gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ τα λέει όλα: Το e-shop.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Το e-shop.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Εγώ που κοίταξα την κατάσταση παραγγελίας προχωράει κανονικά πάντως.Τηλέφωνο δεν με έχουν πάρει ακόμη.
gfilippas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δεν τις ακύρωσαν. Τουλάχιστον όχι όλες.
Theos_Gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 δεν τις ακυρωσαν γιατι δεν πηρες τηλεφωνο γιαυτο.παρε και θα δεις.η οταν ερθουν αυτα που παραγγειλες θα σου πουν,125,30 κανουν φιλε,οχι 12,30...οποτε τσαμπα η χαρα σου που θα περασεις απο το e-shop point..
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα δεν την ακύρωσαν.Έχω κάνει όμως παράλληλα και μια άλλη παραγγελία αξίας 350Ε.
greekboy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 εμενα παντως και στους 2 δισκους εχει περασει το σταδιο ομαλοτητας της παραγγελιας και ειναι στο "Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων"
Theos_Gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 για να δουμε..παντως εμενα μου μιλησου με τροπο που καταλαβα οτι γνωριζε την μαλακια αλλα ελεγε οτι στιν δικια του παραγγελια το βλεπει 125,30 και οχι 12,30
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τι;;;; Έγινε λάθος;;;; Και μας ακυρώνουν τις παραγγελίες;;; Αδύνατον!!! Δεν το περίμενα, πέφτω από τα σύννεφα, να κινηθούμε νομικά, δικαστικά, παραδικαστικά...
tech_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μίλησε κανείς μαζί τους, τους εξήγησε ότι έχουν κάνει λάθος αλλά τα λάθη πληρώνονται μερικές φορές? Έχει προχωρήσει σε κάποιον πέραν από το Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων?
terry308 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μίλησε κανείς μαζί τους και τους την ακύρωσαν ή το είδατε μέσω site από παραγγελία? εμένα είναι το...Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων κι εμένα... ας δουμε την τιμολογηση....
philos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Κι εμένα στο "Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων" είναι Προχθές που έκανα την παραγγελία και έλαβα το e-Mail επιβεβαίωσης, αμέσως τους απέστειλα απάντηση ρωτώντας μήπως επρόκειτο για κάποιο τυπογραφικό λάθος του e-shop.gr. Απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα. -petros
katcos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας - ματαιώθηκε Η παραγγελία σας ακυρώθηκε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε κάποια άλλη φορά.
androu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας - ματαιώθηκεΗ παραγγελία σας ακυρώθηκε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε κάποια άλλη φορά. εμένα προχώρησε απο την ομαλότητα είναι στην διαθεσιμότητα -----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 12 : 54 : 07----- δεν υπάρχει απόθεμα, είχε μπερδευτεί ο server (λέει) και θα ακυρωθούν αυτόματα (τώρα πήρα)
poscaman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 μικρα παιδια που ειναι αυτοι οι σερβερς...ολο μπερδευονται.....
Mr V Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 εμενα εχει περασει τον ελεγο ομαλοτητας παραγκελιας και βρισκεται στην διαθεσιμοτητα προιοντων αλλα δεν εχει βγαλει τπτ ακομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.