Προς το περιεχόμενο

Ν95 επεσε στη θαλασσα!!!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά την νεκροψία εγώ πιστεύω οτι πρέπει να την κάνει ο Γερμανός,αν και μόνο η φάση που το ενεργοποίησες είναι κάπως τρομακτική :shock:

Γερμανο παντως δεν πηγαινω! Παρηγγηλα ενα παιχνιδι, και ακομη να παω να το παρω!

Δημοσ.

καλησπερα κ καλη χρονια!

μου εριξε το βαφτηστηρι μου νερο στο κινητο(το εβαλε σε ενα ποτήρι) κ τωρα δεν δουλευει η οθονη..

αναβει το φως της οθονης και των πληκτρων αλλα η οθονη δεν δειχνει τπτ

σωζεται αν το παω σε καναν γερμανο ή να κανω καμια αλχημεια να σωθει?

ειναι Htc p3300 :cry::cry::cry:

Δημοσ.

σχετικά με το πρώτο τηλέφωνο, και 3-4 μέρες μετά γίνεται δουλειά, αρκεί να μην έχει μπει πάνω η μπαταρία. οντως πλύσιμο με νερό (ας ειναι και της βρύσης) καλο του κάνει. απο εκει και πέρα, χρειάζεται λύσιμο, πλύσιμο σε μπανιέρα με υπέρηχους και αλκοολη και στέγνωμα. το σεσουάρ δεν είναι λύση αν δεν το λύσεις αφου η ζέστη μπορεί να σου λιώσει πλαστικά, να κάψει την οθόνη κ.α.

Για το 3300, τα ίδια απλά δεν χρειάζεται το πλύσιμο με το νερό. Γενικά, αν πέσει η συσκευη στο νερό δεν σημαίνει οτι δεν φτιάχνεται κιολας. μπορει να πέσει όλο μέσα στο νερο και να την βγάλει η να πέσει μια σταγόνα και να στο κάψει. σίγουρα βγάζουμε την μπαταρία και πάμε σε σερβις, αλλιως μόλις μπεί η μπαταρία αρχίζουν βραχυκυκλώματα-ηλεκτρολύσεις κ.λ.π

εχω δει 5140 που έχει μπει σε πλυντήριο ρούχων (δεν ξέρω αν ηταν με χρωματιστά....) και δουλεψε κανονικά, απλά η κάμερα ηταν θολή λόγο υγρασίας για 15-20 μέρες.....

Δημοσ.

για το 2ο τηλεφωνο: μαλλον εκανες βλακεια που το αναψες....καλητερα κρατα το κλειστο ωγαλε μπαταρια και sim και πηγενε το στο service..αν δουλευει τωρα επισκεβαζετε εφοσον αναβουν ολα....και το δικο μου (qtek s200 δλδ Htc Prophet) εφαγε ενα καλο μπουγελομα το καλοκαιρι με λαστιχο ποτισματος απο πανω αλλα δουλευει ακομα...το εκανα βιδες και το αφησα αν στεγνοσει μια βδομαδα και ακτι παραπανω....ετοιμο...

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις απαντησεις σας!

θα το παω στο σερβις να δω τι θα γινει

καλη χρονια να εχετε,με υγεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...