψες το παλιο κουτι????! Στην δικιά μου περίπτωση...απλά προσπαθείς να βάλεις στην εξίσωση τους εξής παράγοντες: {[(Καλάι+Κολλητήρι)*Άσχετος]/Βραχυκύκλωμα}*mental brakedown^3= Είμαι πράσινος και με λένε Hulk Φαντάζομαι ο Chris_85 να μήν δοκίμασε κάτι παρόμοιο
Chris_85 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 απο περιεργεια.. πως κατεστρεψες το παλιο κουτι????! χαχα αν σου πω οτι βρηκα το μικρο μου ξαδερφακι να το χτυπαει με ενα σφυρακι που εχω για κτ εργασιες π κανουμε στην βεραντα τι θα ελεγες?! Ευτυχως που δεν εκανε ζημια στη μητρικη απλα πλεον ο πσ μου εχει καλυτερο εξαερισμο (τρυπες γαρ) Το θεμα ειναι οτι ουτως η αλλως θελω να κανω αναβαθμιση γιατι το πσ ειναι π.χ. απλα τωρα με τις γιορτες οι τιμες εχουν παρει τον ανηφορο κ θελω να περιμενω να πεσουν οι i7 καθως κ οι gpu για να μην πληρωσω τσαμπα λεφτα. Ουτως η αλλως δηλ το σκεπτικο ηταν να κανω ριζικες αλλαγες σε κανα 3μηνο Παντως ετσι οπως το βλεπω κατα 99% θα παρω το 690 αν μ αρεσει κ απο κοντα οταν παω να το δω. Ευχαριστω για την βοηθεια
Dante80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Χμμ για περιμενε λιγο 1) 2) 3) και σε γραπτο τυπο 1) http://www.overclockersclub.com/revi...est_case/6.htm 2) http://www.xsreviews.co.uk/reviews/c...zxt-tempest/6/ 3) http://www.techpowerup.com/reviews/NZXT/Tempest/6.html 4) http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1270&pageID=4820 (εδω το συγκρινει και με το ΑΝΤΕΚ 900) Γενικα αν δεν δω κατι ο ιδιος δεν βγαζω συμπερασμα , αλλα περιπου 100 sites εχουν κανει review και του βαζουν απο 7.8 μεχρι 10. Δεν σου λεω οτι ειναι το καλυτερο case στον κοσμο, ΑΛΛΑ για 95 ευρο εχει φοβερη εμφανιση(καλυτερη απο τα αντιστοιχα coolermaster και τα lian li), εχει dust filters, εχει απλετο χωρο (να φανταστεις το antec 900 φαινεται μικρο μπροστα του), εχει τρομακτικο air flow που κανει αλλα κουτακια με τριπλασια τιμη να κοκκινιζουν. Aκόμα δεν μου απάντησες από που εξάγεις το γεγονός πως τρώει το 690 για πρωινό, ειδικά αν βάλουμε μέσα και την διαφορά χρημάτων. Eπίσης, τι σχέση έχουν τα review στο internet man? Έχεις κανένα review που να συγκρίνει ανοχές και ποιότητα κατασκευής ανάμεσα σε 690 και tempest? Τα έχεις πιάσει τα κουτιά από κοντά? Επίσης, τι ακριβώς επιχείρημα είναι η εξ. εμφάνιση? Αυτό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, για παράδειγμα για μένα είναι εντελώς ασόβαρη και τίγκα στο πλαστικό η εμφάνισή του. Είναι δυνατόν κάποιου που του αρέσει το κουτί να πάρει την δικιά μου γνώμη υπόψιν?... Αυτό που σου γράφω είναι πως καλό είναι να λείπουν οι υπερβολές, ειδικά όταν δεν έχεις προσωπική επαφή με κάτι.. Εξάλλου, κοίτα τι μπορείς να πάρεις από την ίδια εταιρία μια 10 euro λιγότερα!... NZXT ADAMAS SILVER CLASSIC SERIES http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=47 Αλουμίνιο στα 2-3mm παντού, σοβαρή σχεδίαση, καταπληκτικό φινίρισμα...
Yperaspisths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Aκόμα δεν μου απάντησες από που εξάγεις το γεγονός πως τρώει το 690 για πρωινό, ειδικά αν βάλουμε μέσα και την διαφορά χρημάτων. Eπίσης, τι σχέση έχουν τα review στο internet man? Έχεις κανένα review που να συγκρίνει ανοχές και ποιότητα κατασκευής ανάμεσα σε 690 και tempest? Τα έχεις πιάσει τα κουτιά από κοντά? Επίσης, τι ακριβώς επιχείρημα είναι η εξ. εμφάνιση? Αυτό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, για παράδειγμα για μένα είναι εντελώς ασόβαρη και τίγκα στο πλαστικό η εμφάνισή του. Είναι δυνατόν κάποιου που του αρέσει το κουτί να πάρει την δικιά μου γνώμη υπόψιν?... Αυτό που σου γράφω είναι πως καλό είναι να λείπουν οι υπερβολές, ειδικά όταν δεν έχεις προσωπική επαφή με κάτι.. Εξάλλου, κοίτα τι μπορείς να πάρεις από την ίδια εταιρία μια 10 euro λιγότερα!... NZXT ADAMAS SILVER CLASSIC SERIES http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=47 Αλουμίνιο στα 2-3mm παντού, σοβαρή σχεδίαση, καταπληκτικό φινίρισμα... Συγκρινοντας τα reviews κατεληξα στην αποψη μου περι πρωινου. Δεν ειπα οτι ειναι της πλακας τα αλλα κουτια,αλλα οτι το tempest αρκετα καλυτερο. Σου παρεθεσα μερικα reviews ,γιατι αλλο η προσωπικη αποψη και αλλο οι αποψεις πολλων. Ετσι το υποκειμενικο γινεται ''αντικειμενικο'' (οσο εφικτο ειναι αυτο). Δηλαδη εσυ που εχεις χρησιμοποιησει το tempest ,τωρα ειναι διαλυμενο τελειως? Παντως για καποιον λογο θαβεις τα κουτια που εχουν τεραστια επιτυχια(haf και tempest) και συνηθως προτεινεις κατι αντιστοιχα (ANTEC 900) ή κατι πανακριβα ξενερωτα(lian li)
Dante80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Συγκρινοντας τα reviews κατεληξα στην αποψη μου περι πρωινου. Δεν ειπα οτι ειναι της πλακας τα αλλα κουτια,αλλα οτι το tempest αρκετα καλυτερο. Σου παρεθεσα μερικα reviews ,γιατι αλλο η προσωπικη αποψη και αλλο οι αποψεις πολλων. Ετσι το υποκειμενικο γινεται ''αντικειμενικο'' (οσο εφικτο ειναι αυτο). Δηλαδη εσυ που εχεις χρησιμοποιησει το tempest ,τωρα ειναι διαλυμενο τελειως? Παντως για καποιον λογο θαβεις τα κουτια που εχουν τεραστια επιτυχια(haf και tempest) και συνηθως προτεινεις κατι αντιστοιχα (ANTEC 900) ή κατι πανακριβα ξενερωτα(lian li) Φίλε υπερασπιστή, γνώμες δίνουμε για να πάρει ο φίλος μας μια απόφαση για τις αγορές του. Πουθενά δεν σου ανέφερα πως το tempest είναι διαλυμένο, αυτό που γράφω είναι πως στο segment του υπάρχουν κατά την γνώμη μου καλύτερες προτάσεις. Επίσης, από την τριβή που έχω με την εταιρία, δεν μου έχει δώσει την καλύτερη εντύπωση για την ποιότητα κατασκευής των mainstream κουτιών της. Εντύπωση που όπως σου αναφέρω παραπάνω αντιστράφηκε με το καταπληκτικό adamas. Τα reviews που αναφέρεις δεν συγκρίνουν κουτιά μεταξύ τους, και επίσης, δίνουν συνολικό σκορ καλύτερο στο CM690. Είναι όμως αυτό επιχείρημα για το να προτείνεις ή να απορρίψεις ένα κουτί?... http://www.testseek.co.uk/computers/cases/NZXT_Tempest-p-E4D1AED1-063F-68B9-982D-5E7B6E91FA6D.html http://www.testseek.co.uk/computers/cases/Cooler_Master_CM_690_RC-690-p-D286F636-E6D3-9F10-0014-8CAA56AB02BA.html Eπίσης, δεν θάβω κάποιο κουτί συγκεκριμένα. Την γνώμη μου αναφέρω, βασιζόμενος στην εμπειρία μου με κάποια από αυτά (όταν τα έχω δουλέψει ή δει από κοντά) και τις ανάγκες και το budget που έχει ο καθένας. Ειδικά για το θέμα κουτί, η εμφάνιση είναι ένα κύριο ζήτημα που επηρεάζει κατά πολύ την γνώμη κάποιου, όπως σου ανέφερα πιο πρίν. Προσωπικά με χαλάνε οι πλαστικούρες μέσα στα κουτιά, τα led, τα φρου φρου και αρώματα. Προτιμώ σοβαρά no bullshit cases κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και με καλή ποιότητα κατασκευής. Αυτό όμως, δεν είναι πανάκεια. Είναι η προσωπική μου γνώμη. Γιαυτό και όταν βλέπω pimp my ride εκτρώματα σαν το HAF τσινάω, γιατί εκτός από τα αντικειμενικά τους θέματα (σκόνη-θόρυβος-κακό value/cost για το συγκεκριμένο) μου προσβάλλει την αισθητική. Μην το βλέπεις άσχημα αυτό, είπαμε γούστα είναι αυτά. ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΙΣ όμως την συμβουλή σου σε κάποιον τρίτο καθαρά πάνω στο γούστο σου. Αυτό είναι το λάθος. Αυτό που ισχύει πάντως ειδικά στην κατηγορία των κουτιών και των ανεμιστήρων, είναι πως όσα review και να διαβάσεις, αν δεν πιάσεις το προϊόν και δεν το δουλέψεις δεν πρόκειται να έχεις σωστή άποψη. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψεις την αίσθηση της στιβαρότητας στο lankool K7, το φινίρισμα στο σασί του TJ-07, το wow factor του mobo tray στο akasa omega. Το ίδιο δύσκολο είναι να δώσεις μια σωστή περιγραφή για τον συντονισμό του chieftec BH-01, την κακή εφαρμογή των πλαστικών στο armor JR ή τις ανοχές στο sharkoon rebel 9. Πρέπει να έχεις ασχοληθεί ο ίδιος...
EliasKir Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αν θελεις απλα ενα κουτι παρε το 690 να τελειωνεις, μην δωσεις πολλα λεφτα. Τα HAF, Tempest και 900 ειναι Gamer Cases, δηλαδη για ατομα με αλλες προτεραιοτητες (airflow, ψυξη κτλ). Btw, τα HAF και Tempest ειναι τα αντιστοιχα του 900, οχι το αντιθετο.
Yperaspisths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Για μενα παντως το haf εχει την καλυτερη εμφανιση που εχω δει σε case ευρειας παραγωγης. Μου θυμιζει γερμανικο τανκ του 1940. Εμφανισιακα μου αρεσει περισσοτερο απο το cosmos s.(το καλυτερο case παντως εμφανισιακα ειναι του blackbird 002,αλλα αυτο δεν μπορεις να το αγορασεις ξεχωριστα)
Yperaspisths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Oπα εντοπισα ενα καινουργιο case με φοβερη εμφανιση. Ειναι το nzxt 921 guardian Λογικα ο dante θα με κραξει,γιατι ειναι ''εφετζιδικο'' και λογικα δεν θα ειναι ποιοτικο. Τι να πω ρε γαμωτο μου. Στα αυτοκινητα και γενικα δεν μου αρεσουν τα neons και τα εφε, αλλα αυτο το case μου αρεσει. Μηπως ειμαι κατα βαθος καγκουρας?
mits@kos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Αν σου αρέσει αυτό το κουτί, σε βλέπω σε λίγο καιρό να καβαλάς λαχανί παπάκι με κομμένη εξάτμιση...
Yperaspisths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Αν σου αρέσει αυτό το κουτί, σε βλέπω σε λίγο καιρό να καβαλάς λαχανί παπάκι με κομμένη εξάτμιση... :lol:
kostasR1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Oπα εντοπισα ενα καινουργιο case με φοβερη εμφανιση. Ειναι το nzxt 921 guardian Πρέπει να σου άρεσαν τα Transformers μικρός...!
Yperaspisths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Oπα εντοπισα ενα καινουργιο case με φοβερη εμφανιση. Ειναι το nzxt 921 guardian Πρέπει να σου άρεσαν τα Transformers μικρός...! yeap. Optimus prime και δεν συμμαζευεται . Αν και το κουτι αυτο μου θυμιζει κατι απο allien vs predator Τι να πω. Σε μερικους αρεσουν τα lian li,αλλα εγω δεν μπορω ουτε να τα βλεπω. Μονο στους 80αρηδες αρεσουν... Σε αλλους παλι τα NZXT ειναι φτηνιαρικα και εκτρωματα
Tenshi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μπά...δέν θα ήθελα να βρίσκεται κάτω απο το γραφείο μου κάτι που μοιάζει με βόμβα νετρονίων ή αντιδραστήρα ψυχρής σύντηξης. Προτιμώ το Lian-Li και ας είμαι 25ετών πορόγερος Τα λιοντάρια πότε βγαίνουν είπαμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.