rootbreaker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και καλές γιορτές. Το πρόβλημά μου είναι το εξής. Έχω mobile broadband internet από την cosmote και από την vodafone τα οποία χρησιμοποιώ για τους δύο υπολογιστές που έχω. Το modem της vodafone το έχω στον σταθερό υπολογιστή και της cosmote στο laptop. Επειδη έλειπα για αρκετό καιρό μου κόψανε τον λογαριασμό της vodafone. Επειδή όμως ήθελα να συνδέσω το σταθερό με το net εγκατέστησα το modem της cosmote στο σταθερό αφού πρώτα ειχα κάνει απεγκατάσταση της vodafone. Από εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Συνεχείς αποσυνδέσεις, μυνήματα για διακοπή σύνδεσης σε άκυρες στιγμές. Στις επόμενες μέρες επανασύνδεσα τον λογαριασμό της vodafone και έκανα απεγκατάσταση το modem της cosmote. Αλλά το πρόβλημα παρέμεινε, αυτή τη φορά χρησιμοποιόντας το modem της vodafone. H μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι το format, αλλά μέχρι να ξαναεράσω όλα τα προγράμματα που χρησημοποιώ θα χρειαστώ 1 μέρα. Εάν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα παρακαλώ να το πει. ευχαριστώ και καλές γιορτές Υ.Γ. λειτουργικό σύστημα έχω win xp pro 32bit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.