Προς το περιεχόμενο

Ν95 επεσε στη θαλασσα!!!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες τραβουσα βιντεο τη θαλασσα, και καποιοις με εσπρωξε και μου επεσε μεσα!

Το επιασα κατευθειαν, εβγαλα τη μπαταρια, τη καρτα μνημης, και το πηγα κατευθειαν σπιτι να το στεγνωσω.το αφησα 6-7 ωρες μπροστα στο αιρ-κοντισιον.

(το παραξενο ειναι πως το εβγαλα απο τη θαλασσα, και το φλας ηταν ακομα αναμμενο!)

Προσπαθησα να το λυσω το κινητο,για να το στεγνωσω καλυτερα αλλα οι βιδες ειναι πολυ μικρες!

Τελως παντων, σημερα το πρωι προσπαθησα να το αναψω.με το που τοποθετησα την μπαταρια, αναψε απο μονο του το φως της οθονης και των πληκτρων.στην οθονη φανηκε πως ειχε ακομα νερο μεσα, ενω το φως στα πληκτρα, αναβοεσβηνε και τρεμοπαιζε. Δεν δοκιμασα να το αναψω. εβγαλα κατευθειαν την μπαταρια.

Τι μπορω να κανω???

Δημοσ.

αν δεν του αλλαξε τα φωτα το air condition στη συνεχεια, ή πηγαινε το για service ή αστο κανα δεκαημερο στην ησυχια του και βολεψου με αλλο κινητο για την ωρα

Δημοσ.

Φίλε μου λυπάμαι αλλά το κινητό σου είναι άχρηστο.Έπρεπε ήδη να το είχες ψεκάσει με ένα ειδικό spray που έχει ο Γερμανός για τα άλατα.Τώρα το κινητό σου θα έχει υποστεί διάβρωση.Επίσης όταν μας πέφτει κινητό σε νερό το κλείνουμε και δεν το ανοίγουμε αν δεν είμαστε σίγουροι ότι έχει στεγνώσει τελείως.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το θαλασσινό νερό είναι το αλάτι. Μπορεί να στεγνώσει το τηλέφωνο, αλλά τα άλατα που θα έχουν μαζευτεί να αρχίσουν να προκαλούν βραχυκυκλώματα, διάβρωση κλπ.

Θεωρητικά πάντα, ένα καθάρισμα με απεσταγμένο νερό και μετά στέγνωμα για αρκετό καιρό μπορεί και να το σώσει.

Δημοσ.

ποτε μα ποτε δν βαζουμε να λειτουργησει κατι που εχει πεσει σε νερο και ποσο μαλλον σε θαλασσινο..επισης το κλιματιστικο μπορει να εκανε μεγαλυτερη τη ζημια..το να το πηγαινες σε μαγαζι θα ηταν προτιμοτερο..

Δημοσ.
Τι μπορω να κανω???

Αν δεν ειστε και οι δυο 12 χρονων (η σε καποια αντιστοιχη τρυφερη ηλικια), ζητα του για αρχη να σου καλυψει ολα τα εξοδα για την επισκευη / συντηρηση του κινητου σου.

Απο εκει και περα, ειτε πας σε καποιον που να εχει επισημο service, ειτε πας σε καποιο καταστημα που να εχει ηλεκτρονικα περιφερειακα, εξηγοντας του το προβλημα σου.

Απο οτι θυμαμαι υπαρχει καποιο spray για αυτο το σκοπο.

Δημοσ.

Το επιασα κατευθειαν, εβγαλα τη μπαταρια, τη καρτα μνημης, και το πηγα κατευθειαν σπιτι να το στεγνωσω.το αφησα 6-7 ωρες μπροστα στο αιρ-κοντισιον.

(το παραξενο ειναι πως το εβγαλα απο τη θαλασσα, και το φλας ηταν ακομα αναμμενο!)

Προσπαθησα να το λυσω το κινητο,για να το στεγνωσω καλυτερα αλλα οι βιδες ειναι πολυ μικρες!

Τελως παντων, σημερα το πρωι προσπαθησα να το αναψω.με το που τοποθετησα την μπαταρια, αναψε απο μονο του το φως της οθονης και των πληκτρων.στην οθονη φανηκε πως ειχε ακομα νερο μεσα, ενω το φως στα πληκτρα, αναβοεσβηνε και τρεμοπαιζε. Δεν δοκιμασα να το αναψω. εβγαλα κατευθειαν την μπαταρια.

Τι μπορω να κανω???

H πρωτη σωτηρια λυση σε τετοιες περιπτωσεις εαν δεν εχετε την πολυτελεια(τις περισσοτερες φορες των καθαριστηκων spei κτλ)ειναι να γεμισετε ενα κουτι κατι εμπαση περιπτωση με οινοπνευμα και να βουτηξετε το κινητο μεσα..............μετα απο λιγο να το βγαλετε και με ενα σεσουαρ αρκετα δυνατο και ζεστο να το στεγνωσετε οσο πιο καλα μπορειται........μετα φυσικα πατε σε ενα μαγαζι περνεται ενα καθαριστικο επαφων(χωρις λαδι)και το ξαναπερνατε ακομα μια φορα..............:-)

Δημοσ.
τωρα που αφησα να στεγνωσει το νερο χωρις να το καθαρισω απο το αλατι, τι θα γινει?

Τωρα φιλε μου κατα πασα πιθανοτητα ειναι πλεον αργα........το τηλεφωνο δεν εχει επιστροφη........εαν διαβρωθηκε(που σιγουρα διαβρωθηκε το κυκλωμα)ακομα και η επισκευη του θα ειναι αδυνατη...εκτος και εαν σου αλλαξουν κεντρικη πλακετα

Δημοσ.

αλαζεις πλακετα αλλα δε συμφερει...παρε αλλο....εγω εγω το se s500i και απο την υγρασια στο χωριο μου το καλοκαιρι που το αφηνα απο εδω και απο εκει μεσα εχει γινει σκατα....

Δημοσ.

Τι μπορω να κανω???

αυτος που σε έσπρωξε πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο... ισα και με 700 ευρώ μπουνιές.

Δημοσ.

Παιδιά την νεκροψία εγώ πιστεύω οτι πρέπει να την κάνει ο Γερμανός,αν και μόνο η φάση που το ενεργοποίησες είναι κάπως τρομακτική :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...