Προς το περιεχόμενο

[split] Συζήτηση για την "προσφορά" του e-shop.gr με 12,30 ευρώ

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα ήρθε κ το mail από το foxmarket. Τουλάχιστο αυτοί είπαν ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ η τιμή είναι "τόσο" αν θέλετε πάρτε. Και δεν είπαν stock house, logistics, εμπορικές αποθήκες κλπ κλπ.

Πάντως όλοι μαζί ξαφνικά είπαν να κάνουν "λάθος - διαφήμιση". Τους βγαίνει φθηνά. Φανταστείται μόνο πόοοοοσοι κάναν account στα 2 καταστήματα για να αγοράσουν ενώ σε άλλη περίπτωση θα βαριόντουσαν κ θα πέρναν 4-5 ευρώ πιο ακριβά πό το κατάστημα που ήδη είχαν account. + αποστολή διαφημιστικών στα email.

+1:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΤΙΜΗ (ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΛΕΙ .

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 278 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΟΞΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ

ΓΙΑ foxxmarket.gr

ΔΙΟΝ. ΣΑΡΡΗΣ

SALES MANAGER

THΛ. 210.2585.980(10ΓΡ)

τουλαχιστον αυτοι παραδεχτηκαν το λαθος τους και ζητησαν και συγνωμη....το eshop απο την αλλη αρχισε τα δικα του :lol::lol:..και η γιαγια μου να διαβασει τις δικαιολογιες του eshop θα ψοφησει στο γελιο να πουμε :lol:

Δημοσ.

μαγκες, για μενα μια ειναι η λυση, και σε καποιους μπορει να φανει αστεια, αλλα αν το καλοσκεφτει ειναι πολυ σοβαρη.

Τερμα για μενα οι αγορες απο το eshop για τον ιδιο λογο που δεν προκειται να ξαναγορασω προιον fujitsu siemens.

Δεν ανεχομαι τον εμπεγμο απο κανεναν.

Δημοσ.

Δυό φορές (αυτή με τον δίσκο-κελεπούρι ήταν η δεύτερη) επιχείρησα να πάρω κάτι από το e-shop και τελικά έμεινα να περιμένω τον ταχυδρόμο.

Πλαίσιο και πάλι Πλαίσιο.

Δημοσ.

Ενω οοοολοι εσεις που κλαιγεστε στην σειρα λες και μπηκε κανεις στο σπιτι σας και σας πηρε λεφτα απο το πορτοφολι εισαστε καλυτεροι απο το e-shop, ε? Δηλαδη ειλικρινα πιστευατε οτι θα παρετε εξωτερικο σκληρο με 12,30 ευρω? Συγγνωμη, με ολο τον σεβασμο που βριζετε το e-shop και ωρυεστε για τα δικαιωματα σας, καποιος πρεπει να σας πει οτι εισαστε καθυστερημενοι αν νομιζατε οτι θα παρετε σκληρο με 12 ευρω, οπως επισης και αν πιστευετε οτι νοιαζει το e-shop ενα ματσο forum trolls που το μονο που ξερουν ειναι να κλαιγονται για τα "δικαιωματα" τους ενω ειναι οι ιδιοι που ξεχνανε να σκεφτουν με την κοινη λογικη. Το e-shop προφανως μπορει να πει οτι θελει ως δικαιολογια...αλλα ολο αυτο το thread εχει μηδενικο νοημα.

Για να προλαβω τυχον σχολια, να σας υπενθυμισω οτι οπως εχετε εσεις το "δικαιωμα" να καταγγειλετε το e-shop λες και σας πηρε το δωρο κατω απο το δεντρο...ετσι εχω και εγω δικαιωμα να παραπονεθω για τον προφανη χαμηλο δεκτη νοημοσυνης αυτου του thread.

Καλη Πρωτοχρονια κοριτσια και ακουσα οτι στο μοναστηρακι σκοτωνουν 1ΤΒ δισκους κατι pacman με 10 ευρω. Πηγαιντε και αν δεν βρειτε καταγγειλτε asap στα forum για ενα πιο δικαιο 2009! :)

Δημοσ.

Δικηγορε του eshop,ο μονος καθυστερημενος εδω εισαι εσυ...Το eshopακι δεν το νοιαζει ενα ματσο forum trolls,το νοιαζει ενα ματσο αγωγες και μηνυσεις...Καλη Πρωτοχρονια μαγκα του πληκτρολογιου.

Δημοσ.

Το γεγονος οτι εσυ εχεις 4κ posts και εγω 12 σε κανει πιο μαγκα? Αμα κλαιγεσαι εσυ σα γκομενα που τις πηραν το makeup μασκοφοροι...ετσι και εγω χαλιεμαι με ελληναραδες σαν την παρτη σου που μονο δικαιωματα εχουν κ οχι υποχρεωσεις.

Δημοσ.
Ενω οοοολοι εσεις που κλαιγεστε στην σειρα λες και μπηκε κανεις στο σπιτι σας και σας πηρε λεφτα απο το πορτοφολι εισαστε καλυτεροι απο το e-shop, ε? Δηλαδη ειλικρινα πιστευατε οτι θα παρετε εξωτερικο σκληρο με 12,30 ευρω? Συγγνωμη, με ολο τον σεβασμο που βριζετε το e-shop και ωρυεστε για τα δικαιωματα σας, καποιος πρεπει να σας πει οτι εισαστε καθυστερημενοι αν νομιζατε οτι θα παρετε σκληρο με 12 ευρω, οπως επισης και αν πιστευετε οτι νοιαζει το e-shop ενα ματσο forum trolls που το μονο που ξερουν ειναι να κλαιγονται για τα "δικαιωματα" τους ενω ειναι οι ιδιοι που ξεχνανε να σκεφτουν με την κοινη λογικη. Το e-shop προφανως μπορει να πει οτι θελει ως δικαιολογια...αλλα ολο αυτο το thread εχει μηδενικο νοημα.

Για να προλαβω τυχον σχολια, να σας υπενθυμισω οτι οπως εχετε εσεις το "δικαιωμα" να καταγγειλετε το e-shop λες και σας πηρε το δωρο κατω απο το δεντρο...ετσι εχω και εγω δικαιωμα να παραπονεθω για τον προφανη χαμηλο δεκτη νοημοσυνης αυτου του thread.

Καλη Πρωτοχρονια κοριτσια και ακουσα οτι στο μοναστηρακι σκοτωνουν 1ΤΒ δισκους κατι pacman με 10 ευρω. Πηγαιντε και αν δεν βρειτε καταγγειλτε asap στα forum για ενα πιο δικαιο 2009! :)

ναι ε?στα @@ μας για την λαθος τιμη του e-shop,στο κατω-κατω κανενας δεν περιμενε να παρει.Το λαθος της ολης ιστοριας ειναι το πως το χειρίστηκαν.Μπορουσαν απλα να πουν οτι εγινε ενα λαθος,συγνωμη και τελος,οχι ομως να προσβαλουν(να μην σχολιασω το prntscreen)και να υποτιμουν την νοημοσύνη μας λες και αυτοι ειναι οι ξυπνιοι και εμεις οι μλ@ες...

Και να σου πω πριν πεις οτι τα λεω επειδη περιμενα να παρω δισκο και δεν πηρα,εγω δεν παρήγγειλα καν μιας και ηξερα οτι καπως ετσι θα καταλυγε το θεμα,απλα λεω την γνωμη μου για το ολο θεμα ;)

Δημοσ.
Το γεγονος οτι εσυ εχεις 4κ posts και εγω 12 σε κανει πιο μαγκα? Αμα κλαιγεσαι εσυ σα γκομενα που τις πηραν το makeup μασκοφοροι...ετσι και εγω χαλιεμαι με ελληναραδες σαν την παρτη σου που μονο δικαιωματα εχουν κ οχι υποχρεωσεις.

φιλε μου, οταν εσυ γραφεις σε ενα thread στο οποιο δεν εχεις να προσφερεις τπτ καθως δεν συμφωνεις μαζι του,και μπαινεις μεσα μονο και μονο για να ειρωνευτεις, πιστευω δεν τιμα ιδιατερα την δικη σου νοημοσυνη. Αν ησουν λιγοτερο καθυστερημενος απο εμας δεν ειχες κανενα λογω να εμπλακεις στην κουβεντα ,και μπορουσες απλα να προσπερασεις.

Αλλα σε επνηγε η φωνη του δικαιου μεσα σου,και επρεπε να μας την πεις.

Μπορει να χεις φιλε το δικαιωμα να λες την γνωμη σου,αλλα αυτο σταματα την στιγμη που προσβαλεις ανθρωπους και προσωπικοτητες.

Δημοσ.

Και γω την γνωμη μου για το θεμα ειπα και για αυτους που ειτε περιμεναν οτι θα παρουν σκληρο η οτι θα βγαλουν ακρη με καταγγελιες και παραπονα. Αλλα για να καταλαβεις το επιπεδο των ατομων που επραξαν ετσι..διαβασε το post που με ειπε Κουγια. Τετοια κλαψομουνικ@ τσιρακια πανε τον τοπο μας πισω.

Anyway, εγω οτι ειχα να πω το ειπα...καθηστε λοιπον εσεις και κλαφτειτε σε threads και αφηστε τους να μας τρωνε τα λεφτα και να χαιρονται και να γελανε. Δεν σας κοβει αρκετα να μην τους δινετε αυτη την χαρα του να χαλιεσται και απο πανω.

ΥΓ δε θα ημουν δικαιος βεβαιως αν δεν πω οτι οντως οι δικαιολογιες ειναι γελοιες.

Δημοσ.

Η υποκρισια η ψευτια η κοροιδια ο ρατσισμος καθε ειδους και η κακομοιρια καποιων ανθρωπων δεν εχουν ορια

• Super Moderators
Δημοσ.

Έληξε, ειρήνη υμίν.

Πηγαίνετε στο καλό και να τρώτε όλο το φαί σας, να διαβάζετε κανά βιβλίο και να αγαπάτε το κελί σας. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...