vaiaserres Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια για σας εχο ενα Playstation 2 τσιπαρισμενο και ενας φιλος μου εχει μια μεμορυ 8ΜΒ πως θα μπορεσω να την μετατρεψω σε τσιπακι........Δηλαδη τι ακριβως θα χρειαστω..Α και εγω που εχω την μεμορ32 πως θα γινει να τρεχουν κατευθειαν τα παιχνιδια χωρις να χρειαστω να πατησω πρωτα το R1 κτλπ αφτο απλος το ρωταω ετσι;;;;;;;;;;;
epsilon753 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει ένας οδηγός πολύ καλός και αναλυτικός σε αυτό εδώ το κομμάτι του φόρουμ. Ψάξε τον και ακολούθησε τον. Με μόνη διαφορά ότι στην αρχή αντί να βάλεις του ulaunch cd η dvd εσυ θα ανοίξεις το ulaunch elf που έχει λογικά στην μεμορ32 σου. Έτσι θα κάνεις εγκατάσταση το free mc boot στην κάρτα του φίλου σου. Χρειάζεσαι μόνο ένα usb stick. Εννοείται ότι μπορείς μετά ή και πριν να κάνεις και εγκατάσταση του free mc boot και στη μεμορ32 σου. Είναι πολύ καλύτερο από το μεμεντο που έχει εγκαταλειφθεί. (βασικά το ίδιο είναι απλά εξελίσσεται και εχει 100% συμβατότητα). Με τον ίδιο οδηγό θα το κάνεις αυτό. Εγώ έτσι έκανα στη μεμορ32 μου σε 5 λεπτά.
vaiaserres Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μπορεις να το γραψεις εδω για να το κανω βημα βημα;;;;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.