Orlandob Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 τελικα μαλλον για καταγγελια το κοβω να γινεται παιδια....μπας και βαλουν μυαλο....
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 τελικα μαλλον για καταγγελια το κοβω να γινεται παιδια....μπας και βαλουν μυαλο.... Απείλησε τους πρώτα μήπως και φοβηθούν και στον αντικαταστήσουν.
Orlandob Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Σημερα το εκανα αλλα μπααααααα.....δεν ενοιωσαν.....οποτε μια λυση υπαρχει πλεον.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Σημερα το εκανα αλλα μπααααααα.....δεν ενοιωσαν.....οποτε μια λυση υπαρχει πλεον. Τότε κατάγγειλέ τους. Μου σπάνε τα νεύρα αυτού του είδους οι επαγγελματίες.
Orlandob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τελικα παιδια σημερα ξαναπηγα εκει για να σω επιτελους τι θα γινει.....τους ειχα ειπα οτι θα εκανα καταγγελια στο Ι.Ν.Κ.Α αλλα δεν εκαναν τπτ....Μαλλον το ξανασκεφτηκαν και μου τν αντικατεστησαν επιτοπου και μαλιστα με τον wd 640gb χωρις χρηματικη διαφορα και μου ζητησαν και συγνωμη για την ταλαιπωρια.... Αυτο εγινε βεβαια επειδη τους ειπα οτι θα κινηθω δικαστικα και θα φανε τρελλη δυσφημιση μεσα στο Ιντερνετ....οποτε και τον αλλαξαν..... Τελος καλο,ολα καλα πηγαν..... :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.