savvvas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Χθες τραβουσα βιντεο τη θαλασσα, και καποιοις με εσπρωξε και μου επεσε μεσα! Το επιασα κατευθειαν, εβγαλα τη μπαταρια, τη καρτα μνημης, και το πηγα κατευθειαν σπιτι να το στεγνωσω.το αφησα 6-7 ωρες μπροστα στο αιρ-κοντισιον. (το παραξενο ειναι πως το εβγαλα απο τη θαλασσα, και το φλας ηταν ακομα αναμμενο!) Προσπαθησα να το λυσω το κινητο,για να το στεγνωσω καλυτερα αλλα οι βιδες ειναι πολυ μικρες! Τελως παντων, σημερα το πρωι προσπαθησα να το αναψω.με το που τοποθετησα την μπαταρια, αναψε απο μονο του το φως της οθονης και των πληκτρων.στην οθονη φανηκε πως ειχε ακομα νερο μεσα, ενω το φως στα πληκτρα, αναβοεσβηνε και τρεμοπαιζε. Δεν δοκιμασα να το αναψω. εβγαλα κατευθειαν την μπαταρια. Τι μπορω να κανω???
disqualified Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν του αλλαξε τα φωτα το air condition στη συνεχεια, ή πηγαινε το για service ή αστο κανα δεκαημερο στην ησυχια του και βολεψου με αλλο κινητο για την ωρα
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου λυπάμαι αλλά το κινητό σου είναι άχρηστο.Έπρεπε ήδη να το είχες ψεκάσει με ένα ειδικό spray που έχει ο Γερμανός για τα άλατα.Τώρα το κινητό σου θα έχει υποστεί διάβρωση.Επίσης όταν μας πέφτει κινητό σε νερό το κλείνουμε και δεν το ανοίγουμε αν δεν είμαστε σίγουροι ότι έχει στεγνώσει τελείως.
vagpap Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Το πρόβλημα με το θαλασσινό νερό είναι το αλάτι. Μπορεί να στεγνώσει το τηλέφωνο, αλλά τα άλατα που θα έχουν μαζευτεί να αρχίσουν να προκαλούν βραχυκυκλώματα, διάβρωση κλπ. Θεωρητικά πάντα, ένα καθάρισμα με απεσταγμένο νερό και μετά στέγνωμα για αρκετό καιρό μπορεί και να το σώσει.
ravend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ποτε μα ποτε δν βαζουμε να λειτουργησει κατι που εχει πεσει σε νερο και ποσο μαλλον σε θαλασσινο..επισης το κλιματιστικο μπορει να εκανε μεγαλυτερη τη ζημια..το να το πηγαινες σε μαγαζι θα ηταν προτιμοτερο..
Vatos_locos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 μπλε το είχες βάψει τουλάχιστον ? ψάξε να βρεις σπρέι επαφών χωρίς λάδι και τροξ κατσαβίδια και καθάρισέ το
Getta Robo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τι μπορω να κανω??? Αν δεν ειστε και οι δυο 12 χρονων (η σε καποια αντιστοιχη τρυφερη ηλικια), ζητα του για αρχη να σου καλυψει ολα τα εξοδα για την επισκευη / συντηρηση του κινητου σου. Απο εκει και περα, ειτε πας σε καποιον που να εχει επισημο service, ειτε πας σε καποιο καταστημα που να εχει ηλεκτρονικα περιφερειακα, εξηγοντας του το προβλημα σου. Απο οτι θυμαμαι υπαρχει καποιο spray για αυτο το σκοπο.
hristos 22 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Χθες τραβουσα βιντεο τη θαλασσα, και καποιοις με εσπρωξε και μου επεσε μεσα!Το επιασα κατευθειαν, εβγαλα τη μπαταρια, τη καρτα μνημης, και το πηγα κατευθειαν σπιτι να το στεγνωσω.το αφησα 6-7 ωρες μπροστα στο αιρ-κοντισιον. (το παραξενο ειναι πως το εβγαλα απο τη θαλασσα, και το φλας ηταν ακομα αναμμενο!) Προσπαθησα να το λυσω το κινητο,για να το στεγνωσω καλυτερα αλλα οι βιδες ειναι πολυ μικρες! Τελως παντων, σημερα το πρωι προσπαθησα να το αναψω.με το που τοποθετησα την μπαταρια, αναψε απο μονο του το φως της οθονης και των πληκτρων.στην οθονη φανηκε πως ειχε ακομα νερο μεσα, ενω το φως στα πληκτρα, αναβοεσβηνε και τρεμοπαιζε. Δεν δοκιμασα να το αναψω. εβγαλα κατευθειαν την μπαταρια. Τι μπορω να κανω??? H πρωτη σωτηρια λυση σε τετοιες περιπτωσεις εαν δεν εχετε την πολυτελεια(τις περισσοτερες φορες των καθαριστηκων spei κτλ)ειναι να γεμισετε ενα κουτι κατι εμπαση περιπτωση με οινοπνευμα και να βουτηξετε το κινητο μεσα..............μετα απο λιγο να το βγαλετε και με ενα σεσουαρ αρκετα δυνατο και ζεστο να το στεγνωσετε οσο πιο καλα μπορειται........μετα φυσικα πατε σε ενα μαγαζι περνεται ενα καθαριστικο επαφων(χωρις λαδι)και το ξαναπερνατε ακομα μια φορα..............
savvvas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 τωρα που αφησα να στεγνωσει το νερο χωρις να το καθαρισω απο το αλατι, τι θα γινει?
hristos 22 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 τωρα που αφησα να στεγνωσει το νερο χωρις να το καθαρισω απο το αλατι, τι θα γινει? Τωρα φιλε μου κατα πασα πιθανοτητα ειναι πλεον αργα........το τηλεφωνο δεν εχει επιστροφη........εαν διαβρωθηκε(που σιγουρα διαβρωθηκε το κυκλωμα)ακομα και η επισκευη του θα ειναι αδυνατη...εκτος και εαν σου αλλαξουν κεντρικη πλακετα
nick#18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αλαζεις πλακετα αλλα δε συμφερει...παρε αλλο....εγω εγω το se s500i και απο την υγρασια στο χωριο μου το καλοκαιρι που το αφηνα απο εδω και απο εκει μεσα εχει γινει σκατα....
NIXZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Χθες τραβουσα βιντεο τη θαλασσα, και καποιοις με εσπρωξε και μου επεσε μεσα!Το επιασα κατευθειαν, εβγαλα τη μπαταρια, τη καρτα μνημης, και το πηγα κατευθειαν σπιτι να το στεγνωσω.το αφησα 6-7 ωρες μπροστα στο αιρ-κοντισιον. (το παραξενο ειναι πως το εβγαλα απο τη θαλασσα, και το φλας ηταν ακομα αναμμενο!) Προσπαθησα να το λυσω το κινητο,για να το στεγνωσω καλυτερα αλλα οι βιδες ειναι πολυ μικρες! Τελως παντων, σημερα το πρωι προσπαθησα να το αναψω.με το που τοποθετησα την μπαταρια, αναψε απο μονο του το φως της οθονης και των πληκτρων.στην οθονη φανηκε πως ειχε ακομα νερο μεσα, ενω το φως στα πληκτρα, αναβοεσβηνε και τρεμοπαιζε. Δεν δοκιμασα να το αναψω. εβγαλα κατευθειαν την μπαταρια. Τι μπορω να κανω??? αυτος που σε έσπρωξε πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο... ισα και με 700 ευρώ μπουνιές.
nick#18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αυτος που σε έσπρωξε πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο... ισα και με 700 ευρώ μπουνιές. +ποσα μπινελικια...
giannisv6 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά την νεκροψία εγώ πιστεύω οτι πρέπει να την κάνει ο Γερμανός,αν και μόνο η φάση που το ενεργοποίησες είναι κάπως τρομακτική
kage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ta 700e Που τα ειδατε ρε παιδια? εφτασε να πωλειτε μεταχειρισμενο μολις 200ε http://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=1367&SC_GUID=b87d8dc2-513b-4b53-a0df-0d724fd9e718
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.