Προς το περιεχόμενο

Logitech Quickcam Pro 9000

kalamas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ο φακος διαφερει ( οχι σε αναλυση )

δλδ σε τι? το αποτελεσμα ποιο ειναι...?

η Sphere εχει μεταβαλομενο υψος και παει πανω κατω/δεξια αριστερα

δε με καιει/νοιαζει αυτο

ps: κουβεντα κανουμε :-)

Δημοσ.

την εχω εδω και 2-3 μηνες ..πολυν καλη καμερα ..αν και μερικες φορες στο capture των βιντεο δεν με ενθουσιασε το framerate ...οστωσο οπως ολα τα προιοντα της συγκεκριμενης εταιριας ειναι σε πολυη υψηλο επιπεδο ...επισης ειναι πολυ ομορφη και διακριτικη εμφανισιακα ...

Δημοσ.

Logitech Quickcam Pro 9000

tye5ak42iu1za990kbjq.jpg

Logitech Quickcam Orbit AF

lq27kg331eovnrq1tpk5.jpg k6mhcqln3pdsujlii6hf.jpg

η διαφορες που βλεπω εγω μεταξυ 9000 και AF ειναι οτι η AF εχει Motorized tracking: Automatically follows your every move, keeping you right in the middle of the picture και Video Masks: Transform yourself. New Logitech Video Masks add personality to your video calls. Pair your eyes and mouth with the Mona Lisa, a lion, clouds, and much more +περιστρεφεται με ενα κλικ και ανυψωνεται η κοντανει αναλογως τις απαιτησεις του καθενως. αλλα δεν ξερω αν αυτα αξιζουν να την προτιμησω απο την 9000 καθως εκεινη ειναι πιο ντισανιαρικη θεωρω κ σε θεμα ποιοτητας ειναι ακριβως το ιδιο... :-(

nowqi3v613c3thhvdti3.jpg

ειμαι σε σκεψεις...

Δημοσ.

Αν θελεις περιμενε λιγο μεχρι να βρω χρονο και να βρω ακριβως τις διαφορες στον φακο. Οπως και να εχει ομως νομιζω πως και η 9000 ειναι πολυ καλη και θα σε καλυψει απολυτα, εξαλλου Webcam ειναι οχι κανονικη καμερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εφόσων την θέλω για σταθερό, προτιμώ την orbit που σε ακολουθεί κιόλας.

Δεν καταλαβαίνω γιατι τι λενε orbit στη logitech και sphere στα μουλτιραμα. Το ιδιο προιον ειναι παντα έτσι?

Δεν καταλαβαίνω τι είναι το "Universal Monitor Clip" στο οποίο Λακάρει.

Δημοσ.

Λοιπον οι φακοι ειναι σχεδον παρομοιοι σε χαρακτηριστικα. Το μεγεθος στον φακο της Sphere ειναι καπως μεγαλυτερο οποτε ισως εχει λιγακι καλυτερη ευκρινεια αλλα τιποτα το τρομερο. Ωστοσο η Sphere εχει το φοβερο πλεονεκτημα και κανει Face Tracking γυριζοντας γυρω απο τον εαυτο της προκειμενου να σε βρει. Σημαντικο πλεονεκτημα αν δεν καθεσαι σταθερος σε ενα σημειο. Γενικα σαν ποιοτητα δεν υπαρχει καλυτερη αυτη την στιγμη.

Δημοσ.

Ειναι το κλιπακι με το οποιο στερεωνεις την καμερα πανω στην οθονη σου. Η Sphere εχει δικια της βαση αφου εχει μοτερ και γυριζει γυρω γυρω και αρα δεν μπορει να μπει πανω σε οθονη.

Δημοσ.

λεει ομως οτι ο υπερυψωμενος στυλος που εχει, ειναι 9 ιντσες δηλαδη 9*2,54= 22,8 εκατοστα,

ειναι πολύ κοντο! Δεν μπορω να το βαλω πισω απ την 22αρα οθονη μου.

Ελπίζω αν την έχω κατω απ την οθονη να ναι ενταξει αλλιως θα πρεπει να την βαλω διπλα χανωντας το "τετατετ" και αν γινει αυτο λες "τελικα αξίζει τα λεφτα?"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...