ixytiris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σε όλους και χρόνια πολλά για αυτές τις γιορτινές μέρες, Λοιπόν ,προσπαθώ να συνδέσω ασύρματα με το modem philips που δίνει ο οτε τον laptop μου αλλά δεν μπορώ να έχω Internet..Ενώ δείχνει ότι έχει συνδεθεί ο φορητός με το δίκτυο και μπορώ να μπω και στο interface του modem 192.168.1.2 δεν μου δίνει Internet. Έβαλα καρφωτά ip στον laptop 192.168.1.3 και gateway την ip του modem 192.168.1.2,έκανα disable τον dchp server από το modem,έβαλα τους DNS του ISP αλλα πάλι internet οχι....Επισής έκανα και disable το firewall του modem αλλα πάλι τίποτα... Mήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει και δεν εχω ιντερνετ ????????
mavlamemos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 κοιτα μην εχει απενεργοποιηθει καμια υπηρεσια που αφορα την συνδεση στο internet απο το laptop.μου ειχε τυχει μαι φορα και μου ειχε σπασει τα νευρα.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αλλιως ξαναπερνα παλι την ασυρματη καρτα δικτυου οπως πριν κανεις αυτο δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.ip sto αυτοματο δνε υπαρχει λογος για καρφωτα εκτος αν θες να κανεις port forward.επισης και καρφωτα να δωσεις δεν χριαζεται να κλεισεις τον dhcp server.και να ειναι checked το tcp/ip kai ta υπολοιπα στην ασυρματη συνδεση.αλλο κλειδωμα αν οχι αλους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.