terry308 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια το εξαντλήσαμε....το αποθεμα.... πλεον....
fonzi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Μόνο μιά σκέψη για τα 12 ευρώ του δίσκου: Μήπως καλύτερα να μην κάνουμε φασαρία όσοι τον παραγγείλαμε. Κρίμα το βλέπω κάποιος εργαζόμενος φουκαράς και προφανώς όχι λεφτάς (όπως και οι περισσότεροι εδώ αφού ψάχνουμε "προσφορές") για δώρο Χριστουγέννων να πάρει καμιά απόλυση...
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Σιγά μην απολυθεί κάποιος ρε παιδιά επειδή έκανε ένα τυπογραφικό λάθος ή σιγά μην πάρει κανείς το δίσκο σε τιμή 12 ευρώ. Μήπως σκέφτεστε λίγο ουτοπικά? No offence αλλά πολύ υπερβολικά όσα διαβάζω... Στην τελική και να χρειάζοταν να βρει ένα λόγο το e-shop μπορεί να γυρίσει και να πει "ο δίσκος ήταν προβληματικός". Και αν επιμένει κάποιος του πουλάνε τα rma..
SwAToNeR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 To eshop δεν έχει rma. Αν έχεις πρόβλημα με έναν δίσκο τον στέλνουν rma στην εταιρεία κατευθείαν και οτι γίνεται απο τον αντιπρόσωπο. Δε κρατάει πράγματα όπως το plaisio.
Cygnus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Προφανώς και δν θα πάρει κανείς από εμάς τον δίσκο (ή τους δίσκους που παρήγγειλε) στην τιμή των 12€. Άσχετα με το τι λέει το site, το σύστημά τους θα τους έχει τιμολογήσει σωστά. Και σίγουρα θα τους παραξενέψει η μεγάλη ζήτηση..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να μου πουν πόσο κοστίζει η παραγγελία μου.
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παρηγγειλα 3 δισκους, και αν μου πουν το οτιδηποτε θα τους κυνηγησω νομικα αν χρειαστει...Ας μην βαζανε τοσο την τιμη, τα λαθη τιμωρουντε....
insi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 παιδια, μη το κουραζεται. δε θα παρει τιποτα κανεις. μην ονειρευεστε ξυπνιοι.
torrentleech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 μπράβο παιδιά, έτσι σας θέλω μαχητικούς ομαδική καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή με το confirmation email που σας έστειλαν, σε περίπτωση που αρνηθούν την συναλλαγή. http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportGuidelines.html
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Τι θα κυνηγήσετε νομικά μωρέ? Σοβαρολογείτε? Καταρχήν πόσο κοστίζει ένας δικηγόρος το γνωρίζει κανείς σας? Έπειτα εσείς ευθύνες,αν όχι δουλειά, δεν έχετε πουθενά? Τυπογραφικό λάθος δεν παίζει να κάνετε ποτέ? Θα τρελαθούμε εδώ μέσα.. Ούτε στην Αμερική δε θα κερδιζόταν τέτοια δίκη..
torrentleech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 LINK:http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/info/info-Hlektroniko-emporio.pdf χρησιμότατες πληροφορίες για αγορές online.
fonzi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Τι θα κυνηγήσετε νομικά μωρέ? Σοβαρολογείτε? Καταρχήν πόσο κοστίζει ένας δικηγόρος το γνωρίζει κανείς σας? Έπειτα εσείς ευθύνες,αν όχι δουλειά, δεν έχετε πουθενά? Τυπογραφικό λάθος δεν παίζει να κάνετε ποτέ? Θα τρελαθούμε εδώ μέσα.. Ούτε στην Αμερική δε θα κερδιζόταν τέτοια δίκη.. χμ... Μήπως αν βάζαμε όλοι από 10 ευρώ για το δικηγόρο μας ερχόταν οικονομικά;; (αν κατα μέσο όρο παραγγείλαμε από 4 κομάτια, θα μας έρθει 14,50 ο δίσκος έτσι...) *Φυσικά αστειεύομαι...
gfilippas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 χμ...Μήπως αν βάζαμε όλοι από 10 ευρώ για το δικηγόρο μας ερχόταν οικονομικά;; (αν κατα μέσο όρο παραγγείλαμε από 4 κομάτια, θα μας έρθει 14,50 ο δίσκος έτσι...) :lol: Καλά, είμαστε φοβεροί. Αυτοί είναι υπολογισμοί. Και θα κάνει και το γύρο του κόσμου το γεγονός.
alexzzz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παρηγγειλα 3 δισκους, και αν μου πουν το οτιδηποτε θα τους κυνηγησω νομικα αν χρειαστει...Ας μην βαζανε τοσο την τιμη, τα λαθη τιμωρουντε.... Είναι Χριστούγεννα, είσαι και παπάς... ντροπή !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.