teliparas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ανοιγω αυτο το θεμα για ολους τους ποδολανους και εγω ποδολαγνος ειμαι οσο λοιπον και αν εψαξα στο δικτυο ελαχιστα μπορεσα να βρω το πιο αξιολογο απο ολα αυτο http://arstechnica.com/news.ars/post/20080714-gnome-3-0-officially-announced-and-explained.html αν καποιος ειδε κατι που απο τους αλλους ξεφυγε εδώ ειναι ο χώρος να μας το ποσταρει ενδειαφερον θα παρουσιαζαν πληροφοριες σχετικα με window manager file manager οσο αφορα το window manager κατι πειρε το αυτι μου για compiz++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 οσο αφορα το window manager κατι πειρε το αυτι μου για compiz++ Αυτο ακουσα και εγω. Θα ξαναγραψουν το Compiz σε C++ για να αντικαταστησει το Metacity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μιλαμε για τεραστιο project ομως.... ακου κει να ξαναγραψουν το compiz..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.