privateer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303930 ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕ!!! Παρήγγειλα 2 :lol:
Mr V Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Στο κατω κατω δεν τους εμαθαν στο σχολειο οτι μια λαθος υποδιαστολη βγαζει ολη την ασκηση(παραγκελια) λαθος? Εμενα αν αρχισουν να μου λενε μλκιες για τυπογραφικα κ ετσι θα πεσει πολυ μπινελικι οπως γραφω και απο πανω...
freeworld Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ παρήγγειλα 2, έδωσα την πιστωτική για να δώ εάν την χρεώσουν και μετά μου λένε λάθος και παραλαβή από το κατάστημα. Αλλά μάλλον λάθος είναι κατα μια υποδιαστολή. 103,4 + ΦΠΑ=123,04. Λίγο πιο φτηνά από τα 125 του πλαισιού.
mindtrapper Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ παρήγγειλα 2, έδωσα την πιστωτική για να δώ εάν την χρεώσουν και μετά μου λένε λάθος και παραλαβή από το κατάστημα.Αλλά μάλλον λάθος είναι κατα μια υποδιαστολή. 103,4 + ΦΠΑ=123,04. Λίγο πιο φτηνά από τα 125 του πλαισιού. Εγώ 3 θέλω. Αλλά έβαλα παραλαβή από το κατάστημα Χαλανδρίου έτσι ώστε αν πάνε να το παίξουν κάπως με τα χρήματα να σηκωθώ να φύγω απλά. Λάθος σου που έδωσες πιστωτική φίλε ενώ είναι standard ότι κάτι θα πάει στραβά.
androu Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 στο τέλος οταν φτάσει η παραγγελία στο "τιμολόγηση" σου γράφει πόσο κάνει οπότε απλά δεν πάς να το πάρεις και επιστρέφεται πίσω (λογικα)
freeworld Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ 3 θέλω. Αλλά έβαλα παραλαβή από το κατάστημα Χαλανδρίου έτσι ώστε αν πάνε να το παίξουν κάπως με τα χρήματα να σηκωθώ να φύγω απλά. Λάθος σου που έδωσες πιστωτική φίλε ενώ είναι standard ότι κάτι θα πάει στραβά. Όσο στραβά και να πάει το πολύ πολύ να μου δώσουν τα χρήματα πίσω μετά από ένα μήνα, ή να δηλώσω την συναλλαγή άκυρη.
tech_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μολις παρηγγειλα τεσσερις. Ελπιζω να εχει. Μπορει να ειναι ξεστοκαρισμα. Το πλαισιο εκανε ενα καλο με οτι παρεις 10 ευρω οποτε ελπιζω να μην ειναι τυπογραφικο. Έβαλα κι εγώ. Εφόσον έχει καταχωρηθεί η παραγγελία μπορούν να σου πουν κάναμε λάθος?? Η θα γίνουν αναξιόπιστοι?
freeworld Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ρεεεεε εισαι βοιδακι ρεεεεεεε μετα απο 1 ενα μηνα τα λεφτα πισω ΕΛΕΟΣ Μουουου αρέσει να πειραματίζομαι, είναι μικρό το ποσό. Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα βγεί άκυρη η συναλλαγή.
androu Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 πότε έγινε αυτό με το Πλαίσιο και τα 10 ευρώ?
Mr V Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 1 φορα καθε μηνα κατα μεσω ορο βαζουνε τετοιες προσφορες σε ολα τα μεγαλα μαγαζια...αλλα μην φανταστεις ειναι πραγματα τα οποια θελουν να διωξουν με πολυ μικρα αποθεματα και στην αποδειξη τα παιρνεις με την τιμη των 10 ευρω οποτε δεν χανουν τπτ αυτοι... Τωρα αν βαλανε ποτε τα παντα οπως λεει ο φιλος δεν ξερω ισως ειχε κεφια το αφεντικο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 πότε έγινε αυτό με το Πλαίσιο και τα 10 ευρώ? καλοκαίρι, αλλά δεν τα έχει στο site... όποιος περνούσε από καταστήματα ή είχε γνωστό μέσα στο Πλαίσιο το ήξερε... αν και είχε βουήξει ο τόπος βάλτε παιδιάααααα.....Αν τους πεις ότι θα γράψεις αρνητικά σε όλα τα forum και σε περιοδικά θα τα δώσουν σε όλους μας. Η δυσφήμιση θα τους κοστίσει περισσότερο από το λάθος τους και τη ζημιά... δεν παίζει κάτι τέτοιο, καλύπτονται σίγουρα από τέτοια λάθη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.