Dj_kourampies Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 δηλαδη σημερα το γιατρικο για την καψουρα...ειναι το wow?:-) (εχω περασει τη φαση που περασες και μου εφυγε τελειως μετα απο 8-9 μηνες...αλλα οχι κλεισμενος παιζοντας..) Τη φάση την ξεπέρασα μετά από 1μιση χρόνο, δε με έσωσε το WoW δυστυχώς! Εξάλλου 4 ώρες έπαιζα, 10 κοιμόμουν, και 10 έπινα/δούλευα αυτά τα 2 χρόνια
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τη φάση την ξεπέρασα μετά από 1μιση χρόνο, δε με έσωσε το WoW δυστυχώς! Εξάλλου 4 ώρες έπαιζα, 10 κοιμόμουν, και 10 έπινα/δούλευα αυτά τα 2 χρόνια Mην ξινεις πληγες...
nickarmy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 δεν εχω παιξει ποτε μου επειδη βαριμαι να παιζω ενα παιχνιδι για χρονια θελω να εχει αρχη και τέλος το wowow εχει ερεθισει εκτος απο αυτα που προαναφεροντε και γιατι ειναι ενα ωραιο σχετικα παιχνιδι (υπάρχουν καποια πολυ καλυτερα)(οχι ιντερνετικα)
screenshot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τι το ενδιαφερον εχει αυτο το Wow και πορωνονται, δεν μπορω να καταλαβω... Ο σκοπος ποιος ειναι, υπαρχει καποιος σκοπος ή απλα παιζεις για να παιζεις και να σκοτωνεις την ωρα σου? Υπαρχει πινακας με hiscorers? Yπαρχει καμμια "παγκοσμια αναγνωριση"?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 γούστα είναι, το ίδιο αναρωτιούνται κάποιοι στο τι έχει κάποιο άθλημα και ασχολείται/πορώνεται/σκοτώνεται τόσος κόσμος
G_Zisis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Παιδιά,κανένα παιχνίδι δεν έχει ουσιαστικό σκοπό. Επίσης,όποιος δεν το έχει παίξει δεν μπορεί να καταλάβει τι το ωραίο έχει.
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τα πράγματα είναι απλά. Αν θέλεις να καείς... τσουρουφλίζεσαι ως το κόκαλο... Αν θέλεις απλά να περάσεις την ώρα σου (πόσο μάλλον αν έχεις και μερικούς φίλους και παίζεται μαζί) τότε είναι ένα ωραίο game. Προσωπικά: Παίζω αρκετά χρόνια αλλά και με μεγάλες διακοπές... Ξεκίνησα πριν 1 εβδομάδα πάλι μετά από 1 χρόνο διακοπής... Πάντα το σταματούσα στο σημείο όπου έπρεπε να καείς για να καταφέρεις κάτι... Δεν μπορώ να είμαι σε guild (γκρουπ ατόμων) και να μου λένε κάθε τρίτη, πέμπτη, σάββατο στις 10 το βράδυ να είμαι μέσα για να πάμε σε raid... Και αν δεν πας σε κράζουν κιόλλας και αν είναι και ζώα σε διώχνουν και από την guild!!! Αυτό πάντα μου την έσπαγε!!! Άσε που έχω ακούσει και ΤΑ απίστευτα από guilds. Στις καλές guild για να σε πάρουν πρέπει να κάνεις αίτηση - βιογραφικό για να σε εγκρίνουν και αν τους κάνεις θα σε πάρουν... Ε δλδ αυτό δεν είναι ΤΕΡΜΑ αηδία!?!?! Ουφ! Φούντωσα τώρα που τα θυμήθηκα πάλι... Πάω να κάνω κανα quest να χαλαρώσω... :P
SpY Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως δεν μπορώ να παίξω πλέον κάνενα παιχνίδι πάνω απο 10 λεπτά !!!
screenshot Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Γιατι ρε συ? Eyes problem? Eγω τελευταια παιζω το Thief-Deadly Shadows (που μοιαζει με το image της υπογραφης σου) και εχει τοσο ενδιαφερον που μπορει να κατσω και 2-3 ωρες. Σε κανενα αλλο game δεν μου εχει συμβει αυτο, που ουτως ή αλλως τα παιζω αραια. Στις καλές guild για να σε πάρουν πρέπει να κάνεις αίτηση - βιογραφικό για να σε εγκρίνουν και αν τους κάνεις θα σε πάρουν...Ε δλδ αυτό δεν είναι ΤΕΡΜΑ αηδία!?!?! Oριστ?... Αιτηση και βιογραφικο για να σε εγκρινουν? Μηπως πρεπει και να τους λαδωσεις λιγο? Τι σημαινει το να εισαι σε καλη guild? Πες μας κι εμας που δεν εχουμε σχεση να καταλαβουμε... Τι ακριβως κερδιζεις? Απoλαμβανεις καλύτερο gaming?
G_Zisis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Σε καλύτερο guild υπάρχει καλύτερη οργάνωση,πιο άξιοι παίχτες και πάνε σε καλύτερα dungeons.Στην ουσία ναι,απολαμβάνες πιο πολύ το παιχνίδι.Αλλά θέλει κάψιμο...Τώρα τελευταία βέβαια το wow έχει γίνει αρκετά casual.
screenshot Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Mάϊστα... μπορεις να μου πεις ΤΙ ακριβως κανεις σε αυτο το παιχνιδι?
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Mάϊστα... μπορεις να μου πεις ΤΙ ακριβως κανεις σε αυτο το παιχνιδι? Σαρωσε γιουτουμπ και ρεβιους....για το τι κανεις στο παιχνιδι..Θελει καποιος μερες για να σου εξηγησει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Σαρωσε γιουτουμπ και ρεβιους... o screenshot δεν κάνει τέτοια πράγματα, πρέπει να του τα εξηγήσεις εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις