Προς το περιεχόμενο

Τι επεξεργαστή;

sakis 754

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω έναν επεξεργαστή σε οικονονομική τιμή και για να μπορώ να παίζω παιχνίδια τελευτέας γενιάς.Τι μου προτείνετε;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oxi δεν ειναι καλη η 6600..

Κανε ενα κοπο κ πες μας τι υπολογιστη εχεις κ ποσα χρηματα θελεις να ξοδεψεις...

Δημοσ.

παιδιά κι εγώ ειμαι σε δίλλημα σαν το φίλο

εχω asus p5q3 deluxe wifi με εναν e2140 στα 2,67 σταθερά με πρόγραμμα της asus

βρήκα εναν e8200 στα 90 ευρώ αλλά δεν ξέρω αξίζει η μετάβαση ?

να πάρω κατι άλλο? μέχρι 100 ευρώ.... παραπάνω δεν δίνω...

το υπόλοιπο συστημα έχει

1χ160gb(sata-λειτουργικό) + wd 2x640gb (sata)ενός μήνα

asus 4670 3 μηνών ....

o e2140 είναι παλιός... εχει γενέθλεια (1 χρόνου) σε λίγες μέρες...

δουλειές που κάνω ιντερνετ,ταινιες (convertxtodvd) μεταφορά αρχειών σε εξωτερικούς...

Δημοσ.

+1 για τον e5200... και εγω για αυτον θα παω σε λιγες μερες... τωρα για την 6600 που ειπες, οχι δεν ειναι καλη αλλα πες μας αν ειναι agp ή pci-e καθως και την μητρικη

Δημοσ.

Αν θές οικονομικό υπολογιστή βάλε AMD.Αν θές επιδόσεις ΙΝΤΕL.Αν θές και τα 2 τότε αλλάζει.θα μπορούσες να βάλεις κάνα ΙΝΤΕL dual core 5200 ή 5300 αν και θα σου πρότεινα να βάλεις τον AMD ATHLON X2 6000+ στα 3 GHZ.Αν έβρισκες τον 6400+ στα 3.2 ακόμα καλύτερα αλλα δύσκολο.Κάνει γύρω στα 75 ευρά νομίζω.

Δημοσ.
Αν θές οικονομικό υπολογιστή βάλε AMD.Αν θές επιδόσεις ΙΝΤΕL.Αν θές και τα 2 τότε αλλάζει.θα μπορούσες να βάλεις κάνα ΙΝΤΕL dual core 5200 ή 5300 αν και θα σου πρότεινα να βάλεις τον AMD ATHLON X2 6000+ στα 3 GHZ.Αν έβρισκες τον 6400+ στα 3.2 ακόμα καλύτερα αλλα δύσκολο.Κάνει γύρω στα 75 ευρά νομίζω.

πολύ καλοι οι athlon X2 ...ειχα κανει μια συνθεση(οικονομικη) για ενα συναδερφο με τον 5200+ και 2χ1 gb ram και πετούσε... αλλά εγω κινήθηκα σε ιντελ... e2140

η μητρικη μου που προερχεται απο αντικαταστηση λογω προβληματος της παλιας p5k deluxe wifi κανει 200 ευρω... ποιός θα την παρει?> παιρνει και ddr3 ....

οποτε λεω να παω σε αλλον επεξεργαστη με fsb 1066-1333 να συνεργαζεται καλυτερα...

Δημοσ.

terry απο το συστημα που ηδη εχεις θα δεις μεγαλη διαφορα σε ταχυητα αν βαλεις το λειτουργικο σε καποιον απο τους 640 δισκους που εχεις. Επισης ενας 5200 πιστευω ειναι ο καταλληλος επεξεργαστης, σε καλη τιμη ;)

Δημοσ.
terry απο το συστημα που ηδη εχεις θα δεις μεγαλη διαφορα σε ταχυητα αν βαλεις το λειτουργικο σε καποιον απο τους 640 δισκους που εχεις. Επισης ενας 5200 πιστευω ειναι ο καταλληλος επεξεργαστης, σε καλη τιμη ;)

μα και οι 3 μου ειναι sata ... e8200 δεν λέει ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...