Προς το περιεχόμενο

[split] Συζήτηση για την "προσφορά" του e-shop.gr με 12,30 ευρώ

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σταμάτα ρε αγόρι μου να το παίζεις εξυπνάκιας... εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν πιστεύεις στον αϊ βασίλη... φτάνει όμως κάθε δεύτερο πόστ να απαντάς εριστικά

Εσυ περίμενε τον αι ΒΑΣΙΛΗ απο το e-shop να σου έρθει :lol:

Και αμα σε κούρασα μπορείς ανετα να κανεις αναφορά στους mod ετσι εκείνοι μπορούν να μου πούνε φτάνει και οχι εσύ !

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εσυ περίμενε τον αι ΒΑΣΙΛΗ απο το e-shop να σου έρθει :lol:

Και αμα σε κούρασα μπορείς ανετα να κανεις αναφορά στους mod ετσι εκείνοι μπορούν να μου πούνε φτάνει και οχι εσύ !

Αν μόνο έτσι καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι εκνευριστικός θα γίνει και αυτό...

Δημοσ.

Vamire666 ανταλλασω την διευθυνση του alexzzz (για να τον βρεις και να τον σπασεις στο ξυλο με τις μπουνιτσες σου) με εναν 750 δισκο.δεχεσαι;

Δημοσ.
Δίκιο έχετε... δεν είναι για δημόσια θέα τα ρεζίλια του μικρού... το συνεχίζω με pm

offtopic: πες μας το αποτελεσμα :Ρ

λοιπον επανερχομαι στον σκληρο... αποκλειεται μονο 12.30... τυπογραφικο σιγουρα!!!

Δημοσ.

παντως Vamire666 δεν ειναι να μπλεξεις με τον alexzzz.οπως βλεπεις και στο αβαταρ εχει κατι μαχαιρες ζωσμενες στο ζωναρι....αππαπαπαα

Δημοσ.

κι εγώ παρήγγειλα αλλά κατά 99% δε θα μας έρθουν αλλά χρονιάρες μέρες είναι ελπίζουμε :-D

σ αγαπώ πολύ άγιε βασίλη πολύ πολύ πολύ ως τον ουρανό!!:lol::lol:

Δημοσ.
Μολις παρηγγειλα τεσσερις. Ελπιζω να εχει. Μπορει να ειναι ξεστοκαρισμα. Το πλαισιο εκανε ενα καλο με οτι παρεις 10 ευρω οποτε ελπιζω να μην ειναι τυπογραφικο.

Πότε φίλε μου έκανε το πλαίσιο τη προσφορά που αναφέρεις;; Και τι ακριβώς εννοείς με το "ό,τι πάρεις"...;; :shock:

Δημοσ.

Κι εγώ δοκιμάζω... με 4 κομμάτια...

αν όμως βάλετε τον κωδικό του προιόντος στον γούγλη η στον τσιγκούνη θα σας βγάλει οτι ειναι το μοντέλο με τα 320gb....

ίδωμεν.... τι θα γίνει στο τέλος

Δημοσ.
Πότε φίλε μου έκανε το πλαίσιο τη προσφορά που αναφέρεις;; Και τι ακριβώς εννοείς με το "ό,τι πάρεις"...;; :shock:

Είχε βάλει κάποτε το Πλαίσιο όλες τις μητρικές 10 ή 20 ευρώ (δεν θυμάμαι τι απ'τα δυο). Μόνο στο κατάστημα νομίζω και τις πήραν όλοι από μέσα (ή όσοι είχαν γνωστο μέσα ή ήταν τυχεροί -κ@λόφαρδοι :P - κι έτυχε να ψωνίσουν εκίνη τη μέρα).

Στο e-shop είναι πάντως ξακάθαρα τυπογραφικο.

Δημοσ.

εκανα κι εγω παραγγελία γιατί ποτέ δεν ξέρεις. στη χειρότερη να μην τον παρω. μπορεί να είναι και κανα χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό κόλπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...